- 31 Ağustos 2022
- 4
- 3
- Konu Sahibi Birgaripgezgin
Kızlar merhaba anlatacağım şeyin üzerinden 4 sene geçti farkındayım ama sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum o yüzden konu açıyorum. 4 yıllık evliyim. Biz eşimle yaşayacağımız şehirde kiraya çıkmış tüm eşyalarımızı almış evimize yerleştirmiştik ( bu arada eşim ailesinden maddi olarak hiç bi destek görmedi herşeyi kendi yaptı) yani anlayacağınız düğüne kadar evimizde eşim kalacak düğünden sonrada birlikte yaşayacaktık. düğünüme bir hafta kala eşimin ailesi düğün için kalacağımız şehire geldiler. Burda hem kaynananın hem kayınpederin bir sürü akrabası olmasına rağmen bizim evimizde kaldılar ( daha benim kullanamadığım eşyalarımı kaynanam kullandı yani) birde bu yetmezmiş gibi benim daha gidip kalmadığım evime eşyalarıma kaynanam kahvaltı hazırlayıp büyük eltimi kocasını çocuklarını davet etmiş. Ya orda benim özel eşyalarım kıyafetlerim vs hepsi vardı. Bu nasıl bi düşüncesizlik kaynana gelin ne yaptılar nereleri karıptırp nelere baktılar bilmiyorum artık halen aklıma geldikçe sinir oluyorum yoksa ben mi abartıyorum kozlar