- Konu Sahibi Brodydalle
kızlar çok kararsızım eşimin ailesiyle uzun zamandır konuşmuyorum evime çağırmıyor ben gitmiyorum. çünkü beni çok üzdüler yazarsam sayfalar alır kısaca: beni eşime kötülemeler, evlenirken hiç yardım etmemeler ve para yok deyip balayına göndermemeler tüm bunların üstüne kendi eşyalarını yenileyip tatile çıkmalar, altınlara göz dikmeler, küsmeler sonra tüm borçlarımız bitince hadi barışalım yapmalar, her pazar aramadan çat kapı gelmeler......
bende gitmiyorum onlara fakat eşim çok üzülüyor ne zaman annesini babasını arasa laf işitiyor. hatalarını anlamıyorlar çocuk gibi ilk küsen onlar sebebide onlarla kalmayıp başka ev tutmamız.:bbo:
şimdi düşünüyorum eşim üzülmesin diye gitmelimiyim yoksa onlara hiç bulaşmadan şu an ki mutlu mesut halime devam mı etmeliyim (gerçi eşim mutsuzken bu çok zor) :sm_confused:
bende gitmiyorum onlara fakat eşim çok üzülüyor ne zaman annesini babasını arasa laf işitiyor. hatalarını anlamıyorlar çocuk gibi ilk küsen onlar sebebide onlarla kalmayıp başka ev tutmamız.:bbo:
şimdi düşünüyorum eşim üzülmesin diye gitmelimiyim yoksa onlara hiç bulaşmadan şu an ki mutlu mesut halime devam mı etmeliyim (gerçi eşim mutsuzken bu çok zor) :sm_confused: