Yaşamı olduğu gibi algılamak ve onun getirdikleriyle keyfini çıkartmak hepimizin elinde. ...
aynı şekilde sizin kendi aileniz olabilirdi bu şekilde eşiniz düşünseydi inanıyorum ki çok üzülürdünüz...
tamam kolay değil ama zor da değil (bence)hatta onlara ayak uydurman gönüllerini hoş tutman inan ki seni ve karşındakini çok mutlu eder...yaşam koşulları yetişme şertlerınız uymayabilir bence mantıklı düşünmekte yarar var herşeyden zevk almak senin elinde karşılık beklemeden sewmek gerek boşver bu senin farkın olsun cnm inanki doğru ilişki doğru eş çok zor bulunan bulununca kıymetini bilmek çok önemli eşim için herşeyi yapardım bunu bilmeni isterim saygılarımla mutlu kal
arkadaşım zaten en büyük hata onlara ayak uydurmak oldu.herşeyi eşim için yaptım ve katlanıyorum.ama olan bana oldu.şunu anladım ben kendimi onların kızı gördüm onlarında öyle düşündüğünü zannettim ama yanılmışım benim adım gelin ve el kızıyım.insan nekadar fedakarlık ve iyilik yaparsa yapsın fazlası isteniyor.sen karşındakilerden iyilik isteyince maalesef duvarlarla karşılaşıyorsun.herşeyden zevk almaya çalış diyorsun güzel ama polyanacılık oyunuda bazen sıkıyor çünkü insanın sabrı bir yere kadar.ama tavsiyen için teşekkür ederim zaten sizlere akıl danışma sebebim sıkıntılarımı artırmak değil.ben bu ortamda nasıl mutlu olabilirim onun yolunu arıyorum.