Kelimenin tam anlamıyla durum bu. Kaynanamdan nefret ediyorum. Onu görmeye tahammül edemiyorum. Evlendiğimiz günden itibaren onu bi türlü sevemedim. Nişanlıyken çok gidiş geliş yapmadığımız için gerçek yüzünü anlıyamamışım. Ama evlendikten sonra gördüm gerçekleri.Çocuk olana kadar çok eve girip çıkamıyodu çalışan bi bayan olduğum için. Çocuk olduktan sonra kadın tam anlamıyla o pis yüzünü gösterdi. Doğum yaptığım gün itibariyle saçma sapan davranmaya başladı. Kıskançlık diz boyu. Çocuk bakımından zerre kadar anlamıyo. Bütün sorumluluk benim annemde. Hiçbirşey elinden gelmiyo. Çocuk için doğruyu yanlışı ayırt edemiyo. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Bebekliğinden beri bi faydası dokunmadı. Ne söylesem tam tersini yapıyo. İnsanı çileden çıkaran tipler vardırya bu kadın tam öyle işte. Arkadan eşimle kayınpederi etkilemeye çalışıyo. Onlarda bazen etki altında kalıyolar. Yalanıda çok. Oğlumla onu tek başına asla bırakamıyorum. Ben çocuğuma karşı her anne gibi korumacı davranmak zorundayım. Özellikle erkek anneleri çok iyi bilirler. Erkek çocukları çok hareketli olur. Herşeyden korumak lazım. Allah korusun camdan kapıdan uzak tutmaya çalışıyorum. Kadın bu konularda hiç bilinçli değil. Çocuk düşermi Allah korusun bişey olurmu hiçbir önlem almıyo. Bu da beni çileden çıkarıyo. Anlatmaktan dilimde tüy bitti. Gelip küçücük çocuğa acı yediriyo. Anlamsız şeyler yapıyo işin özeti.... Ayrıca sürekli eleştiri sürekli iğneleyici laflar.. Bıktım artık....Böyle bi insanla nasıl başa çıkabilirim.. Yardıma ihtiyacım var... Fikirlerinizi bekliyorum.
Allah Allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:
Allah Allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:
allah allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:
yarıldım
Konuya dönecek olursak
çalışmıyorsanız oturun evinizde oğlunuza kendiniz bakın
çalışıyorsanız da bi zahmet paranıza kıyıp bakıcı tutun
çözümü bu kadar basit arkasından bi ton laf söylemek bi fayda getirmez size
bu kadar laf söyleyipte yüzlerine nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum
annen dünya iyisi seni gül gibi yetiştirmiş ama kayınvalide ne çocuk büyütmekten anlıyor ne de evlat yetiştirmekten hepte öyle olur zaten
[sıze=2]ne yani kayınvaliden kendi torununun düşmanı mı
çoçuk bakmayı bilmiyorsa bile bu nefret için yeterli mi[/sıze]
[sıze=3]benım takıldıgım su oldu, hersey sızın annenıze kalıyormus.
Annenız mı bakıyor cocugunuza? Sız ne ıstıyorsunuz 'sorumsuz' kayınvalıdenız hem baksın hem sızın ıstedıgınız gıbı mı baksın? Baska??
Koca koca ınsanları degıstırmek zor bunu ogrenmıs olmanız lazım![/sıze]
sizin eşinizi balkondan falan düşürdü mü acaba?
Bi sorun bakalım
hep zaten gelin kızlarımızın anneleri çok marifetli düşünceli çocuk bakımından anlayan kişilikler olur
kaynanalar cahil fesat bilgisiz ilgisiz olur
ne yalan söyleyim senin gibi gelinim olsa bi gün yüzüne bakmam
çocuğunu kimden koruyon be kadın babannesinden mi????
valla eğer kocanız kaynananızın oğluysaki kaynananız olduğuna göre öyle olmalı
sizin dediğiniz gibi çocuk bakmaktanda anlamıyorsa kocanızı başkaları büyüttü demektir
bence başka sebepler var bu konula alakalı
çünkü insan bu sebeplerden dolayı kaynanasından nefret etmez
evet kızar biraz belki ama hefret çok ağır olmuş
bence biraz fazla batıyor gözünüze
kocanızı başkası mı yetştirmiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?