Davet edip etmeyecegnze siz karar verirsnz kimsenin karismasna izin vermeyn.kaldiki zaten siz onlara gdiyormussunuz iki gun ust uste dip dibe olmanin manasi nedirGörumcem baska bi sehirde oturuyor ve 2 ayda bir annesine gelir esiyle cumadan pazara kadar kaynanam görumcem her geldiginde ya cumartesi aksam yemege yada pazar kahvaltiya cagir diyor ve cagirmasam bile kendi kendisinie davet edio...
üstüne bide cumartesi olmasa onlara gidiyorum pazarda Bu sefer onlar geliyor kaynanamgilde sanki ayni yastayizda hep dibimizde Böyle bi durumda napardiniz?
Kadin o kadar fenaki bana bile sormadan direk kahvaltiya davet edio kendi kendini 2 gün onlarlayim bunaltici Bisey siz olsaniz ne derdinizDavet edip etmeyecegnze siz karar verirsnz kimsenin karismasna izin vermeyn.kaldiki zaten siz onlara gdiyormussunuz iki gun ust uste dip dibe olmanin manasi nedir
Merhaba canim bisey dicem ama belki haddim degil ama yinede dusuncelerimi dile getirmek isterim gorumceniz zaten her zaman orda degil 2 ayda bir geliyormus kayinvalideniz de bence size davet et cagir demesinde ki manada kizi esiyle geldigi icin kizini degersiz gostermemesi icindir bence 2 ayda bir gorumcenizi davet ederseniz bisey olmaz diye dusunuyorum belki ben kayinvalidemlerden ayri bir sehirde yaşadığım icin bu şekilde dusunuyor olabilirde ama tercih sizinKadin o kadar fenaki bana bile sormadan direk kahvaltiya davet edio kendi kendini 2 gün onlarlayim bunaltici Bisey siz olsaniz ne derdiniz
2 gun görusuryorz zaten yani muhakkak bir gun göruyorum 2. gun arkadasm cagirsa tesadufen anlayislari yok maalesefİki ayda bir gelen Kardeşi tabi ki ya eve çağırırım ya da dışarda buluşurum. Kavga gürültü yoksa neden olmasın ki? Görümcenizi evde ağırlamak zorunda değilsiniz. Hava güzelleşti. Maddi duruma ve bulunduğunuz çevreye göre piknik olur, çay kahve içme olur, kahvaltı olur, akşam yemeği olur görümceyi kandırın. Hep eve tıkıyoruz seni bu geldiğinde gezmeye gidelim diyin. Siz de dışarı çıkmış olursunuz.
En fazla 1 gun birlikte olurum baska planlarm oldugunu soylerim.sonucta hayatiniz kayinvalide ile gorumceden ibaret degil.kendi aileniz cevrenzde var musade etmeyin.sadece siz kendiniz istersenz davet edin baskasi sizin evinize mudahale edemezKadin o kadar fenaki bana bile sormadan direk kahvaltiya davet edio kendi kendini 2 gün onlarlayim bunaltici Bisey siz olsaniz ne derdiniz
Nasil müsade etmiyim? Nasil bir tonla söyliyim ki ? Bi kac kere söylemek istesemde köyün delisi durumuna düsürdüEn fazla 1 gun birlikte olurum baska planlarm oldugunu soylerim.sonucta hayatiniz kayinvalide ile gorumceden ibaret degil.kendi aileniz cevrenzde var musade etmeyin.sadece siz kendiniz istersenz davet edin baskasi sizin evinize mudahale edemez
Peki görümceniz sizi sevmiyorsa nasıl görüşüyorsunuz evinize niye geliyor ki sevmediğine gitmez insanBen ne yaparsam yapiyim görumcem beni Asla sevmez eski tartismalarimzdan. Tabi bende Onun yaptiklarini unutmam
Görumcem baska bi sehirde oturuyor ve 2 ayda bir annesine gelir esiyle cumadan pazara kadar kaynanam görumcem her geldiginde ya cumartesi aksam yemege yada pazar kahvaltiya cagir diyor ve cagirmasam bile kendi kendisinie davet edio...
üstüne bide cumartesi olmasa onlara gidiyorum pazarda Bu sefer onlar geliyor kaynanamgilde sanki ayni yastayizda hep dibimizde Böyle bi durumda napardiniz?
[/QUOTE
Görumcem baska bi sehirde oturuyor ve 2 ayda bir annesine gelir esiyle cumadan pazara kadar kaynanam görumcem her geldiginde ya cumartesi aksam yemege yada pazar kahvaltiya cagir diyor ve cagirmasam bile kendi kendisinie davet edio...