canim bende bursadan almanya ya geldim ama gelmez olaydim dedim senin gibi.hatta bizim durum siddete kadar gitti.kaynanamdan bir tokat yedim ve o anda gözüm döndü.allah ne verdiyse kadini benzettim.iyi yapmadim biliyorum ama kadin kedi gibi oldu.sakin yanlis anlamayin kimseye böyle bir sey yapin demiyorum.
degilmi yani kendileride gelin oldu onlara demek öyle davranmislarki bunlarda bize öyle davraniyor. bende de öyle oluyordu gelenime gidenemi soruyorlar karisiyorlardi. ama hangi lafin yaniti verceksinki.Artik cahiliktenmi bilmiyorum ..
taviz vermicen bunlara valla.dise dis kana kan.az bi ezik görsünler tepene cikmaya yer ariyolar
taviz vermicen bunlara valla.dise dis kana kan.az bi ezik görsünler tepene cikmaya yer ariyolar
ya ben bunu yazarken aslinda biraz cekinmistim.anne yerinde bir insana nasil vurursun diye bir tepki bekliyordum.sagol benim yanimda olan biri oldugunu bilmek güzel.
cok haklısın ben hıc saygıda kusur etmezdım bıde sımdı hıc takmmıyorum nısanlımda kalıyorum bugun walla askım işe gıdınce odadan bıle cıkmıyorum dısarı ders calısıyorum nete takılıyorum wala hıc ugrasamam Çok üzgünüm çoook:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?