- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
İyi aksamlar hanimlar daha öncede benzer bir konum vardı. Artık çok bunaldım. Eşimin ailesiyle baştan beri anlaşamıyoruz. Onlar bize biz onlara uymuyoruz, isteme, nişan, kına,düğün ve sonrası hep sorunlu gecti, esimle onların istediği gibi dügün yapmadigimiz icin hicbirseye karismadilar küstüler,irtibati kestiler. Herseyi ailem ve eşimle ben yaptik denebilir. Dügünde ne benimle nede ailemle konusmadilar erkek tarafindan kimse kurus takmadi, bende yemin ettim eşime "Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim, benden kimse samimiyet ve gelinlik beklemesin" dedim eşimde hak verdi destek cikti ama 5. Aydayiz şimdide aramizi düzelmemizi böyle devam edemeyecegini kin güdülecek birsey olmadigini ailesinin üzüldügünü söylüyor. Ama inandıramiyorum kimseyi kaynanam cok ikiyüzlü, yalnizken farkli eşimin yaninda farkli davraniyor. Babam onlara gitmis arada birsey yok biz akrabayiz olmaz böyle diye eve davet etmiş, 6 aydir ne anneme gecmis olsundur, ne telefonla hal hatir sormadir, kardesim nişanlandi ne bir hayirli olsun demediler, geçen gün 6 ay Küslükten sonra ilk kez gittiler kaynanam sizi çok özledim fıstığım diye annemle kardeşime sarilmis defalarca. Ya ben unutaniyorum yapilan haksizliklari isittigim laflari ve mesafeli duruyorum dogal olarak ama onlar düğünden sonra hicbisey olmamıs gibi yüzüme güldüler ve çok mutlu bir aileymişiz gibi olmak istiyorlar "Bakin gelinim ayri ama evimden cikmiyor" diye hava atmak istiyor kaynanam ama icim almiyo nefret ediyorum hepsinin görgüsüzlüklerinden. Bu aralar iyice baski yapiyor eşim ve babam, depresyondayim kafam kötü calisiyor bu aralar...