Kaynanam olcak insan yüzünden evlilikten dönmek üzereyim:((

böyle insanları anlamıyorum ya. sen annesisin o ise eşi olacak. rakip değilsin, aynı kulvarda değilsin. neden korkuyorsun? ya onu benden çok severse diye mi? insanların kalbi bu kadar küçük mü ki annesi ve eşini aynı anda sığdıramayacak. hayatı zindan et ikisine de. sonra "ben oğlumu seviyorum" yok yaaa

biraz uzak oturursanız, hele ki çalışıyorsan, sık sık görüşemezsiniz, sık da problem çıkmaz. ama burada dengeyi kuracak olan nişanlın. senin arkadanda durabilmesi lazım.

İşin zor, benim kayınvalidemde oğluşum diye severdi. Yatakodamıza gelip süt içirirdi oğluşuna

abartmış olayı gerçi ben kaynanama fırsat verseydim aynı şehirde olsaydık aynı durumda olurdum gibi geliyor.
Bu arada benim kaynanam da eşimi sarı bıyığım diye severdi ama bıyıklarını kestirdim artık bıyık bıraktırmıyorum eşime

arkadaşım,

kaynanan sana çektiriyorsa, görümcenin ne suçu var? o neden çeksin annesinin günahının bedelini?

illa birine ah edeceksen, kaynana et. günahsız kızcağıza ah edersen, döner seni bulur..

tatlım daha evlenmemişsin onunla hiç laf muhaleebesine girme seviye belirle nişanlında hissetsin mesafeyi zırt bırt annesini cagırır gidelim falan der evlendikten sonra yoksa .. Sadece o kadına has deil herkeze karsı seviyeli ,pek gidip gelmeyi sevmeyen biri olarak görün yoksa nişanlınla aran acılır ben baştan yapamadım sen yap bari bu devirne kaynana ve kocaya iki yüzlü olmak gerekiyor

kayınvalide adayınla henüz ufak bi tartışma bile yaşamamışken, içinizdeki bu önyargıyı anlayamadım açıkçası
tamam bu ilişki için 5 yılını vermiş olabilirsiniz, nişanlınız kaç yaşında bilmiyorum ama annesi evliliğiniz için henüz erken olduğunu düşünemez mi, bırakında bi annenin oğlunun evliliği ile ilgili bişey söylemeye hakkı olsun
ayrıca eltinizin sözüne de çok güvenmeyin,belki aranızı bozmak için olayları abartarak da size aktarıyor olabilir.
neden bir anneye bu kadar çok yükleniyorsunuz, henüz evli bile değilsiniz
anlattıklarınızdan çok da önemli olaylar yaşamadığnızı düşünerek; bence ufak olalyarı görmemezlikten gelin ve içinizdeki bu önyargıyı bi kenara bırakın
siz şimdiden görümcenize ah etmek ve en ufak olayları abartmak yerine , karşınızdakinin bir anne olduğunu, her anne gibi oğlunun iyiliiği için bişeyler söylemeye hakkı olduğunu düşünerek hareket ederseniz daha huzurlu, daha mutlu olursunuz.

5 yıllık sevginize nişanlınla beraber sahip çıkacaksınız bunun başka yolu yok.
o da annesiyle ciddi bi konuşma yapacak. kırmadan incitmeden bi anneyle nasıl konuşulması gerektiyorsa öyle yani.
orta yolu bulacak. madem annesinin kıskandığını biliyor, senin de üzülmene izin vermeyecek.
seni allahın emriyle alıyor, allahın bi emanetisin sen ona, annesinin cahillikleri,kıskançlıkları yüzünden seni üzmeye hakkı yok.
bulamıyorsa, sana sahip çıkamıyorsa evlilikten dönmek çok kolay. nikah memuru sorana kadar vaktin var.
ondan sonra da kayınvalide oğluşunun turşusunu rahat rahat kurabilir.

off..benim kayınvalide adayım gibi aynı..
oda erken değilmi oğlum daha boşver oğlum daha ,o kızı arıyosun beni niye aramıyosun oğlum,
oğlum bana rest çekiyosun ama ben senin iyiliğni düşünüyorum,oğlum ailesi bize uygun değil(annem babam ayrı)
önceki gelin kötü çıktı ailesi kötü kendi iyidir dedik ama kötü işte buda öyle olursa!!(amcasının gelinleri)aileme nasıl laf edebiliyosa!!
çok iyi anlıyorum seni..çok..allah yardımcın olsun..

herkeste aynı dert. valla kaynanadan yana sanslı olan ender insanlarda var.ama bnde istenmeyen gelin olmuştum enbaşta.şimdi yüzüme gülüyo ama güven olmaz tabi.sevgilimle aramda kötü bişi olsa direk annesine baglıorm acaba bbişi mi yapıo da etkiliyo diye.paranoya bagladım yani..

senin işin hakkatten zor.dayanılmaz bişi bu ogluşum sevgisi.anneysen okdar cok seviyosan bırakta mutlu olsun be kadıın..aynısı benimde başımda oldugu için şöyle yap böyle yap diyemiorm :96:

karşılaşacağı manzarayı göze alıp yatakodasına giren kayınvalideye benden alkışşşş

şaka gibi canım ya nasıl tahammül ediyorsun

Tahammül etmedim zaten iyi bir kavga çıktı gitmek zorunda kaldı. Kavgayıda kendi çıkardı durup dururken Ay daha uzar gider ayrı konu mu açsam ne

Benim kayınvalideme kalsa bir erkek 35 inden önce evlenmemeliymiş, oğluşu daha çok küçükmüş... Eşimin annesi babası ayrı, çocuğun kalacak yeri yoktu, akşam iş çıkışında annememi gitsem babamamı gitsem düşünür dururdu, çünkü kaynanamın kaldığı yer belli değil sürekli ev değiştirir durur, kayınpederim eşime bir yatak bile ayarlamaz oğlum var diye tahta sedirin üstünde yatar. Şimdi bir evi, yuvası, ailesi var. Az şeymi verdim sizce? Ben eşimden 6 ay büyüğüm, düşünsenize evlenip bi kaç sene sonra menopoza giricem Eşim 28 yaşında ve annesi yüzünden askere gidememiş. Yollamıyor kadın ya... Şimdide çocuk için bekliyoruz askerliği...

canım zor bir durum. galiba tek erkek eşin o yüzden de annesi fazla düşkün oğluna eğer ki nişanlın annesine çok düşkün değilse ve o senden tarafsa sorun değil bence evlenince biraz uzak oturun 2 haftada bir gidersin nişanlınla olan ilişkini iyice gözden geçir ona göre karar ver o seni seviyor sen onu evlendikten sonra kaynananı tavrı da değişir belki.hem kaynananın istediğide bu değil mi sizi ayırmak sende bunu yaparsan ekmeğine yağ sürmüş olacaksın.

inş.sağ sağlim gider gelir bigün.
çok üzüldüm senin adına.bende böyle bir kaynanaya sahip olucam sanırım artık..
ama gerçekten bu kadın böyle yapa yapa oğlundan soğutmaya başladı..
oğlu bana tek bişey söylese artık annen doldurmuş yine demeye başladım..
halaları zaten ayrı ayrı kaynana..ya evlenmeden bunalıma girdim..
kaç gündür bunlarla uğrşıyorum..acaip paracılar bence..öyle birşeyler sezdim yani..
dindar diye geçinirler ama tanımadan etmeden arkasından konuşmak dindarlıkmıdır?
ya anlatsam roman olur..daha evlenmeden bana bunları yaşatıyolar..
evlensem zaten oğulları tek laf ettirmez şimdiden ettirmiyo onlara seni savunuyosam onlarıda sana karşı savunurum diyo..haklılar dedikçe beynim zonkluyo hata mı yapıyorum acaba..
sınavlarımın bitmesini bekliyoruz istemeleri için..ama o kadın bulur yolunu bi sorun çıkartır..halalarıyla beraber..
off allahım kızın konusunuda işgal ettim

Yeni bir konu farz oldu

Son düzenleme:
Kızlar çok açık konuşayım mı.
Henuz nişanlıyken bazı şeyleri görmeniz çok güzel ve bu işin sonu iyi değil.
Yolun başındayken hiç düşünmeyin yerınızde olsaydım ayrılırdım.

Ve aslamıı aslaaa dul kaynananın oğluyla evlenmeyin...!!!!

Jennıfer Lopez'in Vay Kaynanam Vay adlı bir filmi vardı.Okuyunca o geldi aklıma.Oradaki taktikleri uygulayabilirsin:)

inanın kızlar benmde dengem bozuldu..nişanlımla tartışıyoruz acaba ailesi mi bişey dedi diyorum herşeyi o konuya bağlar oldum..ewt benm annem babamda ayrılar bi nevi buyüzden istenmiyorum onlar için..görümceme gelncede o ayrı bi kaynana oyüzden onuda kattım içine..bilmiyorum kızlar varya napcağımı bilmiyorum şmdiye kadar ewt nişanlım ben senn yanndayım kmse ağzını açp ne sana ne ailene bşy dyemez dio ama nekadar olsada ailesi onlarda kaç gün karşı gelecek..ki onu çok sewiyorum kmse içinde ilişkimizi yıpratmk istemiyorum..kaynanama hak weriyo muyum?byere kadar weririm byerden snrada herkes haddini bilmeli diye düşünyrm..kafam okadar doluki kmse gerçektn yasamadan anlamyr uzaktan çok basit nebiliyim sıradan bi konu gbi gelsede ister istemez ynede yıpranıyr herks..

Son düzenleme:
karşılaşacağı manzarayı göze alıp yatakodasına giren kayınvalideye benden alkışşşş

şaka gibi canım ya nasıl tahammül ediyorsun

aaaaaaaaaaa kaynana da haklı,ya kadın oğluşuna tecavüz ederse?

arada süt içirme bahanesiyle asayiş berkemal mi diye kontrol edecek...

veee başınızın ağrımasını istemiyorsanız mümkünse kocalarınızı çocuk esirgeme kurumundan alın..ne ana kuzusu kocanın ne de kaynanın zırıltısını çekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…