- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 30
- Konu Sahibi papatyaa51
kızlar hamılegım kaynanam yıyecek yada ıçecek bısey verdıgı zaman sana degıl torunumu beslıyorum dıyor. sureklı yapıyo bunu sınır olıuyorum bu lafa ne denır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+10000Bende sen verdiğin için değil yavrum beslensin diye yiyiyorum diyin
Espiri yapıyordur sizi nasıl etkilediğinin farkında değil . Sadece size değil tüm hanımlara söyliyim her lafa bu kadar takmayın herkesin söylediğini bu denli önemsemeyin konuşsun konuşsun dursunlar . Madem kv torununa bu kadar düşkün ve siz de sinirleniyosunuz canım şunu istiyo olsada yesem diyin o da yapsın . Kendinizi boşu boşuna germeyin siz hamilesiniz strese girmeyinkızlar hamılegım kaynanam yıyecek yada ıçecek bısey verdıgı zaman sana degıl torunumu beslıyorum dıyor. sureklı yapıyo bunu sınır olıuyorum bu lafa ne denır.
Klasik kaynana işte.
Çok kulaksamayın.
Alırken de siz de dersiniz "teşekkür ederim, ama benim için de gayet besleyici oluyor, sadece torununa değil" dersiniz.
İlerde çocuk doğduktan sonra da, "sen sevesin diye değil, oğlum-kızım mutlu olsun diye sevmene müsade ediyorum!" dersiniz.
Gerçekten klasik kaynana mı ya?
Bu kadar kanıksadık mı insanların dengesizliğini?
Benim kayınvalidem veya yakın çevremdekiler bu cümleyi kuramaz.
Tabi ki hepsi sorunsuz değil. Aralarında geline saygı duymayan da var, ama konu sahibininki kadar ayarsızı numune bence.
Klasik demek bence kabullenmek demek. Kabullenmeyelim bu tuhaflığı..