• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamlarin anlayissizligi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.812
1.744
133
39
Selam arkadaslar biliyorum cok konu aciyorum ama icimi dokmek icin. Pandemi donemindeyiz anne ve babalarinizla gorusuyor musunuz biz karar aldik esimle kucuk cocuklarimiz var bir sure gorusmeyecegiz benim annemler cok anlayisli karsiladi ama kaynanam tripli. Kaynim da gorusmeyecekmiyiz oyle sey mi olur diyo esime. Evlerinde uc tane calisan var kaynanamin. Yani kayinbabam ogullari. Tamam benim esimde calisiyor ama risk yani orda daha cok. Kaynanam da 65 yasinda esas onun korkmasi gerek bu hastalik herkes i öldürmüyormus herkes gecircek bu hastaligi falan diyo.yani gorusmek istiyor heleki biz kadar dikkat etmiyoRlar ben aldiklarimi Yİkar oldum marketten onlarda hic yani. Kaynanam komşulariyla bile konusuyor maskesiz sinir ediyor ya. Cok anlayissiz esimin ailesi. Bu arada eski konularimi bilen varsa sonunda tasindim ayni apartmandaydim sonunda tasindim. Ayni bina olsa gorusmeme sansin yok

Selam arkadaslar biliyorum cok konu aciyorum ama icimi dokmek icin. Pandemi donemindeyiz anne ve babalarinizla gorusuyor musunuz biz karar aldik esimle kucuk cocuklarimiz var bir sure gorusmeyecegiz benim annemler cok anlayisli karsiladi ama kaynanam tripli. Kaynim da gorusmeyecekmiyiz oyle sey mi olur diyo esime. Evlerinde uc tane calisan var kaynanamin. Yani kayinbabam ogullari. Tamam benim esimde calisiyor ama risk yani orda daha cok. Kaynanam da 65 yasinda esas onun korkmasi gerek bu hastalik herkes i öldürmüyormus herkes gecircek bu hastaligi falan diyo.yani gorusmek istiyor heleki biz kadar dikkat etmiyoRlar ben aldiklarimi Yİkar oldum marketten onlarda hic yani. Kaynanam komşulariyla bile konusuyor maskesiz sinir ediyor ya. Cok anlayissiz esimin ailesi. Bu arada eski konularimi bilen varsa sonunda tasindim ayni apartmandaydim sonunda tasindim. Ayni bina olsa gorusmeme sansin yok
Aynı binada oturmskdan kurtulmuşsunuz bu konuda da gereken cevabı verin istemediğinizi söyleyin net bir şekilde

Şu dönemde mecbur değilsiniz. Evet ayrıca risk grubunda ve bulaşırsa atlatamayabilir. Onun umrunda değil belki ama vicdanen rahatsız olursunuz.Cocuklarinizda varmış düşünmek zorundasınız,isterlerse kusebilirler boşverin.

Net olun. Trip etmek isteyen triplensin. Bazi insanlar durumun ciddiyetini fark etmedi hala. Bazilari sehirdeki virüsden kacalim derken köylere getirdi. Bizim köyde o kadar yayilmis ki, ölenler de var. Bazilari ortada hala birsey olmaz modunda

Ne düşündüğünü bu kadar önemsemeyin. Yapılacak davranış size yanlış geliyorsa hiç yapmayın. Sonuçta risk ve herkesin canının değeri aynı değil.

Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse kim takar kaynanayı. Biz böyle düşündük, böyle uygun gördük. Salgın kontrol altına alınıncaya kadar dikkatli olacağız. Bitti gitti...

Kızım okula başladıktan sonra biz de kayınvalide ile görüşmesinler dedik, ben zaten komşu gibi karşılaştıkça selamlaşıyorum uzaktan,sohbetimiz birbirimize gidip gelmemiz yok, salya sümük ağladılar. Eşime dedim benim için farketmez sen karar ver, görüşüyorlar, valla yaşlılara laf anlatmak zor.

Kaynanamlar geçen hafta akraba ziyaretleri yaptılar. Şuan kv, kp, görümcemler, kaynım hepsi covid. Diğer evli görümcem hiç işi yokmuşçasına her gün annesine giderdi sonuç o da covid. Hepsi kendi evlerinde karantinada. Eşimle biz öyle sık gitmeyiz arada uğrarız ki o bile yanlıştı.. durum bu olunca eşimle korkudan gittik test yaptık tabi. Çok şükür bir şey çıkmadı. Ama o korku yetiyor insana. Gitmeyin, gelmeyin. Net şekilde tavır koyun. Eğer ısrar kesilmiyorsa, beni örnek gösterin. Anne ev ziyaretleri hiç iyi değil. Bir arkadaşımın başına bunlar bunlar gelmiş.. sağlık daha önemli. Korkuyorum, istemiyorum diyin. Sağdan soldan örnek verin. Ayrıca benim her iki amcam da covid şuan onlarda aynı şekilde... Kendi ailem gelecekti bize kalmaya... tüm hazırlıklar uçak biletleri vs hazırdı. Durumlar böyle olunca iptal oldu.

Arkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.

Diyorum bu konunun aynısı açılmıştı, neyse yanlış hatırlamıyormuşum.

Ama uzak durma konusunda pek başarılı olamadınız galiba bir de gidip kalmalı görümce ziyareti konunuz vardı.

Sizin eşinizi ikna etmeniz lazım o tamam dedikten sonra boşverin kardeşleri ne diyor, annesi ne diyor.

Kaynanamlar geçen hafta akraba ziyaretleri yaptılar. Şuan kv, kp, görümcemler, kaynım hepsi covid. Diğer evli görümcem hiç işi yokmuşçasına her gün annesine giderdi sonuç o da covid. Hepsi kendi evlerinde karantinada. Eşimle biz öyle sık gitmeyiz arada uğrarız ki o bile yanlıştı.. durum bu olunca eşimle korkudan gittik test yaptık tabi. Çok şükür bir şey çıkmadı. Ama o korku yetiyor insana. Gitmeyin, gelmeyin. Net şekilde tavır koyun. Eğer ısrar kesilmiyorsa, beni örnek gösterin. Anne ev ziyaretleri hiç iyi değil. Bir arkadaşımın başına bunlar bunlar gelmiş.. sağlık daha önemli. Korkuyorum, istemiyorum diyin. Sağdan soldan örnek verin. Ayrıca benim her iki amcam da covid şuan onlarda aynı şekilde... Kendi ailem gelecekti bize kalmaya... tüm hazırlıklar uçak biletleri vs hazırdı. Durumlar böyle olunca iptal oldu.
Evet haklisin

Back