- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
kızlar düşükten hemen sonra kanamam azaldı yok gibi şimdi napıyım nasıl yapıcam kaynanam düşük yapığıma inanm ıyo bile düşük yaptığıma çok üzülüyorum bak öğrendi gelmedi bile ewe altlı üstlü oturuyoruz bide insan merak etmezmi bebeğimi yitirdim onamı yanıyım yalancı dediğinemi
neden inanmiyor canim anlamadim..belkide sevinmistir istemiyordur bu bebegi..cok sinirlendim simdi...
normal döngün 32 gündü 2 aydır 28 gün oldu taaa geçen hafta 4 günüm var demiştim takmış onun 4 günü var ne düşüğü die doktora giderken burdan aşağıya 50 metre kadar yürüdüm düşük yaptımsa nasıl yürümüşüm bi inmedi bile aşağıya ben bekliodumki tam bi hafta geçsinki söliim olmadı gittti meleğim dayanamadı çok fena tartıştık düşük yaptığım gece kaynanamla sabaha kadar sancılandım elim ayağım boşaldı tirtir titredim sonra bi sancı bebişim gitti hanımefendi inanmıyo eşimede yalan söylüyo ne düşüğü demezmi
kızlar düşükten hemen sonra kanamam azaldı yok gibi şimdi napıyım nasıl yapıcam kaynanam düşük yapığıma inanm ıyo bile düşük yaptığıma çok üzülüyorum bak öğrendi gelmedi bile ewe altlı üstlü oturuyoruz bide insan merak etmezmi bebeğimi yitirdim onamı yanıyım yalancı dediğinemi
bak sennnnnn ..inanmıyor haaaaaaaa.....klava: klava:
güzelim sen hastanedeyken eşin yanında değilmiydi.....????**
oğlunadamı inanmaz bu kaynana?klava: klava:
canım öncelikle çok geçmiş olsun.erken bi düşük yaşamışsın.test yapmamış olsan belkide farkında bile olmaycaktın.gebeliklerin %50'i düşükle sonuçlanırmış anne daha farketmeden.o yüzden çok fazla düşük yaptım moduna girme.tam bir düşük yapmışta sayılmazsın o yüzden kendini üzme canım.bırak kaynanan inanmazsa inanmasın.eski düşünceli olduğu için muhtemelen 3-5 aylık olmadığı sürece düşük saymıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?