hanimlar hic düsündünüzmü bu neden böyle kaynana gelin neden hic anlasamaz.aslinda aynisi annede kizina yapar. bagirir belki vurur bile ama kaynana yaptigi zaman göze batar sorun bu. yaslilar kendilerini daha bilmis görmüs zannediyorlar biz genclerinde daha saygili olmasi lazim bence unutmayalimki bizde birgün yaslanacagiz gelinlerin tabiriyle kaynana olacagiz bazende gülün gecin olsun onlarin istedigi olsun ne olacakki önemli olan esinizle araniza böyle sorunlar olmasin mutlu yasayin ölümlü dünya .benim fikrim bu sadece
Arkadaşlar merak ettim kaynanızla görüşmeden nasıl idare edebiliyorsunuz? ben 1 yıllık evliyim. bana ilk günden yakın davranmadılar. düğünde takılarımı bile almaya çalıştılar sonra da iz sana şu kadar altın verdik diye yüzüme vuruyorlar. eşim şu an askerde kaç gündür telefonda kötü şeyler söylüyorlar bana kaynanam, benden küçük görümcem ve kayınpederim. ben eşimi sevmiyormuşum ki 9 yıllık geçmişimiz var eşimle ölüyorum onun için. geldiğinde ayrılmamızı istiyorlar. eşimin bunlarda haberi yok henüz.12 gün sonra gelecek. tek korkum eşimin de onlara uyması. kötü hiçbir şey yapmadım sadece yeni bir ortama girmenin çekingenliği vardı. alışamadım onlar da evlerine gittiğimde hiç ilgilenmediler benimle. telefonda ne beddualar ettiler bana... ne yapacağımı bilmiyorum. çok çaresiz hissediyorum kendimi...
neden beni sevmediler? herkes kıskançlık olduğunu söylüyor. çok iyi bir çevrem ve işim var. ama bunlar beni husuzsuz ediyor. eşimle de aramızda hiçbir sorun yok. öyle seviyoruz birbirimizi... ne olur akıl verin bana ne yapayım. eşimi kaybetme istemiyorum ama bu hakaretlere de dayanamıyorum... :Saruboceq::1no2:benneyaptımki
kayınvalidem sağolsun çok hanımefendi görünür ama esasında öle değil helede onun insanların arkasından yaptığı hareketlere uyuz oluyorum. eltimi gelir bana çekiştirir, beni eltime kaynımı kocama, kocamı kaynıma işte böle bir insan. ülmüğünü sıkasım geliyor vallahi. birde hep bana hep bana huyu var gıcık kadın. birde timsah gözyaşları yokmu beni deliiiirrrrrrrrrrtiyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr. şuanda konuşmuyorum şeytan görsün oğlunuda kendinide. ııııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nefret nefret nefretlaelaelaelaelae
2 yıldır nişanlıyım bana yapmadıklarını bırakmadılar görümcem arayıp kardeşimi bırakıcaksın senı evlendırttırmıcem kaynanam yapmadığı kıskançlık kalmadı en sonun da dayanamayıp sozu attım ama nışanlım peşımı hiç bırakmadı aileme gelip yalvardı bana da aynı şekıl ailesı evlenmıceksın eyer evlenırsen senı reedderız demişler yardımda etmeyız düğününede gelmeyız demişler oda gelmeyın sız gelmesenızde bu düğün olur demiş öluceğimi bılsem gene evlenıcem ddemiş isteiğiniz engelı çıkartın demiş nişanlım kesınlıkle ailemle görüşmuceksın ne şimdı nede evlenınce dedı bende görümucem dedı hastalık olduğunda gidicem sadece dedi kasımda düğünüm var anlıcanız bana dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?