Kızlar çok açık konuşayım mı.
Henuz nişanlıyken bazı şeyleri görmeniz çok güzel ve bu işin sonu iyi değil.
Yolun başındayken hiç düşünmeyin yerınızde olsaydım ayrılırdım.
Ve aslamıı aslaaa dul kaynananın oğluyla evlenmeyin...!!!!
evet katılıyorum bende dul kaynanın oglunu aldım dünyam burnumdan geldiogullarını kıskanıyolar paylasmıyolar eşleri terk ettigi içinmidir nedense ogullarınıda öle düşünüyolar acaip düşünceleri var benm kaynana da ilk evlendigimzde beraber oturduk 8ay (sanki80yıl gibiydi)ilk zamanlar odanın kappısnı pat die acardııı ceeeeeee :) odamzda da rahat yoktu saona sona laf ede ede bıraktırdm sona ayrıldık zati şimdi evimde mutluyum huzurluyum
EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
benm arkadasımda aynı dertte muzdarip onunda kaynanası dul ve cok problemli onun kaynanasını görünce benmki melekmiş beeeee
Belli olan birşeydir ki annelerin oğullarına karşı farklı bir sahiplenme duygusu var... ben senin yerinde olsam inadına nişamlımla iyi olurum öyle de böylede seni kabullenecektir. bu arada sıkma canınınişanlımla 5 senedr birlikteyiz..6 aydır nişanlıyız daha..bu devrelere gelinceye kadar okdar sıkıntı çektikki..beni istemediler..bilhassa nişanlımın annesi..neymiş oğluşunun daha yaşı warmış ben zorluyormuşum bişeylein olması için..<zaten 5 senemi vermişim bu ilişkiye ki karşılıksız bişey değil kmsesinin yakasınada yapışmadım.ama bu lafları duyunca okadar ağrıma gittki..bunca emeğim sevgim nebiliyim bukadar beklemişiz sabretmişiz hakettiğimz bu mu olmalıydı..onlara gidiyorum sürekli bana karşı bir tavır yüzüme gülüyor ama içinden kmbilir neler söylemek istiyor..oğlundan beni kıskanıyor bu bariz açıkca belli eltim bile söylüyor bunu bana.okadar belli ediyor..yarın evlenince eminmki bişeyler olcak ben nasıl uğraşıcam bu insanla..??insan oğlum mtlu olsun diye düşünmezmi insan ynmda öpüyor sarılıyor oğlu bana dokunsun aramıza griyor direk..ilk başlarda art niyet aramadm bnlarda ama artık beni zorlamaya başladı..ne yüzüne bakıp knuşmak istiyorum nede onlara ziyarete gtmek okadar soğudumki..nekadar cahil insanlr var allahm ya okadar aslında bunlarla uğraşmak saçma geliyorki..ki nişanlımda hala seni kabullenemiyr diyor kıskanıyor beni paylaşamıyor diyor allahm kafayı yicem yarın bu insan benm yuvamında içine eder..açık açık söyldm nişanlıma ne bu cahilliklerle uğraşırım ne bişeyle dedm..ben ewde kalmadım koca deliside değilm dedm dayanamıyorum artık durmadan oğluşum oğluşum onu benden başkası tanımaz anlamaz bakamaz..ben napıcam kızlar bu kadınla konu basit birşey gbi geliyor ama o an onları yaşamak o atmosfere grmek psikoljmi dahi bozdu farkndayım düşünmektn
aaaaaaaaaaa kaynana da haklı,ya kadın oğluşuna tecavüz ederse?
arada süt içirme bahanesiyle asayiş berkemal mi diye kontrol edecek...
vallahi çok zor.bende aynı evdeyim 1 senedir ama seneye ayrı cıkıyorum.
Gerçi çıksamda bi ayagım onda olacak gene.
Kocaları öldüğü için yada boşandığı için oğullarına daha bi düşkün oluyolar.
Bide ben tek gelinim kızıda yok. Eyvah ki ne eyvahh....
Tahammül etmedim zaten iyi bir kavga çıktı gitmek zorunda kaldı. Kavgayıda kendi çıkardı durup dururkenAy daha uzar gider ayrı konu mu açsam ne
nişanlımla 5 senedr birlikteyiz..6 aydır nişanlıyız daha..bu devrelere gelinceye kadar okdar sıkıntı çektikki..beni istemediler..bilhassa nişanlımın annesi..neymiş oğluşunun daha yaşı warmış ben zorluyormuşum bişeylein olması için..<zaten 5 senemi vermişim bu ilişkiye ki karşılıksız bişey değil kmsesinin yakasınada yapışmadım.ama bu lafları duyunca okadar ağrıma gittki..bunca emeğim sevgim nebiliyim bukadar beklemişiz sabretmişiz hakettiğimz bu mu olmalıydı..onlara gidiyorum sürekli bana karşı bir tavır yüzüme gülüyor ama içinden kmbilir neler söylemek istiyor..oğlundan beni kıskanıyor bu bariz açıkca belli eltim bile söylüyor bunu bana.okadar belli ediyor..yarın evlenince eminmki bişeyler olcak ben nasıl uğraşıcam bu insanla..??insan oğlum mtlu olsun diye düşünmezmi insan ynmda öpüyor sarılıyor oğlu bana dokunsun aramıza griyor direk..ilk başlarda art niyet aramadm bnlarda ama artık beni zorlamaya başladı..ne yüzüne bakıp knuşmak istiyorum nede onlara ziyarete gtmek okadar soğudumki..nekadar cahil insanlr var allahm ya okadar aslında bunlarla uğraşmak saçma geliyorki..ki nişanlımda hala seni kabullenemiyr diyor kıskanıyor beni paylaşamıyor diyor allahm kafayı yicem yarın bu insan benm yuvamında içine eder..açık açık söyldm nişanlıma ne bu cahilliklerle uğraşırım ne bişeyle dedm..ben ewde kalmadım koca deliside değilm dedm dayanamıyorum artık durmadan oğluşum oğluşum onu benden başkası tanımaz anlamaz bakamaz..ben napıcam kızlar bu kadınla konu basit birşey gbi geliyor ama o an onları yaşamak o atmosfere grmek psikoljmi dahi bozdu farkndayım düşünmektn
benım de 4 senelık bi ilişkim olmuştu ve 4 senenın sonra nısanlanmıstık. herşey nısandan sonra değişmişti.. babası annesi kendisi ve ben şehırdısına bı tatıle çıkmıstık.ipler benım ıcın o zaman koptu. kızım dıyen kadın benımle kakışmaya baslamıstı. nısanlım gelıp öpüp kokluyodu benı.. git şurdan köpek demişti yanımda.terbıyesız kadın. sanane demi rahat bırak. ne bılıyım benım annem erkek annesi olsa yuzunu baska yere çevirir sesini çıkarmaz. sonuç ben o tatılden geldıkten sonra nişanı attım. neden? çünkü ordan alsam burası dolmuyor,burdan alsam orası dolmuyordu.netice de nişanlımda bozulmuştu yuzuk takıldıktan sonra.iğrenç bi insana dönüşmüştü. ıkı ucu b.klu değnekti benımkısıı. annem dedi bu senı verem eder. hepten sildim attım.şoka uğradılar. şimdi 1 sene dolmak üzere ayrılmanın uzerınden. iyiki de diyorum. 1 kapı kapanıyosa birçoğu açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?