Kaynanaya anneler günü hediyesi

mavioje_

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
31
3
13
İstanbul
Kızlar henüz sevgili aşamasındayız fakat sevgilimin annesiyle baya samimiyiz günlerdir düşünüyorum acaba anneler gününde ona ne alabilirim diye yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Osmanlı Motifli Türk Kahvesi takımları var ben bundan almayı düşünüyorum..
Bizimki sever böyle motifleri de.. =)

Ben sevgili aşamasındayken hep çiçek yollardım, bence resmiyete dökmeden hediye almayın derim..gerek yok...

Renkli kokulu sepette sabun buketleri var onlar çok hoşuma gidiyor benim de...

Eklentiler

• $1398498581370.webp
    $1398498581370.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 251
Evlenince almamak kaçmak için elinden geleni yaparsın :)) abartmayın bugün bunları yapınca ilerisi için beklentileri çook büyük oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya hazır konu açılmışken konu sahibinin de affına sığınarak... acaba ben ne alsam ki kayınvalideme? :s farklı şehirlerdeyiz. çiçek uygun olur mu ki? illa hediye mi gerek? :44::21:

ya hazır konu açılmışken konu sahibinin de affına sığınarak... acaba ben ne alsam ki kayınvalideme? :s farklı şehirlerdeyiz. çiçek uygun olur mu ki? illa hediye mi gerek? :44::21:

Çiçeği gereksiz buluyorum nen acikcasi.
Hediye alsaniz daha makbul olur.
GGümüş bileklikler var otantik.
Öyle birşey alabilirsiniz.

Bende çiçek almayı planlıyordum,anneler gününde başka ne alınabilir ki? Daha sözlü,nişanlı değiliz yaşımızda küçük..
İlişkiniz uzun süredir varsa kahve takımı hoş..

Geçen sene kayınvalideme çiçek aldım adı barış çiçeği yelken çiçeği vs diye geçiyor.
Salonunun en güzel yerine koydu sağolsun soranlara gelin çiçeği diyor. :) adını öyle koydu
ve inanın çok beğendi çok mutlu oldu
güvendiğim bir çiçekçiye yaptırdım onunla gönderdim etkisi daha büyük oldu haliyle
ama bu sene ne alıcam hiç bir fikrim yok :/
konuyu takipteyim bende önerisi olan yok mu :)

Back
X