Bütün bunlar kayınvalidenizden nefret etmeye mi itti sizi ? çok yanlış düşünceler içindesiniz sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama büyüksenizde sadece yaşınız büyümüş yeterince olgunlaşamamışsınız özür
dileyerek söylüyorum. Ne kadar bir şeyleri bilmeselerde nefret kelimesi hiç hoş değil ve yakışmıyor. Sizin eşinizi kim dünyaya getirdi kim büyüttü kim baktı ? Tutmuş kendinizle kayınvalidenizi
kıyaslıyorsunuz o da bir babaanne ve her şeyden öte bir anne bu gerçeği asla değiştiremezsiniz. Bazı huyları sizin hoşunuza gitmeyebilir sevmiyor olabilirsiniz fakat nefret etmek için geçerli bir sebep
değil ? Burası bir erkek forumu olsaydı ve eşiniz sizin anneniz için cocuk bakmayı bilmiyor tarzında konuşma yapsaydı , nasıl olurdu ? Bir düşünün isterseniz empati çok da zor bir şey değil.
bu tepki neden anlamadım. Yorumları okudumda kanım dondu adeta. Bi grup toplanıp konu sahibine yüklenmiş sadece. Valla bende evladımı babaannesi bile olsa böyle sorunlu birine baktırmam. Ki kadın biçok konuda sorun yaşadığını anlatmış. Bazı kadınlar gerçekten bi tuhaf .
o grubun temsilcisi olarak da sanırım beni gördünüz ki alıntı yapıp bana odaklanmışsınız.
Dışarıdan biri olarak konuya dair yorumumu dile getirdim ki düşüncelerimiz yazmak da ve söylemek de de özgürüm.
Yazdığım yorum bir tepki değildi ki sanal da tepki nasıl verilir anlamış değilim. Eğer siz tepki olarak bakıyorsanız yorumuma size nedenini söylemek gibi bir zorunluluğum yok .
Zaten yorumda oluduğu gibi açıklaması içinde belirtmişim. Bana göre yanlış olan bir davranış size göre doğru olabilir sizin çocuğunuza kime baktırıp baktırmayacağınız beni ilgilendirmez.
Tuhaflığı benim yorumumu alıntı yapıpta yazarsanız eğer hakaret olarak algılarım tüm aksine yorum yapanlara ise sözünüz genel olarak yorum yazardınız . Tuhaflık buysa tuhaflık yapanların
başını siz çekiyorsunuz demektir. Benim yorumlarıma değil konuya yorum yapın.
siz sadece bir örneksiniz. üzerinize alınmayın. Bu kadar eleştiri şaşırttı sadece. Burada öyle anormal şeyler okuyoruzki bu konu aslında bu kadar eleştiriyi hak etmiyor diye düşünüyorum. Son yorum sizin olduğu için örnek vermiştim. Kusura bakmayın.
Bütün bunlar kayınvalidenizden nefret etmeye mi itti sizi ? çok yanlış düşünceler içindesiniz sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama büyüksenizde sadece yaşınız büyümüş yeterince olgunlaşamamışsınız özür
dileyerek söylüyorum. Ne kadar bir şeyleri bilmeselerde nefret kelimesi hiç hoş değil ve yakışmıyor. Sizin eşinizi kim dünyaya getirdi kim büyüttü kim baktı ? Tutmuş kendinizle kayınvalidenizi
kıyaslıyorsunuz o da bir babaanne ve her şeyden öte bir anne bu gerçeği asla değiştiremezsiniz. Bazı huyları sizin hoşunuza gitmeyebilir sevmiyor olabilirsiniz fakat nefret etmek için geçerli bir sebep
değil ? Burası bir erkek forumu olsaydı ve eşiniz sizin anneniz için cocuk bakmayı bilmiyor tarzında konuşma yapsaydı , nasıl olurdu ? Bir düşünün isterseniz empati çok da zor bir şey değil.
Konu sahibesinin kayınvalidesi annede ee peki konu sahibesi anne değil mi?
Onun derdi ne, ne için endişeleniyor keşke iyice okuyup ondan sonra yorumlasaydınız
Nefrette bir duygu nasıl seviyoruz hoşlanıyorsak insanlardan nefrette edebilirizki
BU boş yere değil yaşanmış bir takım şeyler var ortada konu sahibesinin anlattığına göre
Konu sahibesinin kayınvalidesi annede ee peki konu sahibesi anne değil mi?
Onun derdi ne, ne için endişeleniyor keşke iyice okuyup ondan sonra yorumlasaydınız
Nefrette bir duygu nasıl seviyoruz hoşlanıyorsak insanlardan nefrette edebilirizki
BU boş yere değil yaşanmış bir takım şeyler var ortada konu sahibesinin anlattığına göre
Konu benim düşüncelerim değil , YORUMLARIMA DEĞİL KONUYA YORUM YAPIN sayın Merve ; herkesin fikri düşüncesi ayrıdır . SİZİNLE AYNI DÜŞÜNCEDE OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM DEĞİL Mİ ?
İyice okuyup anladım ve yorumladım siz edebilirsniz kimin kimden nefret ettiği beni ilgilendirmez . Konu sahibinin de nefret edip etmediği beni ilgilendirmez açılmışssa bir konu yoruma da açıktır ve ben düşüncelerimiz yazmak da da özgürüm
izin alacak değilim!
ne bu şimdi konu açıp gitmişsiniz ?
zaten yazdıklarınızdanda pek birşey anlaşılmıyor.
Anlattıklarınızın çoğu benim kayınvalidem de de var , sürekli fesat bakışlarını yakalarım, evladı gibi görmez beni,bir kere kızım dediğini duymadım..
henüz bebeğim yok hamileyim şu an ama eminim bebeğim olunca aynı anlattığınız gibi davranır.
Eşime beni kötülemek için fırsat kollar,eşim müsade etse evimizde herşeye burnunu sokar,üstüne bir de karşılıklı oturuyoruz.
Annem ya da ailemden biri gelince deli olur kendi kendine sinirden.Ailemi sormaz,aramaz,onlarla ilgili kouşmaz,ben laf arasında ailemden bahsetsem,konu kapanır kimse yorum yapmaz.Ağaç kovuğundan çıktım ya ben :)
Çalışıyorum,hamileyim evimde yemeğimi zor yapıyorum ama bu halimle akşam iş çıkışı gidip onun evini temizlesem yemeğini yapsam benden iyisi yok.
Ama o da 1 gün sürer en fazla:)
Daha saysam,yaptıklarına inanamazsın.
Şimdi sorsan bana nefret ediyomusun bu kadından diye,asla..Eşimin annesi,eşimi dünyaya getirmiş bi kere daha ne olsun.Bana en büyük hediyesi..
Allah kendisinden razı olsun,uzun ömür versin inşallah..
Bence sen kendini yanlış anlattın. Sanki sadece çocuğuna bakamıyo diye ondan nefret ediyomuşsun izlenimi verdin. Ama ben seni anladım kesinlikle haklısın. İyi kaynana yoktur helede aynı yerde yaşıyorsanız. Oğlunu kıskanır, kocasını doldurur üstüne salar. Bir bakarsın eşinle aran iyiyken onun sayesinde kötü gitmeye başlar. Ne gelin kaynanayı sever ne kaynana gelini. Gelinin kaynanayı sevmemesinin sebebi kaynanadan kaynaklanır ama kaynana sırf kıskançlığından çekemediğinden hazmedemediğinden sevemez gelini. Burda kaynanamı seviyorum rollerine yatanlar helal olsun sevmeyi başarabiliyosanız derim
Şu genellemelerinizle sizde şimdiden bir kaynana adayı olduğunuzu ıspatlamışsınız.
Allah Allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:
Katıldım vallahiyarıldım
konuya dönecek olursak
çalışmıyorsanız oturun evinizde oğlunuza kendiniz bakın
çalışıyorsanız da bi zahmet paranıza kıyıp bakıcı tutun
çözümü bu kadar basit arkasından bi ton laf söylemek bi fayda getirmez size
bu kadar laf söyleyipte yüzlerine nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum
annen dünya iyisi seni gül gibi yetiştirmiş ama kayınvalide ne çocuk büyütmekten anlıyor ne de evlat yetiştirmekten hepte öyle olur zaten
böyle konu açıpta çıktılar mı sinir oluyorum
madem müsait değilsin müsait olduğun zaman aç konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?