Kaynanam her gun konusmak istiyor, her konusmada laf sokuyor

sim7280

Allahim yavrularimi koru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
853
21
96
- Yurtdışı
Kizlar iyice bunaldim. Yurtdisinda yasiyorum, ailemle msn araciligiyla konusabiliyorum. Buna kaynanam da dahil. Esim annesini telefonla arar o da haftada bir falan. Gerisinde kaynanam hep benden arar, torununu da gormek icin elbette. Ama her konusmamizda bana bir sekilde laf sokuyor. Ben lafa guzelce basliyorum, sohbet ediyoruz ama lafi illa ki ya oglunun onu cok sevdigine, ya bekarken oglunda aylarca kaldigina getiriyor(ki kismen yalan cunku aylarca kalmazmis esim oyle demiyor ama boyle diyerek ne yapmaya calisiyor bilmiyorum) ya da elalemden ornekler verirken bana kizim sana soyluyorum gelinim sen anla yapiyor. Ya da hamileligim hakkinda bilmislik tasliyor, ya da kendi dogularini dikte etmeye calisiyor. He deyip gecmem imkansiz cunku habire de sorguluyor oyle yapip yapmadigim hakkinda. Ben bildigimi okuyorum ama sinirlerimi bozmasi yetiyor.

Kasim ayinda yanimiza geldi, burada beni bunaltti, canimdan bezdirdi ama esime gik diyemedim. Yapmadigi sey kalmadi, evde fazla ne bulduysa resmen caldi, yaptigi yemeklere benim hoslanmadigim seyleri katti, rica ettigim halde uzerinde parfum siseleri kirdi ki yeni hamileydim bulantilarim berbatti. Bir ton diger seyler de cabasi, baska forumda yazmistim.

Dedigim gibi esime acilamadim hoslanmaz bu konusmalardan cunku. Cok nadiren asiri bunaldigimda citlatirim ama o da cok kontrollu. Yoksa aleyhime dondurur sikayetin dozunu kacirirsam. Neyse kaynanam gittikten sonra kizkardesine gitti ve kendi evine donunce bir haller oldu. Ilk msn gorusmemizde bana bir ton laf soktu ama esim anlamadi cunu cok akillica yapiyor. Ben de sinirlendim 2 gun acmadim msn'i. Sonrasinda bu sefer o kustu ve acmadi. Diyebilirsiniz ki canina minnet, ama oyle olmadi esim farketti annem niye acmiyor diye. Ben de oturdum konustum, buradayken biraz tatsizlik yasadik simdi tafra yapiyor dedim. Bana yaptiklarinin onda birini anlattim ve esim de umursamamami soyledi. Sonraki baglantimizda esim de yanimdayken surat yapti, depresyondayim hastayim falan dedi. Ben artik bu rollerinden biktim o yuzden msni acmaz oldum ama hissediyorum esime de usulluce sikayet ediyor beni torunu gostermiyor falan diye. O kadar bunaldim ki oyunlarindan, yuzunu goresim yok. Simdi simdi aciyorum ama diken ustundeyim. Cunku her aradiginda acmiyorum artik ve niye acmadigima dair bahane soyluyorum. Ama bahaneler tukeniyor ve esim kizacak diye korkuyorum. Ben mecbur muyum her dakika bu kadin arayacak mi laf sokacak mi diye gerilmeye sizce? Biraz yuz versem her gun ariyor, laf sokuyor. Yuz vermesem kusup hasta oyunlari oynamaya basliyor. Kendi annemle haftada bir gorusuyorum bununla her gun. Biktim usandim herseyimin icinde bu kadin. Soktugu laflari oyle ustalikla sokuyor ki yuzleyecek oluyorum bu sefer beni paranoyakmisim modunda gostermeye calisiyor.

Demin yine aradi acmadim. Esim is sebebiyle kisa bir sure Turkiye'de ama kaynanamla ayni sehirde degil. Simdi onu arar yine safa yatarak der ki, ben Japones'i merak ediyorum yalniz diye ama o acmiyor. Sabah esimle de gorustuk, evde ve musait oldugumu biliyor. Artik anlayacak annesinin telefonlarini bilerek acmadigimi. Kaynanam sikayetini oyle ustalikla yapiyor ki, esim annesinin bana cok duskun oldugunu zannediyor, beni merak ettigini, bana yurtdisinda destek olmak istedigi icin bu kadar siklikla aradigini dusunuyor. Halbuki kaynanam kiskancligini ve laf sokmalarini sacmak icin ariyor. Torunuyla konustugu 3 dakika, gerisi hep laf sokma.

Ne diyorsunuz? Bu kadar evimin icinde olmasina izin vermemekte hakli miyim haksiz miyim? Esim annemi yilda iki kez bayramda arar o kadar. Onun haricinde hastayken falan bile gecmis olsun demez. Biz baglanirsak yalandan 5 dakika dikilir basimda o kadar. Bir de boyle olunca her dakika annesine deli gullabiciligi yapmak agirima gidiyor.

Bu arada gercek yuzunu biliyorum, bir kac sefer msnde baglanti sirasinda beni yerdigini duydum ama esime soyleyemedim. Kaynanam onu duymadigimi sanirken gorumceme benimle ilgili soylendi ama ses o anda gelince sustular ve tam anlayamadim neler dondugunu. Keske bir daha firsatim olsa da kaydetsem. Oglu da gercek yuzunu gorse.

bende yasiyorum bu laf sokusturmalarini:37:ne anliyorsa gonulden dusuyor zerre kadar sevmem kendilerini evdeki yeni gelin galiba iyi hakkindan geliyor....onada yapsin bakiyim eyvallah bile demez evdeki cazgir da biraz ohhhhhh iyi oldu ceksin....

o laf sokuyosa siz iki katını sokun.ben öle yapıyorum midem bulanıyo bu kadından YALANCIIIIIIIIIIIIII:47:

eşinle açık açık konuşup bunları paylaşabilseydin iyi olurdu ama demek ki kadın farkında eşinden çekindiğinin yapabildiğini yapıyor.. konuşamazsan dahasını da yapar.. ülkeler arası bu kadar can sıkabilen kadın yanyanayken neler yapabilir hiç düşünmek istemiyorum.. eminim hamilesin diye yine insaflı davranmıştır sizdeyken.. bu kaynanalar sessiz gelinin üstüne gidiyolar canım, ben her hali denedim hiç işe yaramadı, illa sıktı canımı.. eşime söylerdim ama ben her şeyi, o da görürdü zaten benim kayınvalidem seninki kadar zeki değildi allahtan da, yapacağını alenen yapıyodu.. neyse uzatmayayım, dediğim gibi eşine açılman lazım o da annesiyle uygun bi dille konuşsun yoksa çok çektirir sana bu kadın.. kolay gelsin canım..

eşinle açık açık konuşup bunları paylaşabilseydin iyi olurdu ama demek ki kadın farkında eşinden çekindiğinin yapabildiğini yapıyor.. konuşamazsan dahasını da yapar.. ülkeler arası bu kadar can sıkabilen kadın yanyanayken neler yapabilir hiç düşünmek istemiyorum.. eminim hamilesin diye yine insaflı davranmıştır sizdeyken.. bu kaynanalar sessiz gelinin üstüne gidiyolar canım, ben her hali denedim hiç işe yaramadı, illa sıktı canımı.. eşime söylerdim ama ben her şeyi, o da görürdü zaten benim kayınvalidem seninki kadar zeki değildi allahtan da, yapacağını alenen yapıyodu.. neyse uzatmayayım, dediğim gibi eşine açılman lazım o da annesiyle uygun bi dille konuşsun yoksa çok çektirir sana bu kadın.. kolay gelsin canım..
Turkiyedeyken neler yapti neler zaten. Iki ayda bir gelir 15 gun kalir yapmadigini birakmazdi ama her yaptigini kilifla yaptigi icin asla elimde delil olmazdi olmuyor da hala. Buralara kactim hala yakamdan dusmedi. Milletin yaninda aglar yalandan canim kizim o benim, gelinim degil diye ama o kadar sinsi ki yorgun dusuyorum oyunlarina sahit olmaktan.
Aslinda sessiz degilim pek ya da soyle diyeyim, cok pis surat yapiyorum ben de oglu yokken. Ben de onun taktigini yapmaya calisiyorum, oglunun yaninda normalim, esim yokken bu sekilde kaciyorum. Gecen msnde bagliyken biri aradi, konusmayla alakasiz bir sekilde oglunun onu ne cok sevdigini, bekarken hep onda kaldigini falan anlatti :37: Karsidaki de afallamistir eminim ne diyor bu kadin diye. Maksat bana duyurmak. Ben de kamerami acmamistim o gun sorun var diye, konusmasi bitince bana seslendi ben de cevap vermedim. Sonra, "tuvaletteydim sana telefon gelmesinden istifade edip, simdi geldim" dedim. Duymamis gibi yaptim yani yine laf sokmalarini ama bunlar beni cok yoruyor. Karsima alip acikca konussam kesin ayilir bayilir. Daha once yapti cunku, sabah biraz gerginlik yasamistik, oglen oglunun yaninda dusup bayilmisti. Olur musun oldurur musun boylesini :47:

Çok şaşırdım üzüldüm senin adına

Bu kaynanaları mesafelerde durduramıyor anlaşılan

sen nerde, O nerde ama yinede yetişiyor huzur kaçırıyor.

Yan yana olsanız demekki ozaman vay senin haline.

Allah ıslah etsin böylelerini...

Alıp veremedikleri nedir bu kayınvalidelerin anlamıyorum.

Sen haklısın tabii ki canım,eşler kendi anneleri olduğu için görmezden geliyorlar.

Bizimkiler aynı huzursuzluğu yaşatsalar asla görüştürmezlerdi ailelerimizle

Ama biz eş aileleri nekadar fena olursa olsun görüşmek zorunda bırakılıyoruz.

Bence mutlaka eşinle konuş,net bir şekilde anlat,seni anlamasını sağla

Tesekkur ederim. Zaten firsatini kolluyorum, ilk aleni olayinda esimi alacagim karsima ama o kadar akilli oynuyor ki 8 yillik evliligimde vermedi o firsati elime. Ben de 8 yildir catliyorum sinirimden.

o laf sokuyosa siz iki katını sokun.ben öle yapıyorum midem bulanıyo bu kadından YALANCIIIIIIIIIIIIII:47:
Bazen sokuyorum ama hemen hasta oluyor. Oglu anlamiyor hasta olmadigini, rol yaptigini. Bu sefer oglu her gun ariyor annem nasil oldu diye. Kadinin istedigi oluyor boylece.

Turkiyedeyken neler yapti neler zaten. Iki ayda bir gelir 15 gun kalir yapmadigini birakmazdi ama her yaptigini kilifla yaptigi icin asla elimde delil olmazdi olmuyor da hala. Buralara kactim hala yakamdan dusmedi. Milletin yaninda aglar yalandan canim kizim o benim, gelinim degil diye ama o kadar sinsi ki yorgun dusuyorum oyunlarina sahit olmaktan.
Aslinda sessiz degilim pek ya da soyle diyeyim, cok pis surat yapiyorum ben de oglu yokken. Ben de onun taktigini yapmaya calisiyorum, oglunun yaninda normalim, esim yokken bu sekilde kaciyorum. Gecen msnde bagliyken biri aradi, konusmayla alakasiz bir sekilde oglunun onu ne cok sevdigini, bekarken hep onda kaldigini falan anlatti :37: Karsidaki de afallamistir eminim ne diyor bu kadin diye. Maksat bana duyurmak. Ben de kamerami acmamistim o gun sorun var diye, konusmasi bitince bana seslendi ben de cevap vermedim. Sonra, "tuvaletteydim sana telefon gelmesinden istifade edip, simdi geldim" dedim. Duymamis gibi yaptim yani yine laf sokmalarini ama bunlar beni cok yoruyor. Karsima alip acikca konussam kesin ayilir bayilir. Daha once yapti cunku, sabah biraz gerginlik yasamistik, oglen oglunun yaninda dusup bayilmisti. Olur musun oldurur musun boylesini :47:

işte bu kadar ustalıkla rol yapınca senin de elin kolun bağlanıyor tabi, anlıyorum.. beterin beteri varmış gerçekten, ne diyeyim.. büyüklerimiz ne güzel söylemiş ''doğurdum oğlum oldu everdim komşum oldu'' diye.. şu cümlenin ne manaya geldiğini bi idrak edebilse kaynana milleti ne güzel olurdu.. sen de bi kadınsın, annesin, eşsin, evini çekip çeviriyosun belki kaynanandan daha iyisin biçok konuda ama bu kadınlar için asla yeterli olamıyoruz biz gelinler.. sanki biz de ana kuzusu değiliz.. kızı yok mu senin kayınvalidenin? onun başına çöreklense böyle kendi gibi negatif bi kaynana ne yapar acaba! Allah ıslah etsin..

işte bu kadar ustalıkla rol yapınca senin de elin kolun bağlanıyor tabi, anlıyorum.. beterin beteri varmış gerçekten, ne diyeyim.. büyüklerimiz ne güzel söylemiş ''doğurdum oğlum oldu everdim komşum oldu'' diye.. şu cümlenin ne manaya geldiğini bi idrak edebilse kaynana milleti ne güzel olurdu.. sen de bi kadınsın, annesin, eşsin, evini çekip çeviriyosun belki kaynanandan daha iyisin biçok konuda ama bu kadınlar için asla yeterli olamıyoruz biz gelinler.. sanki biz de ana kuzusu değiliz.. kızı yok mu senin kayınvalidenin? onun başına çöreklense böyle kendi gibi negatif bi kaynana ne yapar acaba! Allah ıslah etsin..
Sorun da bu zaten, kizi yok esim tek cocuk kendinden olan. 3 cocuklu bir adamla evlenmis kaynanam. Evde kalmismis 27 yasinda kasabalik yerde. Adam da zenginmis hoplaya ziplaya evlenmis kaynanam. Kocasi da olmus zaten esim kucukken. Bir de sevimsiz allahim affetsin. Esim annesini yilda bir kez bile gorse soyle candan sarilmaz. Hic bilmem yakin temaslarini. Esimi optugunu ya da esimin optugunu gormedim. Varsa yoksa ayni kopmpleksli laflar kaynanadan. Oglum gostermez ama bana deli olur falan diye. Bana bunu ispatlayacak diye evlendigimden beri her firsatta laf sokuyor.

En buyuk hirsi ise baska. Bir gun bir laf etmisti, oradan anlarsiniz. " Ne gelin kaynana yerine gecebilir ne kaynana gelinin, mesela ben oglumun koynuna girebilir miyim ki" Bunu diyen bir kadinin normal bir beyne sahip olmasi mumkun mu sizce?

Sorun da bu zaten, kizi yok esim tek cocuk kendinden olan. 3 cocuklu bir adamla evlenmis kaynanam. Evde kalmismis 27 yasinda kasabalik yerde. Adam da zenginmis hoplaya ziplaya evlenmis kaynanam. Kocasi da olmus zaten esim kucukken. Bir de sevimsiz allahim affetsin. Esim annesini yilda bir kez bile gorse soyle candan sarilmaz. Hic bilmem yakin temaslarini. Esimi optugunu ya da esimin optugunu gormedim. Varsa yoksa ayni kopmpleksli laflar kaynanadan. Oglum gostermez ama bana deli olur falan diye. Bana bunu ispatlayacak diye evlendigimden beri her firsatta laf sokuyor.

En buyuk hirsi ise baska. Bir gun bir laf etmisti, oradan anlarsiniz. " Ne gelin kaynana yerine gecebilir ne kaynana gelinin, mesela ben oglumun koynuna girebilir miyim ki" Bunu diyen bir kadinin normal bir beyne sahip olmasi mumkun mu sizce?

ooofffff :20: ağır hasta bu kadın.. anladım anladım.. zaten oğlunun kendine olan sevgisinden emin olsa, oğlu ona gerçekten düşkün olsa hiç rol yapmaz bu kadın.. haklısın, hep eksikliğini yaşadığı duyguların kompleksini yapıyor, yazık sevgisiz kalmış demek ki ama sevilmek için önce sevmek gerek anlayamamış.. seni gerçekten sevebilse oysa ne kadar güzel olabilirdi ilişkiniz.. hala hata yapmaya devam ediyor, biri etraflıca anlatabilse bunları ona, kimsenin haberi olmadan belki değişirdi.. belki kendi de farkında değil nasıl biri olduğunun..

ooofffff :20: ağır hasta bu kadın.. anladım anladım.. zaten oğlunun kendine olan sevgisinden emin olsa, oğlu ona gerçekten düşkün olsa hiç rol yapmaz bu kadın.. haklısın, hep eksikliğini yaşadığı duyguların kompleksini yapıyor, yazık sevgisiz kalmış demek ki ama sevilmek için önce sevmek gerek anlayamamış.. seni gerçekten sevebilse oysa ne kadar güzel olabilirdi ilişkiniz.. hala hata yapmaya devam ediyor, biri etraflıca anlatabilse bunları ona, kimsenin haberi olmadan belki değişirdi.. belki kendi de farkında değil nasıl biri olduğunun..
Bu yonden bakinca ben de aciyorum acimasina ama gecmiste yaptiklari ve halen yaptiklari acima duygumu koreltiyor.
Evimde gizlice is ceviriyor mesela. beni gormedi zannedip ufak tefek caliyor. para degil, ufak tefek esya. Yemek yapiyor bir paket tereyagi ile. Markete gidiyoruz dolduruyor yuzsuz yuzsuz. oglu yokken gayet iyi, oglu gelince surat bes karis. Ogluma gizli gizli abur cubur yediriyor, verme diyorum arkamdan devam. Surekli bana ters gitme halinde ama oglunun yaninda belime yastik koymalara kadar yapiyor. Nasil ikiyuzlu anlatamam catlayacagim.

canım bence kaynanın psikoljik sorunları var.Hiçmi eşi dostu yok zaman geçireceği. Gerçi sana bu şekil davrananın etrafındakilere nasıl davracağı malum.Sonuçta sen her zaman müsait olamazsın çocuğun var bence kendini hiç kasma.Çocuğu uyutabilirsin,yedirebilirsin çocukla zaman geçiriyo olabilirsin misafirin gelmiş olabilir vs bir çok sebep. Her zaman konuşma zorunluluğun yok sonuçta.Bu sıkıntılarını eşinle paylaşmalısın senin hakkında bir şey söylersede eşine eşinde cvp verebilir en azından

canım bence kaynanın psikoljik sorunları var.Hiçmi eşi dostu yok zaman geçireceği. Gerçi sana bu şekil davrananın etrafındakilere nasıl davracağı malum.Sonuçta sen her zaman müsait olamazsın çocuğun var bence kendini hiç kasma.Çocuğu uyutabilirsin,yedirebilirsin çocukla zaman geçiriyo olabilirsin misafirin gelmiş olabilir vs bir çok sebep. Her zaman konuşma zorunluluğun yok sonuçta.Bu sıkıntılarını eşinle paylaşmalısın senin hakkında bir şey söylersede eşine eşinde cvp verebilir en azından
Esi dostu var, onlara yalakaligi had safhada. Bir telefon gorusmeleri yapar sanirsin kaynanamin hayatini o kisi bagislamis. Millet gercek yuzunu bilmiyor, kendini zavalli gosteriyor hep. Cocuklari gurbette, kendi yalniz, uvey 3 evlattan cekmis zavalli bir kadin... Aramizda en ufak bir gerginlik olsun ekmegine yag gibi olur. Artik millete acindiracak yeni bir konu cikmistir ona. Ben de dedigin gibi bahanelere siginiyorum ama sonra geri donmedi oluyor. gerci hemen offline oluyor aradim da acmadi diyebilmek icin.

Allah kolaylık versın.
Onun derdı bellı.
Oglunu sana kaptırdıgını dusunuyor.
Ve kendınce 'oglum ıcın onemlı bırı varsa, oda benım' sınyallerını vermeye calısıyor sana.
Sende soyle yap,
konusmalarınızda onun agzına lafı tıka ve anlatmaya basla,
'esımle bugun sunu yaptık, boyle dedı, soyle oldu' dıye ballandıra ballandıra anlat.
Bır turlu lafı tıkayamadın mı agzına,
caktırmadan telefonunun zıl sesı ıle oyna.
Bırı arıyormus gıbı yap, ac telefonu, sankı sana gelmek ısteyen bır arkadasınmıs gıbı konus.
Sonra da 'aa canım olmaz, bu aksam esımle yemege cıkacagız, sınemaya gıdecegız' fılan de.
Onu kendı sılahı ıle vur.

Allah kolaylık versın.
Onun derdı bellı.
Oglunu sana kaptırdıgını dusunuyor.
Ve kendınce 'oglum ıcın onemlı bırı varsa, oda benım' sınyallerını vermeye calısıyor sana.
Sende soyle yap,
konusmalarınızda onun agzına lafı tıka ve anlatmaya basla,
'esımle bugun sunu yaptık, boyle dedı, soyle oldu' dıye ballandıra ballandıra anlat.
Bır turlu lafı tıkayamadın mı agzına,
caktırmadan telefonunun zıl sesı ıle oyna.
Bırı arıyormus gıbı yap, ac telefonu, sankı sana gelmek ısteyen bır arkadasınmıs gıbı konus.
Sonra da 'aa canım olmaz, bu aksam esımle yemege cıkacagız, sınemaya gıdecegız' fılan de.
Onu kendı sılahı ıle vur.
Aynen oyle valla, kendinin daha onemli oldugunu vurgulamak istiyor galiba. Bana laf sokmaya basladi mi kilitlenip kaliyorum. Halbuki bir kere bozabilsem soyle agzimin tadiyla :47:
aslinda yanina esime sirnassam deli cikar ama esim de buyukler arasinda oyle olmaktan hoslanmaz. Dur dedigini yapayim ben, kaynanama kocamin beni nasil sevdigini falan anlatayim :47:kalpten gidiverir alimallah :1:

Aynen oyle valla, kendinin daha onemli oldugunu vurgulamak istiyor galiba. Bana laf sokmaya basladi mi kilitlenip kaliyorum. Halbuki bir kere bozabilsem soyle agzimin tadiyla :47:
aslinda yanina esime sirnassam deli cikar ama esim de buyukler arasinda oyle olmaktan hoslanmaz. Dur dedigini yapayim ben, kaynanama kocamin beni nasil sevdigini falan anlatayim :47:kalpten gidiverir alimallah :1:

Sekerım caktırmadan yapacaksın.
Bak bu kk var ya, butun gelınlerın egıtım alması gereken bır platform bence (:
Ben burada egıtılıyorum, her gun...

Mesela onceden bana da kayınvalıdem 'F... soyle yapar benım ıcın, boyle yapar.
Benım ıcın bunu yaptı, aılemız ıcın soyle onemlıdır onun yerı' der dururdu.
Bunlardan kısmen rahatsız olurdum, cunku gorunurde kayınvalıdem bana deger verırdı.
Aaa... bır baktım oyle degılmıs.
Kayınvalıdem oglunu bana kaptırdıgını sandıgı ıcın dellenıyormus meger.
Sımdı ben ne yapıyorum, ne vakıt fırsat bulsam.
'F.. ıle suraya gıttık, gecen benı cok guldurdu, bana sunu almıs, alma dıyorum ama dınlemıyor' dıyorum :27:
Susuyor, tek kelıme bıle etmıyor.
Sıddetle tavsıye ederım, dene, bı' keyıflenıyorsun kı sorma valla.:52:

Sekerım caktırmadan yapacaksın.
Bak bu kk var ya, butun gelınlerın egıtım alması gereken bır platform bence (:
Ben burada egıtılıyorum, her gun...

Mesela onceden bana da kayınvalıdem 'F... soyle yapar benım ıcın, boyle yapar.
Benım ıcın bunu yaptı, aılemız ıcın soyle onemlıdır onun yerı' der dururdu.
Bunlardan kısmen rahatsız olurdum, cunku gorunurde kayınvalıdem bana deger verırdı.
Aaa... bır baktım oyle degılmıs.
Kayınvalıdem oglunu bana kaptırdıgını sandıgı ıcın dellenıyormus meger.
Sımdı ben ne yapıyorum, ne vakıt fırsat bulsam.
'F.. ıle suraya gıttık, gecen benı cok guldurdu, bana sunu almıs, alma dıyorum ama dınlemıyor' dıyorum :27:
Susuyor, tek kelıme bıle etmıyor.
Sıddetle tavsıye ederım, dene, bı' keyıflenıyorsun kı sorma valla.:52:
Bak goruyor musun insani nasil zorla zivanadan cikariyorlar. Vallahi yapicam billahi yapicam dedigini. Gorunurde kaynanam kesin cok mutlu olmus gibi davranacak. Biz tatile falan gittigimizde resimleri facebook'a koyuyoruz. Kaynanam hemen altina soyle yaziyor: "canlarim biliyorsunuz ben cok mutlu oluyorum siz guzel yasadikca" Yani gorunurde asla renk vermez. Ama kocama guzel birsey yazsam hemen gidip o da yaziyor :1: Sidik yarisi resmen :27: Ay dur sinir etme sirasi bende. :47:

... "canlarim biliyorsunuz ben cok mutlu oluyorum siz guzel yasadikca" ...

Benım kayınvalıde de, 'sız mutlu oldukca ben daha mutlu oluyorum der'
Belkı kısmen dogrudur, oglu adına!
Ama ınanıyorum kı esım bana verdıgı degerı onların yanında gosterse, delırırler.

Gercı kımı zaman farkında olmadan yapar.

Bıze gelırlerse (kırk yılda bır gelırler) ıkram kısmını esımle hallederız.
Onlardayken montumu esım gıyındırır kımı zaman.
Yada ben oturdugum yerden kalkmam, ıs yapmak ıcın (son aylardan berı)
Esım asla sesını cıkarmaz.

Muhtemelen bunlara cıldırıyordur.

Back
X