- 19 Şubat 2025
- 64
- -9
- 1
- 26
- Konu Sahibi erkekannesi2024
-
Amin insaAllah yoksa bunlar beni ciy ciy yerDemek ki destek görmek gerekiyormuş, rabbim babacigina ömür versin
Buraya gelecekmiz buraya gelirse zaten olaylar buyur herseyi anlatirimOlay nedir bilmiyorum ama babanızın sizi bir dakika bile bırakmayacağı bir şeyse söyleyin bilsin her şeyi.
Kaynanayla mi. Evet. Hesabimda ilk actigim konu var zaten asadigim herseyi orda yazdimAynı evde mi yaşıyorsunuz?
Çok yanlış bunu söylemeniz bile izin vermeyeceksiniz hanımefendi haddini bildirin onlara babanız da ne güzel sahip çıkıyor size ne mutluAmin insaAllah yoksa bunlar beni ciy ciy yer
Hele bi baldizim var dusman basina aramis diyor ki yollayin babasinin evibe sizde kurtulursunuz sanki ben ne yaptiysam bunlara. Neymis evendim cevap veriyormusum tabi veririm asla susmamŞok olmuşlardır. Onlar muhtemelen sen evlendin diye babanın sana arka çıkmayacağını, onların eline bırakacağını düşündüler. Yoksa pişkin pişkin aramazlardı. Çok iyi olmuş, babanın desteğiyle şimdi hayatını düzene koy kurtul bu insanlardan.
Babam dediki cocugun yuzune hasret kalsinlarda gunlerini gorsunler dediÇok yanlış bunu söylemeniz bile izin vermeyeceksiniz hanımefendi haddini bildirin onlara babanız da ne güzel sahip çıkıyor size ne mutlu
Baldiz mi var? Siz erkek misiniz yoksa karistirdiniz gorumce mi diyecektiniz? Babaniza herseyi anlatin onlar birsey demeden.Hele bi baldizim var dusman basina aramis diyor ki yollayin babasinin evibe sizde kurtulursunuz sanki ben ne yaptiysam bunlara. Neymis evendim cevap veriyormusum tabi veririm asla susmam
Onlar babanızı aramasa sizin daha bir şey yapacağınız yokmuş. Neyse ki aramışlar.
Yine de ben sizin babanızla gideceğinizi düşünmüyorum. O evde mutsuz mutsuz yaşamaya devam edeceğinizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Gorumcemi deniliyor ben azerbaycanliyim bizde baldiz diyorlar kocanin ablasinaBaldiz mi var? Siz erkek misiniz yoksa karistirdiniz gorumce mi diyecektiniz? Babaniza herseyi anlatin onlar birsey demeden.
Kolay mi gitmekOnlar babanızı aramasa sizin daha bir şey yapacağınız yokmuş. Neyse ki aramışlar.
Yine de ben sizin babanızla gideceğinizi düşünmüyorum. O evde mutsuz mutsuz yaşamaya devam edeceğinizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Evet gorumce deniyor.Gorumcemi deniliyor ben azerbaycanliyim bizde baldiz diyorlar kocanin ablasina
Aileniz destekse neden zor olsun?Kolay mi gitmek
Ben severek evlendim ama ayrilmak kolay degilAileniz destekse neden zor olsun?
Kayınvalideden şiddet, hakaret görüp yaşamak daha mı kolay?
O ortamda çocuk büyütmek, o çocuğu bunlara maruz bırakmak, bir telefondan bile mahrum yaşamak daha mı kolay?
Eşiniz bile yok, sizin o evde ne işiniz var?
Boşanın demedim ki. Eşiniz dönüp düzeninizi kurana kadar kendi evinizde ya da anne evinizde kalın dedim.Ben severek evlendim ama ayrilmak kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?