Kaynanam yine sorun çıkardı

Üfff neden bu kadar ağır parfümler kullanır yetmezmiş gibi üstlerine boca ederler. Kaliteli parfümler zaten bir iki fıs sıkınca yetiyor. Kaynana biraz arıza. Ama en azından kocanız her şeyin farkında. Sizin yanınızda. Görümcenizin soktuğu lafı da çok sallamayın. Cevap vermemeniz de iyi olmuş bence. Ben olsam ben de vermezdim. Hayat o kadar değerli ki bu manyaklarla uğraşacak laf yarıştıracak kadar uzun değil.

BAzı kadınlar maalesef kötü niyetli. Gelin ezilsin istiyorlar. Hor davranılsın kötü sözler söylensin mutsuz olsun. Belki de kendi mutsuzluklarını ezilmişliklerini çıkarıyorlar. Ben Koç üni mezunuyum. Sevgilimin annesinin evine gittiğimde ( ki kendisi lise mezunu bu okuldan mezun olduğumu da biliyor) özel okulları okuldan saymadığını söyledi. Hayır yani Koç üni yani. Ama işte maalesef böyleler.

Kör öldü badem gözlü oldu gibi erkek çocukları evlenince böyle değişik bir değer göstermeye başlıyorlar ya hayretim şaşıyor doğrusu.

Bir şey desem ben kötü olacağım eşime desem şaka yapıyor der.

Amin inşallah ya bir de yaşı genç sayılır. 5-10 yıl sonrasını hayal bile edemiyorum .

Yerden göğe kadar haklısiniz.

Koku konusunda aşırı hassasim maalesef.midem bulanıyor hapşıriyorum ve basım ağrıyor.Ben olsam derim KV me.ki mesafeliyim cok.oglunun demesi tabi çok daha normal.

Sizlik bir şey yok.uzak durun.

Rahatsız olmakta kesinlikle haklısınız bence kim rahatsız olmaz ki? Sizin yerinize koyduğumda kendimi gerçekten içten içe çok sinirlenirdim ama ben de bir şey diyemezdim sanırım.

Kayınvalidenizle empati kurmaya çalıştığımda bu kadar birden sinirlenip bağırması oğlunu sizin doldurduğunuzu düşünmesi e görümcenizin de sizi huysuz bulmasının nedeni sizin aslında farkında olmadan rahatsız olduğunuzu belli etmeniz olabilir mi? Çocuk hapşırıyor diye yüzünüz düştüyse ve bir şey demeden surat asıp içeri geçtiyseniz kayınvalideniz rahatsız olmuş alınmış olabilir e üstünede eşiniz odaya gelip sizle konuştuktan sonra salona geçip camları açınca kadın haliyle sinirlenmiş olabilir. Sırf kaynana diye onu da gözü kapalı suçlamamak lazım belki ama dediğim gibi sizin rahatsız olduğunuzu kendisine yansıtmış olma varsayımından yola çıkıyorum.

Sizin ya da eşinizin herhangi bir kabahatiniz Yok.
Belli ki bebeğiniz alerjik olarak yoğun kokulardan rahatsız oluyor.
Alerjisi olmasa bile; sonuçta kimyasal bir koku. Kayınvalideniz çocuk değil bunu düşünmesi lazım.
Benimde alerjik astımım var ve hiç bir kokuya tahammülüm yok.
Bırakın küserse küssün, siz hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya devam edin.

Ay eski konunuzu okudum da kayınvalideniz alıngan olabilir ama siz de kayınvalidenize çok yükleniyorsunuz bence hatta o zaman da yorum yazmıştım konunuza.

Oğlumun evine gidiyorum süslenmişim parfümlerimi sıkmışım, bebeği seviyorum bebek hapşırıyor sürekli gelin bana hiç bir şey demeden bebeği alıp içeri geçiyor, ses yok. oğlum geliyor gelinin odasına ugruyor sonra odadan cıktıktan sonra gelip camları açarak “anne çok parfüm sıkmışsın ya” diyor. Gelin desen zaten hala ortada yok, trip atıyor. Valla ben de alınırım. Kadın sıktığı kokunun bu kadar rahasız edeceğini düşünmemiş belli ki ama siz onu rencide etmişsiniz.

Ay eski konunuzu okudum da kayınvalideniz alıngan olabilir ama siz de kayınvalidenize çok yükleniyorsunuz bence hatta o zaman da yorum yazmıştım konunuza.

Oğlumun evine gidiyorum süslenmişim parfümlerimi sıkmışım, bebeği seviyorum bebek hapşırıyor sürekli gelin bana hiç bir şey demeden bebeği alıp içeri geçiyor, ses yok. oğlum geliyor gelinin odasına ugruyor sonra odadan cıktıktan sonra gelip camları açarak “anne çok parfüm sıkmışsın ya” diyor. Gelin desen zaten hala ortada yok, trip atıyor. Valla ben de alınırım. Kadın sıktığı kokunun bu kadar rahasız edeceğini düşünmemiş belli ki ama siz onu rencide etmişsiniz.

Anne olarak birinci vazifeniz yavrunuzu korumak. Bunun icin kimseden özür dilemeyin ... bence cok haklisiniz :)

Daha önce de bebeğim kokudan sürekli hapşurdu ben battaniyeyi örttüm uyuyunca sonra gece art arda hapşurmasının sesine uyandım ki daha o zaman 2 haftalık ti oğlum. Mamayı getirince içeriye yine hapşurması olunca dedim anne kokudan hapşuruyor. Ki emin olun diyeceksiniz ki en fazla 3 fıs fazla sıkmıştır ama inanın öyle bir fazlalık değildi ki dediğim gibi olmasa eşim farketmez veya rahatsız olmazdı. Hani biz kocaman insanız rahatsız olduk daha 1 buçuk aylık oğlum oksijen yerine o kokuyu ciğerine niye çeksin ki. Çözüm cok basitti evi havalandırma bir de kazağını değiştirseydi tamam di. Ama onun yerine bağırmayı seçti ve inanın öyle hafif bağırma değil . Bildiğin mahalle kadını sesiyle.

Daha önce dedim ama kokulara hapşuruyor yani 1 torunu unutmaması lazım . İçeriye girince dedim anne kokudan hapşuruyor öyle geçtim diğer odaya bakın yemin ediyorum normal seviyede bi koku olsa eşim bana neler derdi veya onu geçtim oğlum niye hapşursun? E görümce onun eşi de parfüm kullanıyor gelip seviyo onda niye hapşurmuyor?

Anlatamadik maalesef. Ya bir de diyorum ya eşim söylemezdi bu kadar çok ağır olmasa. Yani o farkedip diyorsa ağırdır fazladır. Çünkü ailesi söz konusu olunca eşim beni umursamaz hep ben haksız veya nankör olurum.
Bu konuda kendi evet çok sıkmış dedi. Normal olsaydı koku eve gelir çocuğu niye odaya aldın diye çıkışır kavga ederdi benimle eminim .

Amin inşallah ya bir de yaşı genç sayılır. 5-10 yıl sonrasını hayal bile edemiyorum .
Benim de 50 yaşında ama kendini 70 yaşında sanıyordu ilk evlendiğimde, her işini benim yapmamı bekliyordu ama genç olduğunu hatirlattim az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…