kaynanam görümcem

Ayyy 30 kez ona git buna gel. Koptum KVde ne kadar kaldığınızı algilayamadım bir an. Kadın gelmediniz diyor ama okuduğum kadarıyla 4 gunde 30 kez gitmişsiniz. 30 kez de annenize gitmissiniz. Ikisi eşitlenmiş. Ne yani 4 gün onda mi kalcaktınız. Normalde 1. gun gider yer icer dönülür. Onu bile yapamayan varken bu ne tatminsizlik.

Bence eşine at topu, o verilecek cevabı versin.
Ayyy lütfen şunları kaynanamda duysun. birebir söylemese de hep onda kalsam hiç anneme gitmesem ondan mutlusu olmaz. ama böyle yapıyor ya hiç annemden gelesim gelmiyor inanın. ama yaranamıyorum

Anneme gittik, kayinvalideye gittik, anneme gittik, kayinvalideye gittik... Valla ben darlandim. Altiustu bi piknik bu kadar aglanacak ne var aglarsa aglasin zaten bayram mekik dokumakla gecmis sizin.
Biz annemlere ugrayip oradan tatile gececektik. Annem dedi kendinizi yormayin tatilinize gidin isterseniz. Biz yinede gittik tabi bir gece kalip ertesi gun yola ciktik o ayri. Bu kadar duygusala baglayacak birsey yok

ben aman kırmayayım diye davrandım hep baştan ama benim aileme gitme hakkım suistimal edilmeye başlandığında tırnaklarımı gördüler

Bayramın ilk günü saat 2 de gittim akşam evime döndüm. İstanbul un 2 yakası evler, kimsede kalmam adetim değildir. Başkasının evinde kalmayı uygun bulmadığımı daha önce söylemiştim. Bir daha da bayram boyunca arayıp sormadım. Eşimde bensiz gitmez gerekte görmez. Önceki bayramların birinde ilk gün gittiğimiz halde sonraki gün planımız olduğunu bilerek benden habersiz çat kapı gelmişlerdi. Kasıtlı yapıldığı ve biletlerimiz yandığı için nasıl misafir ağırlanmazı gösterdiğim için 2 saat durup gitmişlerdi. Artık ona da cesaretleri yok. Kayınvaliden benim gibi birine rastlasa kalpten gidermiş yalnız :KK70: Seni de takdir ettim bu kadar özveri üzerine el üstünde tutmaları gerek konuştularsa da zerre umrunda olmasın.

sizi durumları bilmiyorum ama ben eşimin ailesinden davranışlarndan pişkinliklerinden artık gına geldiği için ve bzı şeylere dur demek içim hiç kalmadım ,ki mesafe var aramızda bişey diyebildiler mi kesinlile demezler kendilerini doldururlar dolsunlar ,bayramdan 1 hafta önce gittim eşim de arifeden 1 gün önce geldi hep annemlerdeydik ,bir tek bayram gecesi orada kaldık onlarda adet herkes amcalar halalar torunlar çocuklar dede evinde toplanır ,akşamı döndük annemlere dün de yemeğe çağırmışlar o da kaynatam mangal istemiş eşim yaksın diye ,hadi dedim yemek yer döneriz ... Bundan sonra böyle benim sıkıntımda kaynatam , böyle boş beleş adam görmedim , Herkes ederi kadar bundan sonra

Kusura bakmayın ama hatalısınız bayram zamanı her iki tarafa da eşit davranılması lazım ama siz tüm bayram boyunca yok kardeşim geldi yok dayım geldi yok almanyadan kuzenim geldi vs deyip annenlerde kalmışsınız. Ben eşinizi takdir etmedim çünkü adil davranmamış bayram zamanı doğru düzgün evladıyla zaman bile geçirememiş onlarında geleni gideni akrabaları var onlarda eşinizle bayram zamanı görüşmek isterdi tek sizin geleniniz yok ki nasılsa hepsiyle de uzun süredir görüşmemişsiniz eşinizde görüşmüyor ona bakarsanız. Gitmişsiniz gecenin 23 ünde o saatten sonra insanlar sizinle ne oturup zaman geçirebilir ki gitmenizin bir anlamı da yok yani. Kendi ailenizi ön planda tutmuşsunuz.

Kusura bakmayın ama hatalısınız bayram zamanı her iki tarafa da eşit davranılması lazım ama siz tüm bayram boyunca yok kardeşim geldi yok dayım geldi yok almanyadan kuzenim geldi vs deyip annenlerde kalmışsınız. Ben eşinizi takdir etmedim çünkü adil davranmamış bayram zamanı doğru düzgün evladıyla zaman bile geçirememiş onlarında geleni gideni akrabaları var onlarda eşinizle bayram zamanı görüşmek isterdi tek sizin geleniniz yok ki nasılsa hepsiyle de uzun süredir görüşmemişsiniz eşinizde görüşmüyor ona bakarsanız. Gitmişsiniz gecenin 23 ünde o saatten sonra insanlar sizinle ne oturup zaman geçirebilir ki gitmenizin bir anlamı da yok yani. Kendi ailenizi ön planda tutmuşsunuz.
acaba sebebi onun ailesinden bir kişinin bile şehir dışında yaşamaması olabir mi?
tek dışarıda olan kardeşi ve onunla da 3 aydır her fırsatta görüşüyüruz. benim buradaki kastım orada çok kalındığında benim ailem benim annem sıkıntı yapmıyor ise onlarda yapmayacaklar.

kaynananın evini otel gibi kullanmışsınız.madem geç saatlere kadar annenlerdesiniz orada da yatabilirdiniz.bence böylesi daha ayıp olmuş.ayrıca pikniğe onları da davet etseniz şık olurmuş.zira kaynanan annenleri agırlamış.

kaynananın evini otel gibi kullanmışsınız.madem geç saatlere kadar annenlerdesiniz orada da yatabilirdiniz.bence böylesi daha ayıp olmuş.ayrıca pikniğe onları da davet etseniz şık olurmuş.zira kaynanan annenleri agırlamış.
1 yıllık evliyim 2 yılda nişanlı kaldım annem her bayram ağırladı onları merak etmeyin ramazan bayramında davet edip onlar gelmeyince bu bayram cağırmadı. o da hatasını anlayıp bu bayram kahvaltıya davet etti.

Konuda bir adaletsizlik var. Evet haklisiniz ama kv de hakli aglamasi disinda..esinize cok guvenmeyin bir kac sene sonra ruzgarin yonu degisir. Iliskileri simdiden sakin tutmakta fayda var. Ben olsam pinpon topu gibi gidip gelmez bir gun orada bir gun burada kalirdim. Herkesin gonlu olurdu.

Yazi uzun olmus.
Dert yazinin ortalarinda basliyor.
Gorumce ve kv bisey diyince " x yapti( esiniz) plani " diyip kenara cekiliceksiniz.
Onlar kozlarini paylassin.
Senin agzindan cikan her laf gozlerine baticak. Sen el kizisin.

Bu ne be, bir anneme gittik, bi kv gittk. o geldi gittiki bu geldi gittik. ne saçma bir bayram geçirmisiniz.

Kv nizle zaten görüşüyormuşsunuz, yılda bir kaç kez gördüğünüz sevdiklerinizle vakit geçirmek varken neden kaynanamın suratını göreyim? Kvniz çocuk gibi ama asla sormayın umursamayın. Eşiniz arkadanizdaymis o ilgilensin siz bir şey yokmuş gibi davranın. Görümceniz de ne yaparsa yapsın, kendince haklı olabilir o zaman eşiniz gitseydi erkenden siz annenizde kalsaydiniz ama eşinizde sizin yaninizda olmak istiyor. Siz güzel bir bayram gecirmissiniz hic onlari dusunupte huzurunuzu bozmayin

Kv nizle zaten görüşüyormuşsunuz, yılda bir kaç kez gördüğünüz sevdiklerinizle vakit geçirmek varken neden kaynanamın suratını göreyim? Kvniz çocuk gibi ama asla sormayın umursamayın. Eşiniz arkadanizdaymis o ilgilensin siz bir şey yokmuş gibi davranın. Görümceniz de ne yaparsa yapsın, kendince haklı olabilir o zaman eşiniz gitseydi erkenden siz annenizde kalsaydiniz ama eşinizde sizin yaninizda olmak istiyor. Siz güzel bir bayram gecirmissiniz hic onlari dusunupte huzurunuzu bozmayin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, insan kendini anlayanlar olduğunda rahatlıyor. kayınvalidemi aramak istemiyorum demiştim şimdi aradı hiçbirşey olmamamış gibi davranıyor. ama beni yoruyorlar artık haberleri yok.

Aslında ortada sorun edecek hiçbişey yok,niye bu kadar takılmışsınız ki ? Kv nizin tek zararı kendine siz çok ince yerlere takıldığınız için boşuna kendinize dert çıkarıyorsunuz.İnanın bunlar dert edilecek şeyler değil ne kadar üzerine düşerseniz bunların,devamı katlanarak gelir..

X