Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

ASSKIM

sadece KIZIM için:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
1.316
26
318
merhaba arkadaslar....
ben 1.5 senedir birlikteyim ve tam anlamıyla delirmek üzereyim...:delphin:
benim gibi olanlar varsa burada kafa dagıtalım ne dersiniz?a.s.
(önce açıldıysa özür dilerim)

olmazmı şekerim...ya benim kayınvalidemle çok şükür bi problemim yok ama artık bi yere kadar diyosun..benim durumum dahada farklı biz atlı üstlü oturuyoruz ama evimi sadece gecelerii görüyorum...sabah olunca çık yukarı akşam olunca in aşağıya...dedimki bebişim olunca çıkmam dedim anam yine aynı bee bebik hasta olcak kimseinin aldırış ettiği yok çocuk oyuncağı sankim sabah olnca uyanıyoz bebeğimi emzir çık yukarı offf kışın napıcaz bilmiyorum:(:(ya evimiz kaloriferliaşağıda yukarıda aynı ısınıyo beee!!!!kışın burda yatarsınız diyorlar offfffffff ben bıktım zaten yatak yorgan taşımaktan ozaman niye ayrı ev açtılarkiii......anam ben nekadar dertliymişim:(:(evlilğimden bişy anlamıyorum....huzurluym ama manevi olarak mutlu değilimsenağlamasenağlama

ohhh be arkadasım hoşgeldin...
öyle ayrı evim olsa keşke nerde ben birlikteyim...
benimde kaynanamın üstüne ev yapılacak ama 6senedır bişi oldugu yok...
inşallah sende mutlu olursun...aslında senın gıbı evim olsa hiç gitmem bile öyle yavas yavas evime çekilirim...

:Saruboceq:Bende kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyoruz ama allahıma sukur bır problem yok kaynanm degıl sankı arkadasım gıbıyız ben 18 de evlendım aılem soledı onlara hıc bıseyden anlamaz eger kabul edresenız boyle edın dedı esımde kaynanmda kabul ettı herseyı ondan ogrendım bu gune kadar bagırdıgını duymadım tam tersıne korur ben yaptıysam yemek yapma derım o yaptıysa o ban der yapma sen bızde yıyelım canımıstedıgınd ekendı evımd ekocam ve kzım la bas basa yerım yanı karısmaz herkezın evı ayrı yok sabah klalkıp yukarı cık falan demez kahvaltımı yaparım tv ızlerım kendı evımde tabı yukarı cıktıgımdada yabancılık cekmem hersey serbesttır yorgunsam uzanırım kaynanmla karsılıklı sohbet ederız 3 senen oldu evlenelı bırkere dahı kasının ustunde gozun var yada sunu yapmayı bılmıyorsun ben ogrettım dedıgını duymadım allahım bozmasın tam tersıne dogum yaptım 6 ay kzıma evımde o baktı gecelerı kızmla yatı sen daha gencsın gece aglar duyamz deıd aldı kzımı koynuna baktı hasta olurum hemen bakar corbamı yapar herseyımı kzım dogdu dogalıda 1 sendır cok nadır evde yemek yapıyorum tabı alısverısıme camın ne ıstıyorsa cıkıp alıyorum gezıyorum tozuyorum karsıtıgınıda gormedım allah yardımcınz olsun ne dıyım:nazar:

tesekkur ederım canım...
ilk basta babamda öyle söyledı aynı senınkıler gıbı oldu ama bızım iş evlenınce degıstı....
sana mutluluklar canım inşallah bozulmaz hiç kıymetini bil...

bende geldim.biz aynı evde değiliz ama aynı apartmandayız.iki elti,kaynana hep beraber.
çok şükür iyiler,bi problemimiz yok,ama ne zaman kimin geleceği hiç belli olmuyo.her an tetiktesin.

ay bu kervana bende katılmam gerek bizde 2 alti ve bir kayınvalide olmak üzere 3 ktta oturuyoruz ama benim yemeğim bir yatmam ayrı kıızm olana kadar çalışıyorum işten eve gidince aşağıdaydım yatınca çıkıyordum ama şimdi sadece işten eve gidince yemek yiiyoz ben bulaşıkları yıkayıp evime çıkıyom bizim atışmalarımız oldu hiçsebeb yokken o yüzden can ciğer kuzu sarması değiliz olamayızda zaten
ben bunu bilr bunu derim gelin melek olsa kayınvalidenin gözünde gelin kayınvalide melek olsa gelin gözünde kayınvalide yazık olan eşlere onlar açok üzülüyorum arada çok kalıyolar ne yardan geçiyolar ne serden

rabbim kimsenin ağız tadının bozmasın...kıs kapıcının bitlil kızı sen aynene benim kayınvalidemi anlatıyosun hee benimde onunla bi problemim yok ama işte şuu aşağı yukarı meselesi çok canımı sıkıyor..bende doğum yaptığmda sezaryan oldum bikaç gün yanımda kaldı...çorbalar vs vs allah razı olsun..ödeyemem hakkını...örgüler şallar kazaklarda cabası..kızım kızım diye hitap etmesi,ne istiyosan yapalım istediğin bişey varmı demesi vs vs çok anlayışlı düşünceli gacıdır saolsun...:1hug:

arkadaşlar merhaba ben henüz evlenmedim ama evlenmiş olsaydım kaynana yanında oturacaktım tek kaynana olsa bi yerde iyi dersin ( demek mümkün değillllll)bide elti + 2 erkek çocuğu artık gerisini siz düşünün ne özel hayat , ne şahsi ihtiyaçlar , ne misafir vb.......ne saçmalık yaaa nefret ediyorum bu anlayıştan yuva kuracak olan biziz müsade edin de yuvamızı nerede kuracağımıza biz karar verelim demi ama? ben tabi bu düşüncelerden bi haber havalarda uçuyorum evlilik hazırlıkları vss.... sonra bi öğrendim ki işin rengi farklı tabi ben bunları duyarda sessiz kalırmıyım. üç günlük ömürden bahsedilir insanların hayatlarına haksız yere müdahale etme hakkı bulurlar kendilerinde. anlamıyorum ya bü düşünceleri kendileriyle tanışmadım henüz ama şimdiden nefret etmeye başladım iyi olmadı neticede eşimin annesi ama napabilirim haksızmıyım arkadaşlar. ilk başta boyun eğersin tamam beraber oturalım denir sonra kendi evimize çıkarız denir ama o tarih bir türlü gelmez.....:oklava::kızgın:

ayy allah sabir versin kizlar yaa,bende bi süre beraber kaldim ama hayatimin kabus dönemiydi yani..ne kadar can ciger olsanda ev ev üstüne olmazzzzzzzzz!!!!!
rahat dus yapamazsin,geceliginle söylle bi salinamazsin,kocanla yüksek sesle konusamazsin,kirip dökemezsin,odan her an mükemmel olmali(malum her kaynana bi kerede olsa girer gelin hanimin düzenine bakmaya)bos vaktin olmaz olamaz,onlar yatmadan yatiyim desen ha bak gelindeki keyfe denir......
yok yok anacim akil isi degil,imkaniniz varsa kocaniza ne yapin yapin cikin derim..ben onu besi bilmem kocayla mutlulukta ailelerin cok payi var ve ikisinede biraz uzak olmak gerekiyor...
altli üstlü oturuyorsanizda kizlar mesafenizi koyun derim,ben evimde rahat edemedikten sonra napiyim ki evliligimi ya

cucu-pete cim sana katılıyorum aynen artık özelim diye bişi kalmadı....

ben 6 yıl önce kendı evımde otururken bazı sorunlar sebebi ile yaklaşık 3 aydır kaynvalıdemle alt üst oturuyoruz..
yemeklerımız beraber yatmalarımız ayrı fakat benım avantajım sanırım kayınvalıdemın annem annemın de kayınvalıddem gıbı olması...annemle yakın ılıskılerımız yoktur gelın olsaydım herhalde cok cekerdım elınden ama kayınvalıdem tam tersı arkadaş gıbıyız hıc mı sorun olmuyor atısmıyoruz
evet oluyor ama bıraz benım fazla ustunde durmamala bu sorun cozuluyor.gecmısde ne yasanırsa yasansın unutmamak lazım hepımız bır kayınvalıde adayıyız :-))

ben böyle bir konu acmıştım daha önce.hihoyyytama sende actıgın için sagol.benim konu sır olup gitti.neyse bende sendenim canım.iki buçuk yıldır oturuyorum.ve artık çok sıkıldım.ayrı bir yuvam olsun istiyorum.offfffff:delphin:sizleri çok iyi anlıyorum.insanın özel denen birşeyi kalmıyor.eşimle sadece odamızda başbaşa kalabiliyoruz.bizimkiler karışan eden insanlar degiller iyiler ama sorun bu degil ki zaten.ben kendime ait bir yaşantım olsun istiyorum.çamasır yıkarken bile acaba deterjanı çok mu koydum diye düşünmeden yaşamak istiyorum!eviminde istedigim giysilerle dolaşmak istiyorum!eşimle bana ait bir düzenim olsun istiyorum,ailemin arkadaslarımın evime rahat rahat gelmelerini istiyorum,evimin hertarafının işe giderken bıraktıgım gibi kalmasını istiyorum,arkadaslarımızın gecenin bir vakti kapımızı calıp bize eskisi gibi ellerinde cipsler ve kolalarla sürprizzz diye gelmelerini,sonra bizde kalmalarını,rahat rahat kim ne der üstüne alınmaz inşallah diye düşünmeden doyasıya gülmek istiyorummm.:çok üzgünüm: çok şey mi istiyorum arkadaslar:a015:

ben böyle bir konu acmıştım daha önce.hihoyyytama sende actıgın için sagol.benim konu sır olup gitti.neyse bende sendenim canım.iki buçuk yıldır oturuyorum.ve artık çok sıkıldım.ayrı bir yuvam olsun istiyorum.offfffff:delphin:sizleri çok iyi anlıyorum.insanın özel denen birşeyi kalmıyor.eşimle sadece odamızda başbaşa kalabiliyoruz.bizimkiler karışan eden insanlar degiller iyiler ama sorun bu degil ki zaten.ben kendime ait bir yaşantım olsun istiyorum.çamasır yıkarken bile acaba deterjanı çok mu koydum diye düşünmeden yaşamak istiyorum!eviminde istedigim giysilerle dolaşmak istiyorum!eşimle bana ait bir düzenim olsun istiyorum,ailemin arkadaslarımın evime rahat rahat gelmelerini istiyorum,evimin hertarafının işe giderken bıraktıgım gibi kalmasını istiyorum,arkadaslarımızın gecenin bir vakti kapımızı calıp bize eskisi gibi ellerinde cipsler ve kolalarla sürprizzz diye gelmelerini,sonra bizde kalmalarını,rahat rahat kim ne der üstüne alınmaz inşallah diye düşünmeden doyasıya gülmek istiyorummm.:çok üzgünüm: çok şey mi istiyorum arkadaslar:a015:

o istediklerini aynen bende istiyorum...evimin içinde geceliklerimle rahat rahat dolaşmak istiyorum...arkadaslarımın gelmelerını ıstıyorum...bırlıkteyız dıye rahatsız olurlar dıye gelmıyorlar....bende mi çok şey istiyorum...senağlama

ya ben birlikte olmadığım altlı üstlkü olduğum halde benim evime kimse gelmiyo gelemiyo buna kendi ailemde dahil bana hepsen gel diyolar ee ebende gidince kocacım bu dsefer onlar niye gelmiyo diyo offffffff gelde anlat işte o zaman
benimkide aslında çok iyidir biiz kızı gibi görmek istiyo bizdende ona kızı gibi davranmamaızı bekliyo ama olmuyo arkadslar gerçekten olmuyo .bi yer gidicek oluyosun senle her yere gelmek istiyo ee sen çocuğunla kocanla bi şeyler yapmak istiyon sen gelme desen küsüyo gel desen senin ağzının tadı olmuyo kocana diyon gelmesin o bizmle bu sefer onunla tartışma çıkıyo yani kendi elim kendi başım olmadığı sürece evlilikler çok rahat olmuyo
allah razı olsun çocuğuma bakıyo yemeğimizideyapıyo akşamları hazır yemeğim oluyo bunları inkar nasıl edeyim allah sorar ama deidğim gibi insan istedikelrini çok rahat yapamadığından rahatsızlık duyuyo

ben 9 yıldır kaynanamla beraber oturuyorum ılk baslarda anlaşamadık ama son 2 yıldır fena deıl ama tabi yinede insanın kendi evim gibi görmesi gerek ebn hiç kendi evim gibi göremiyorum çünkü evde istediğim hiç bir şey yapamıyorum zor ya nasıl bu kadar dayandım bende bilmiyorum...

Back
X