Kaynanam olcak insan yüzünden evlilikten dönmek üzereyim:((

pnrsu20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
13
0
36
Denizli
nişanlımla 5 senedr birlikteyiz..6 aydır nişanlıyız daha..bu devrelere gelinceye kadar okdar sıkıntı çektikki..beni istemediler..bilhassa nişanlımın annesi..neymiş oğluşunun daha yaşı warmış ben zorluyormuşum bişeylein olması için..<zaten 5 senemi vermişim bu ilişkiye ki karşılıksız bişey değil kmsesinin yakasınada yapışmadım.ama bu lafları duyunca okadar ağrıma gittki..bunca emeğim sevgim nebiliyim bukadar beklemişiz sabretmişiz hakettiğimz bu mu olmalıydı..onlara gidiyorum sürekli bana karşı bir tavır yüzüme gülüyor ama içinden kmbilir neler söylemek istiyor..oğlundan beni kıskanıyor bu bariz açıkca belli eltim bile söylüyor bunu bana.okadar belli ediyor..yarın evlenince eminmki bişeyler olcak ben nasıl uğraşıcam bu insanla..??insan oğlum mtlu olsun diye düşünmezmi insan ynmda öpüyor sarılıyor oğlu bana dokunsun aramıza griyor direk..ilk başlarda art niyet aramadm bnlarda ama artık beni zorlamaya başladı..ne yüzüne bakıp knuşmak istiyorum nede onlara ziyarete gtmek okadar soğudumki..nekadar cahil insanlr var allahm ya okadar aslında bunlarla uğraşmak saçma geliyorki..ki nişanlımda hala seni kabullenemiyr diyor kıskanıyor beni paylaşamıyor diyor allahm kafayı yicem yarın bu insan benm yuvamında içine eder..açık açık söyldm nişanlıma ne bu cahilliklerle uğraşırım ne bişeyle dedm..ben ewde kalmadım koca deliside değilm dedm dayanamıyorum artık durmadan oğluşum oğluşum onu benden başkası tanımaz anlamaz bakamaz..ben napıcam kızlar bu kadınla konu basit birşey gbi geliyor ama o an onları yaşamak o atmosfere grmek psikoljmi dahi bozdu farkndayım düşünmektn :(

Kayınvalide adayına karşı savaş ilan et.Kaptırma çocuğu.Unutma ki o annesi ,sen de eşi olacaksın.Savaşında bunu ona öğret. ;)

nişanlımla 5 senedr birlikteyiz..6 aydır nişanlıyız daha..bu devrelere gelinceye kadar okdar sıkıntı çektikki..beni istemediler..bilhassa nişanlımın annesi..neymiş oğluşunun daha yaşı warmış ben zorluyormuşum bişeylein olması için..<zaten 5 senemi vermişim bu ilişkiye ki karşılıksız bişey değil kmsesinin yakasınada yapışmadım.ama bu lafları duyunca okadar ağrıma gittki..bunca emeğim sevgim nebiliyim bukadar beklemişiz sabretmişiz hakettiğimz bu mu olmalıydı..onlara gidiyorum sürekli bana karşı bir tavır yüzüme gülüyor ama içinden kmbilir neler söylemek istiyor..oğlundan beni kıskanıyor bu bariz açıkca belli eltim bile söylüyor bunu bana.okadar belli ediyor..yarın evlenince eminmki bişeyler olcak ben nasıl uğraşıcam bu insanla..??insan oğlum mtlu olsun diye düşünmezmi insan ynmda öpüyor sarılıyor oğlu bana dokunsun aramıza griyor direk..ilk başlarda art niyet aramadm bnlarda ama artık beni zorlamaya başladı..ne yüzüne bakıp knuşmak istiyorum nede onlara ziyarete gtmek okadar soğudumki..nekadar cahil insanlr var allahm ya okadar aslında bunlarla uğraşmak saçma geliyorki..ki nişanlımda hala seni kabullenemiyr diyor kıskanıyor beni paylaşamıyor diyor allahm kafayı yicem yarın bu insan benm yuvamında içine eder..açık açık söyldm nişanlıma ne bu cahilliklerle uğraşırım ne bişeyle dedm..ben ewde kalmadım koca deliside değilm dedm dayanamıyorum artık durmadan oğluşum oğluşum onu benden başkası tanımaz anlamaz bakamaz..ben napıcam kızlar bu kadınla konu basit birşey gbi geliyor ama o an onları yaşamak o atmosfere grmek psikoljmi dahi bozdu farkndayım düşünmektn :(

Pire İçin Yorgan Yakma Demeyeceğim..:50:
Ama Evlenirsen de İşin Çok Zor...:50:

nişanlım ne diyecek kabullenemiyor ne yapmamz gerek bu durumda diyor ben seninim diyor..ama byerde annesi snuçta allah war yukarda bu zamana kadar hiç laf yaptrmadı hep gözüme baktı ama bn bu kadınla nasıl uğraşıcam..bide öyle bişeyki daha hiç tartışma durumumuz olmadı ama brgün olacak biliyorum nasıl bu durumu hangi dille izah edicem ona bunun gereksz bişy olduğuna..inanın patlama derecesine geliyorum onu görünce..bde öyle bişyki niye düşünmzler bzmde kızımz war diye 1 tane görümcem war bekar allah diyorum sadece allah görüyor..

Derdi neymiş ki..?? Anlamıyorum yaa sevinmesi gerekirken bu kıskançlık niyee..??
Valla benim kayınvalidem harika bir hanım ve çok iyi anlaşıyoruz.. Biz mutlu olunca oda mutlu oluyor.. Eşimle tartıştığımız zamanlar da bile hep benim tarafımı tutuyor... Zaten biz aynı evde oturuyoruz ve çokk mutluyumm
Annemi de çook seviyorum..:69:
Gerçekten zor bi durumdasın canım Allah yardımcın olsun... Cahil diyorsun ya cahillerle uğraşmak gerçekten zor iş.. Ben de çok korkardım kayınvalidemi tanımadan önce.. Ablamlarınkinden dolayı onlarınki de aynı seninki gibiydi.. Ama korktuğum gibi olmadı çook şükür...
Hiç umursama derim ben, hatta mümkünse evlenince uzak bi yerlerde oturun... Sana saygı ve sevgi duymuyorsa oğlunu da gözden çıkarmış demektir.. Tabii oğluu senii gerçekten umursuyor ve seviyorsa..!!!
Sıkma canını 5 yıllık bir geçmişiniz var nice emeklerle büyümüş koca bir 5 yıl... Değmez yıpratmaya sen enerjini sevdiğin insana sakla ve annesine saygıda kusur etme yeter hatasını elbet anlayacaktır...:40:

herkes işin çok zor diyor 10 kişiyle knuştuysam 8i byle demiştr..nasıl bi tavır koyabilirim..bu durumdan rahatsz olduğmu oğlunun karısı olacağımı nasıl anlatabilirim ona yada bnde mi tawır yapayım o yapnca yada takmıyor gbi mi yapym...offf offff...

İşin zor, benim kayınvalidemde oğluşum diye severdi. Yatakodamıza gelip süt içirirdi oğluşuna :47:

kafası bişiylere basmayan insanlarla uğraşmak çok zordur sen a dersin o b onlar çünki işine öyle gelir...umarım evlnince ona uzakta bi yerde oturacaksındır......

Derdi neymiş ki..?? Anlamıyorum yaa sevinmesi gerekirken bu kıskançlık niyee..??
Valla benim kayınvalidem harika bir hanım ve çok iyi anlaşıyoruz.. Biz mutlu olunca oda mutlu oluyor.. Eşimle tartıştığımız zamanlar da bile hep benim tarafımı tutuyor... Zaten biz aynı evde oturuyoruz ve çokk mutluyumm
Annemi de çook seviyorum..:69:
Gerçekten zor bi durumdasın canım Allah yardımcın olsun... Cahil diyorsun ya cahillerle uğraşmak gerçekten zor iş.. Ben de çok korkardım kayınvalidemi tanımadan önce.. Ablamlarınkinden dolayı onlarınki de aynı seninki gibiydi.. Ama korktuğum gibi olmadı çook şükür...
Hiç umursama derim ben, hatta mümkünse evlenince uzak bi yerlerde oturun... Sana saygı ve sevgi duymuyorsa oğlunu da gözden çıkarmış demektir.. Tabii oğluu senii gerçekten umursuyor ve seviyorsa..!!!
Sıkma canını 5 yıllık bir geçmişiniz var nice emeklerle büyümüş koca bir 5 yıl... Değmez yıpratmaya sen enerjini sevdiğin insana sakla ve annesine saygıda kusur etme yeter hatasını elbet anlayacaktır...:40:

ewt haklısın 5 yılımı werdm bu ilişkiye..nişanlım her koşulda yanmda oldu şmdiye kadar allah war yukrda..şuanda sırf dörtdörtlük bi hayatımız olsun diye gece gündüz çalışıyor ondan yana bu knuda hçbr şüphem yok ama yarın ewlnnce olacaklardan korkuyorum..bazen okdar bunalıyrmki artk nişanlıma bu şehrden taşınalm ble diyorum..ben mümkn değil bu insanla geçinemem..ve öyle iyi yapıyorki rolünü bana karşı çok iyi gbi anlıyomusun ama içi işte değil nişanlım söz knusu oldumu sanki ayrılsınlar diye gözümüze bakıyor..

Bence bunun tek çözümü ayrı şehirlerde oturmak.
Fazla muhatap olmamak.
Eğer direk birşey söylerse de duymamazlıktan gel kadını ciddiye alma.

ben şimdiye kadar ciddiye almadım ama şmdiden snra naparım bilmiyorum..bu konu gerçktn canımı çok sıkıyor..o kıskandığını belli ediyor bende bundan sonra çatlaması için elimden geleni yapcam ve hiç oralı olmucam ztn herşeyi kafaya çok takan bir insanım..bilmiyorum sadece dua ediyorum allah büyüktr..

ki benm istedğim yuvama sıçratmasın bu hareketlrni yoksa herks yıpranıcak..inanın napsam diye düşünüyorum..bildiğim tek şey war nişanlımı arada bırakmıcam..

kaynanana senin onun gelini olduğunu ve iyi davranması art niyetli olmamasını öğretecek tek kişi nişanlın..
herşey erkekte bitiyor. annesine o olmazsa ben de yokum mesajını iyi versin. herşey düzelir o zaman inşallahh

canım ilk önce kurallarını koyacaksın mesafeli olacaksın önce bir bakıyım alttan alıyım gibi durumlara girme nasıl başlarsa öyle gider.burda kocanın rolü çok önemli senin tavrından ziyade seni ezdirmeyecek bir adamsa söylediklerini ciddiye almazsın olur biter.

Back