Kızlar merhaba klübe yeni katıldım artık çıkacak yol bulamıyorum ve kafam çok karışık biz müstakbel sözlümle 3 senedir birlikteyiz ikimzde mühendisiz o yurtdışında iş buldu ve oraya gitti yaklaşık 3 sene orada kalacak buraya geldiğinde izin için bensiz yapamayacağını ve benimde oraya gelmemi evlenmek istediğini söyledi bizde böyle bir karara vardık ailelere konuyu açtık bu olaylar haziran ayında gerçekleşti biz ailelere açtıktan sonra ailesinden hiçbir ses çıkmadı ben tanışmaya gittim ailesiyle kadın sürekli kızından bahsetti sürekli soğuk bir gariplik vardı hiç bizim durumumuzdan bahsetmedi sonra sözlümle konuştm bu durumu ve eylül ayında yapmaya karar verdiğimizi söyledik tabi kısa kesiyorum buraya kadr çok sıkıntılar oldu neyse ailenle konuştun dimi dedim evt dedi sonra bir gün bana eylül değil ekim olsun ablamlara uymuyormuş dedi ve ablasına başta sorduğunda evet uyuyo demişti kız meğersem dikkat etmemişmiş işte sonra ailesi filan hiç tanışmaya hevesli gibi değiller yakın zamanda geldiler aileler tanıştı ama kadın sadece istediğiniz birşey var mı diye sordum ne bir hoş sohbet ne birşey söz için kuaföre bile benimle gelemezmiş kendi kuaförü dışında gidemezmiş elbise alıncak oğluna para verip alırsınz birlikte demiş kadında hiç bir sıcaklık yok kızı desen o da öyle bizde önce aileden istenir sonra büyükler geldiğinde usulen tekrar isteme olur iki kere gelirler mi bilemezmiş kadın bu durumu sözlümle konuşunca bana hak veriyor benim yanımda olduğunu hissediyorum yalnız kafam da bu duruma çok takılıyor sizce bu durum ilerde aramızda sorn oluşturur mu bu kadına karşı tutumunz nasıl olrdu???