Kaynanamdan nefret ediyorum

ars23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
117
2
26
Elazığ
Kelimenin tam anlamıyla durum bu. Kaynanamdan nefret ediyorum. Onu görmeye tahammül edemiyorum. Evlendiğimiz günden itibaren onu bi türlü sevemedim. Nişanlıyken çok gidiş geliş yapmadığımız için gerçek yüzünü anlıyamamışım. Ama evlendikten sonra gördüm gerçekleri.Çocuk olana kadar çok eve girip çıkamıyodu çalışan bi bayan olduğum için. Çocuk olduktan sonra kadın tam anlamıyla o pis yüzünü gösterdi. Doğum yaptığım gün itibariyle saçma sapan davranmaya başladı. Kıskançlık diz boyu. Çocuk bakımından zerre kadar anlamıyo. Bütün sorumluluk benim annemde. Hiçbirşey elinden gelmiyo. Çocuk için doğruyu yanlışı ayırt edemiyo. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Bebekliğinden beri bi faydası dokunmadı. Ne söylesem tam tersini yapıyo. İnsanı çileden çıkaran tipler vardırya bu kadın tam öyle işte. Arkadan eşimle kayınpederi etkilemeye çalışıyo. Onlarda bazen etki altında kalıyolar. Yalanıda çok. Oğlumla onu tek başına asla bırakamıyorum. Ben çocuğuma karşı her anne gibi korumacı davranmak zorundayım. Özellikle erkek anneleri çok iyi bilirler. Erkek çocukları çok hareketli olur. Herşeyden korumak lazım. Allah korusun camdan kapıdan uzak tutmaya çalışıyorum. Kadın bu konularda hiç bilinçli değil. Çocuk düşermi Allah korusun bişey olurmu hiçbir önlem almıyo. Bu da beni çileden çıkarıyo. Anlatmaktan dilimde tüy bitti. Gelip küçücük çocuğa acı yediriyo. Anlamsız şeyler yapıyo işin özeti.... Ayrıca sürekli eleştiri sürekli iğneleyici laflar.. Bıktım artık....Böyle bi insanla nasıl başa çıkabilirim.. Yardıma ihtiyacım var... Fikirlerinizi bekliyorum.

anlayamadım,siz şuan çalışıyormusunuz?
yani oğlunuza kayınvalideniz mi bakıyor?
eşinizle kayınpederinii etkilemeye çalışmasına sinirlenmeyin,asli görevleri o kayınvalidelerin :) yani hepsi aynı.

Allah Allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:

yarıldım

konuya dönecek olursak

çalışmıyorsanız oturun evinizde oğlunuza kendiniz bakın

çalışıyorsanız da bi zahmet paranıza kıyıp bakıcı tutun

çözümü bu kadar basit arkasından bi ton laf söylemek bi fayda getirmez size

bu kadar laf söyleyipte yüzlerine nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum

annen dünya iyisi seni gül gibi yetiştirmiş ama kayınvalide ne çocuk büyütmekten anlıyor ne de evlat yetiştirmekten hepte öyle olur zaten

Ne yani kayınvaliden kendi torununun düşmanı mı

Çoçuk bakmayı bilmiyorsa bile bu nefret için yeterli mi

böyle konu açıpta çıktılar mı sinir oluyorum
madem müsait değilsin müsait olduğun zaman aç konuyu

Benım takıldıgım su oldu, hersey sızın annenıze kalıyormus.
annenız mı bakıyor cocugunuza? sız ne ıstıyorsunuz 'sorumsuz' kayınvalıdenız hem baksın hem sızın ıstedıgınız gıbı mı baksın? Baska??
koca koca ınsanları degıstırmek zor bunu ogrenmıs olmanız lazım!

Son düzenleme:
sizin eşinizi balkondan falan düşürdü mü acaba?

bi sorun bakalım

hep zaten gelin kızlarımızın anneleri çok marifetli düşünceli çocuk bakımından anlayan kişilikler olur

kaynanalar cahil fesat bilgisiz ilgisiz olur

ne yalan söyleyim senin gibi gelinim olsa bi gün yüzüne bakmam

çocuğunu kimden koruyon be kadın BABANNESİNDEN Mİ????

ne bu şimdi konu açıp gitmişsiniz ?

zaten yazdıklarınızdanda pek birşey anlaşılmıyor.
Anlattıklarınızın çoğu benim kayınvalidem de de var , sürekli fesat bakışlarını yakalarım, evladı gibi görmez beni,bir kere kızım dediğini duymadım..
henüz bebeğim yok hamileyim şu an ama eminim bebeğim olunca aynı anlattığınız gibi davranır.
Eşime beni kötülemek için fırsat kollar,eşim müsade etse evimizde herşeye burnunu sokar,üstüne bir de karşılıklı oturuyoruz.
Annem ya da ailemden biri gelince deli olur kendi kendine sinirden.Ailemi sormaz,aramaz,onlarla ilgili kouşmaz,ben laf arasında ailemden bahsetsem,konu kapanır kimse yorum yapmaz.Ağaç kovuğundan çıktım ya ben :)

Çalışıyorum,hamileyim evimde yemeğimi zor yapıyorum ama bu halimle akşam iş çıkışı gidip onun evini temizlesem yemeğini yapsam benden iyisi yok.
Ama o da 1 gün sürer en fazla:)

Daha saysam,yaptıklarına inanamazsın.

Şimdi sorsan bana nefret ediyomusun bu kadından diye,asla..Eşimin annesi,eşimi dünyaya getirmiş bi kere daha ne olsun.Bana en büyük hediyesi..
Allah kendisinden razı olsun,uzun ömür versin inşallah..

kayınvalidelerin torunlarına bakma gibi bir zorunlulukları mı vardı?bakmak zorunda değil..onun görevi kendi çocuğunu büyütmek..onu da yaptığına göre ...sıra torununa mı gelmeli?

annenizle kayınvalideniz anlaşma mı yaptı? ikimiz de bakacağız diye..annenizin bakması kayınvalidenizin de bakmasını gerektirmiyor..kimse oğlunun,gelininin kölesi değildir..zaten bakımını da beğenmiyormuşsunuz..bırakın bakmasın..

bazı insanlar bacerebilsede beceremesede herşeyi karışmayı pek bi severler.....
bazılarıda beceremediğinin farkında olmaz rahatsızlık verdiğinide anlamaz....
madem annen bakıyo çocuğa kaynanayı çok takma kafana...
hiç yalnız kalmıyomuş çocuk zaten babaannesiyle gözün arkada kalacak bi durumda yok ortada...
kadına bi kere kıl olmuşsun ne yapsa batıyo gözüne anladığım kadarıyla....
çok düşünme derim...
insanın içindeki nefret kendi kendini bitirir....
kin besleme...

valla eğer kocanız kaynananızın oğluysaki kaynananız olduğuna göre öyle olmalı
sizin dediğiniz gibi çocuk bakmaktanda anlamıyorsa kocanızı başkaları büyüttü demektir
bence başka sebepler var bu konula alakalı
çünkü insan bu sebeplerden dolayı kaynanasından nefret etmez
evet kızar biraz belki ama hefret çok ağır olmuş
bence biraz fazla batıyor gözünüze

Sen Kaynana'na Güvenerek mi Doğurdun Çocuğunu?
Bakmak Zorunda Değilki Senin Çocuğuna
Benim Kayınvalidem İzmirde Oğlumu Daha 2 Kere Gördü
Üstelik Gelip Bakadabilir Ama Ne Ben Teklif Ettim Nede O Böyle Bir Girişimde Bulunmadı Kendi Annem Bakıyor
Ne Yani Bendemi Nefret Etmeliyim Kayınvalidem'den? Aksine Ben Çok Seviyorum Kendisini
Valla Kusura Bakmayında İşinize Gelirse İyi İşinize Gelmezse Kötü Deyip Çıkıyorsunuz Acaba Siz Ona Gelinlik Yapabildiniz mi?
Herşeyi Karşı Tarafta Aramaktan Vazgeçin Artık...
Ne Ekersen Onu Biçersin

kocanızı başkası mı yetştirmiş:44:

başlıkta''nefret'' gibi iddialı bir kelime görünce acaba ne yaptı kaynanası diye okudum..ama meğer kaynananın problemi parmakta pek te iyi oynamamakmış

allah allah senin eşini öldürmeden bu yaşa nasıl getirmiş çok şaşırdım..:44::44::44:

cevap veriyim dedim ama önce cevap verenleri okudum ve kimisine çok güldüm çok zekice güzel cevaplar vermiş kimisede lafı tam yerine uygun söylemiş kızlar haklı kaynanamdan nefret ediyorum diye açılan bi konuda bukadar basit sebepler açıkcası güldürdü beni bence sorun sende kaynanam diye düşünürsen zaten kimse sevemez kaynanasını bide anne olarak gör. Bence sorun sende radarlarını açmış herşeyden huylanıyorsun madem bilmiyo çocuk bakmasını annelik siz yapın siz bakın yarın bir gün oğlunuzun eşide sizin hakkınızda böyle düşünmesin

[sıze=2]ne yani kayınvaliden kendi torununun düşmanı mı

çoçuk bakmayı bilmiyorsa bile bu nefret için yeterli mi
[/sıze]

kocanızı başkası mı yetştirmiş:44:

Sanırım konu sahibi bu kadar tepki alacağını tahmin etmemistir:) bencede k.valideniz. Cocuğa bakmak zorunda diil rahatsız oluyorsanız çıkın isten yavrunuzla siz ilgilenin nefret ağır bir söylem

ben sızı ve ne demek ıstedıgınızı oyle ıyı anlıyorum kı yasamak gerek.bende bazen merak edıyorum benım kaynanam esımı nasıl buyutmus.kızımı 1yasında ben banyo yaptırırken hadı bende suyunu dokeyım dedı lutfettı.cocugu arka arkaya doktugu sularla bogacaktı.dememe ragmen az dok aralıklı dok dedıgım halde.neyse kızım 2.5 yasında sımdı sımdı banyo yapmayı sevmeye basladı.1.5 yıl agla bagır kıyamet gırdık banyoya.bısuru sey ust uste gelınce ve hata yapmamıs gıbı bıde baskalarına yalan soyleyınce bende sınır oluyorum kaynanama.allah yardımcınız olsun dusman basına bıle demıyorum okadar kotu bır durum yanı sızın yasadıgınız benımkıde tabı.allah dogru yola soksun ıns.bunları ne deyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…