- 7 Ağustos 2019
- 61
- 26
- 18
- 34
- Konu Sahibi yildizyildizyildizyildizz
-
Bu konuda haklısınız. Ailesini durduracak olan Eşiniz o zaman. Tepkisini vermiş olsaydı şimdiye sorununuz kalmazdı belkiMEsela ben esimsiz gelmicem kabul ediyorsanız esimle gelicem onada kötü davranmayacaksınız so yoksa gelmem gibi
Problemimiz bu ve eşim bunlarar sessiz kalıyor kötü planlarını bile bile onlara gidip geliyor dolduruşa geliyor kuzenin sucu yok esimin ayrılmasını bekliyorAnnesi dediğiniz, eşinizin annesi sanırım.
Ayıp etmiş, densizlik etmiş.
Ama bunda kuzenin suçu ne?
Eşinizle evliliğinizdeki tek problem annesinin onu kuzeniyle evlendirmek istemesi değildir herhalde.
Bence siz asıl problemlere odaklanın. Onları çözerseniz bu kendiliğinden hallolur.
EŞinizi sizden ayırıp baskasıyla evlendirmek isteseler agızlarıyla boşan bu evden git deseler görüşsün istermiydiniz ailesiyleGörüşmesini istememek fazla değil mi. Eşinizi bir siz bir annesi çekiştiriyormuşsunuz gibi geldi.
Siz beni istemediler görüşmesin diyorsunuz. Eşinizin annesi de, ben doğurdum büyüttüm bu yaşa getirdim diye düşünüyordur
Anladım, kayınvalide densizlik etmiş, iki kuzeni -üstelik biri halihazırda evli olmasına rağmen- birbirine yakıştırmış.Problemimiz bu ve eşim bunlarar sessiz kalıyor kötü planlarını bile bile onlara gidip geliyor dolduruşa geliyor kuzenin sucu yok esimin ayrılmasını bekliyor
Çok zitlasmamak lazım.ben baştan beri aynı tavirdayim.ne anlatırsa yada neyi en son anlatırsa sıfırım ailesine karşı.objektif davranıyorum.beni ilgilen bir durum olursa dahil oluyorum.Eşim herseyi saklıyor benden gizli onlarla bulusuyor birseyler alıp satıyorlar abladına felan ama ben herseyi baskalarından duyarım
Aynı yılları esiniz de sizinle paylaştı demi?Olmaz öyle.Ne sizi atacak ne ailesini.Ayrilmam diyorsanız yapacağınız adamı salmak bırakın,uzaklaşın madem seviyor kendini sorgulasin bakalım.Ailesi hakkında konuşmayin ne yazık ki haksız da olsalar bilse bile sizi haksız çıkarır.Bosa kürek çekmek işte yorulmayin.4yılımı verdim zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?