ailesine düşkün olan eşinede düşkün olur derler ama öyle değil mi
Ayrilmakla en iyisini yapmissin canim hic kafana takma bence ne demek ailesi geldiginde seni kendi evinden gondermesi dogrusunu soylemek gerekirse hic boyle bisey gormedim yani eski esin biraz tutarsiz bi insanmis gibi geldi bana tamam aile onemlidir sonucta onu bu yasa ailesi getirmis ama bide soyle bakmak gerekiyo siz evlenmissiniz bir yuva kurmussunuz yani artik sizde bir aile olmussunuz saten bi insan benim annem benim babam benim ailem dedimi o evlilikten hayir gelmez ister bunu kadin soylesin ister erkek bana kalirsa saha fazla uzulmene degmez hayatına bir yon vermissin zaten allaha cok sukur kimseye muhyac deyilmissin ailen yaninda destek cikmis gerisini bosver birak o dusunsun derim benMerhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
ben de kaynana yüzünden yuvası yıkılanlardanım,eşimle severk evlendik evlilik öncesi de patırtı kütürtü oluyordu ancak evlendim hala devam ediyor ve artıyordu altlı üstlü oturuyorduk oglu da önce evine gelmez önce anasının yanına ugrardı neyse ben dayanamıyorum artık boşanalım dedim 5 ay evli kaldık zaten o 5 ay bana 5 yıl gibi geldi neyse ayrıldık herkes kendi yoluna giti 2 sene oldu ben istanbula yakın bi ilçede göreve başladım bi msj napıyosun nasılsın seni unutamadım görüşebilirmiyiz dedi eşim ama biz birbirimizi seviyorz tamam dedim görüşelim görüştük neyse sadece bikaç soru sordum nerde kalıyosun evde kiminle annemle babamla bizim kaldıgımız evde mi dedim evet dedi peki eşyaları naptın dedim camaşır makines, ve bulaşık maknesini sattım digerleri duruyor dedi nasıl yani bizim yattıgımız yatak odasında annenle baban mı yatıyor yani bu nasıl midedir peki senin için yanmıyor mu o eve girerken haftanıjn 2-3 günü kalıyorum sadece off kafayı yicem
kaç ay geçti...umarım konu sahibi az çok kendine gelmiştir...
konu sahibinin kendine geldiğine çok sevindim
insanın karşısına herşey çıkabiliyor, kötü olaylar aslında bizi gelecek için daha çok besliyor.. ben öyle düşünüyorumyaşadığımız sırada zor gelse de gelecek için bir yatırım aslında
durum çok zor olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum, ki ben "aile olma" kavramı kısmında oldukça hassasım.. zira eşim ilk evlendiğimiz sıralarda kayınpederimin arabası için "bizim araba", evleri için "bizim ev" falan diyordu.. (aslında kötü niyetinden değil, ağız alışkanlığı) ben hiç yılmadan "bizim evimiz" kavramını dile getirdim.. artık ora senin evin değil falan dedim hep :) bir süre sonra da "bizim ev" dediyse de salağa yatıp kendi evimizden bahsediyormuş gibi anlayıp ona göre saçma cevaplar verdim kendini düzeltti
maalesef erkeklerin yuva-sorumluluk kavramları bize nazaran daha geç oluyor.. ergenliğe geç girmeleri bile bence bunun ispatı niteliğinde
Bize ayrılma nedenin ailesi ve onu dinleyen eşiniz olduğunu mu söylüyorsunuz yani!Üzülme cnm.aynı bu durumdayım bende.eşimle ayrıldık.3 ay önce.şuan baba evindeyim gel al dedi.barışmak istiyoruz şimdi ama ailesi kaynana beni istemiyormuş.ama eşimi çok seviyorum.eşimde kesin ailesi yüzünden karar veremiyor her zaman aramıyor beni ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.nasıl olacak bir fikir verin bana da kızlar
Üzülme cnm.aynı bu durumdayım bende.eşimle ayrıldık.3 ay önce.şuan baba evindeyim gel al dedi.barışmak istiyoruz şimdi ama ailesi kaynana beni istemiyormuş.ama eşimi çok seviyorum.eşimde kesin ailesi yüzünden karar veremiyor her zaman aramıyor beni ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.nasıl olacak bir fikir verin bana da kızlar
Bize ayrılma nedenin ailesi ve onu dinleyen eşiniz olduğunu mu söylüyorsunuz yani!
Allah kurtarmış sizi umarım çok mutlu olursunuz. Bende aşağı yukarı sizinle aynı problemleri yaşıyorum. Sürekli anne ağzına bakan bir eş, kendine köle yapmak isteyen bir kayınvalide, eşine sahip çıkamayan bir kayınpeder. Bizde şu an eşimle ayrıyız sonumuz sizin gibi olacak. Sormak istediğim eşiniz pişman oldu mu ayrıldıktan sonra, dönmek istedi mi size? Ve ayrıldıktan sonra yaşam nasıl değişti sizin için?Merhabalar, öncelikle kk deki bazı arkadaşlarım yaşadıklarımı bilirler,ama ben yinede burdan yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.Eşim ailesine çok aşırı düşkün bir insandı hatta ailesi yüzünden kendi yuvasını yıkacak kadar...ailesinin doğrusu neyse eşimin doğrusu da oydu
biz farklı şehirlerde görev yapıyoruz ve 2 yıldır da eşimin doğu tayini nedeniyle ayrıydık,kaynanam en ufak bir tartışmamızda bize birbirinizi aramayın sormayın diyordu,ne varsa bu kadar ayrılmamızı istediler.Eşimle yazın ufak bir tartışma yaşadık ve beni babamlara gönderdi 3 ay ne aradı ne sordu ne yaptım,nereye gittim,kiminle kaldım hiç umrunda olmadı .Tek bildiği şey bana istediklerini yaptırmak için boşanmayla tehdit etmesiydi.3 aylık ara verdik bana söylediği biraz uzak kalalım birbirimizi aramayalım, sormayalım yada ailesini arayıp özür dilemezsem benden boşanacağıydı.
3 ay aradan sonra müdürüm vasıtasıyla tekrar barıştık evime döndü ama o da 2 ay sürdü.Boşanma sebebimiz olan kavgamız ise: annesi babası umreye gidicekmiş bana diyorki onlar eve gelicek sen annenlere git, onlar gidince geri gelirsin,bende burası benim evim hiçbiryere gitmiyorum o da sen gitmiyorsan ben seni göndermesini bilirim deyip babamı aradı .Zavallı babam geldi aldı beni ve babam geldiğinde ona karşı çok saygısız davrandısonrasında da boşandık işte.Şimdi hepsi mutlu olsunlar,yuvam yıkıldı oğluna kavuştu kaynanam olacak kadın .
Ne kadar mutlulardır eminim ben böyle ağlayıp gözyaşı dökerken .Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan.....eşim uzman jandarmaydı ben de mühendisim ki allahtan çalışıyorum ve güzel bir gelirim var ailem çok şükür yanımdalar.Ben de burdan sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.İnş. böyle sebeplerden daha çok yuvalar dağılmaz kolay mı kuruluyor bir evbu erkekler ne kadar akılsız
aman takma degmez. zaten ortada evlılık göremedim ben. inşallah karşına ıyı biri cıkar ve yuvanı kurursunkaynanam çok mutlu yuvamız yıkıldığı için ama unuttuğu bir gerçek var en büyük kötülüğü kendi oğluna yaptı,başkasının evi dağılmadı kendi oğlunun yuvası yıkıldı ve tek başıma benim evliliğim de değildi oğlunun da evliliğiydi o yarın birgün üzüldüğünde o zaman anlayacaklarunutmaktan başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?