Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kayınvalidemle oturcam ilerde Allah kısmet ederde evlenirsem:)
ben böyle bir konu acmıştım daha önce.hihoyyytama sende actıgın için sagol.benim konu sır olup gitti.neyse bende sendenim canım.iki buçuk yıldır oturuyorum.ve artık çok sıkıldım.ayrı bir yuvam olsun istiyorum.offfffffsizleri çok iyi anlıyorum.insanın özel denen birşeyi kalmıyor.eşimle sadece odamızda başbaşa kalabiliyoruz.bizimkiler karışan eden insanlar degiller iyiler ama sorun bu degil ki zaten.ben kendime ait bir yaşantım olsun istiyorum.çamasır yıkarken bile acaba deterjanı çok mu koydum diye düşünmeden yaşamak istiyorum!eviminde istedigim giysilerle dolaşmak istiyorum!eşimle bana ait bir düzenim olsun istiyorum,ailemin arkadaslarımın evime rahat rahat gelmelerini istiyorum,evimin hertarafının işe giderken bıraktıgım gibi kalmasını istiyorum,arkadaslarımızın gecenin bir vakti kapımızı calıp bize eskisi gibi ellerinde cipsler ve kolalarla sürprizzz diye gelmelerini,sonra bizde kalmalarını,rahat rahat kim ne der üstüne alınmaz inşallah diye düşünmeden doyasıya gülmek istiyorummm.:çok üzgünüm: çok şey mi istiyorum arkadaslar:a015: