- 7 Ağustos 2019
- 61
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi yildizyildizyildizyildizz
Eşiniz ailesinin kabahatini bile bile niye sizden boşanmak istiyor ailesini atsın kenara ?3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
Kayınvalide değil ama hırsınız ayırır.Eşinizin onlara ceza vermesini istemek falan çok abartı. Sizin görüşmemeniz konusunda anlaşın, o gitsin gelsin.3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
Geçmişinizi affetmeden hayatınıza devam edemezsiniz bu herşeyde geçerlidir. Aile ilişkilerininde evliliğe etkisi büyük. Eşiniz görüşmenizi istiyorsa senin için görüşürüm hayatım ama hala kırgınım diyebilirdiniz. İnsanın insana yaptığını bu hayatta kimse kimseye yapmıyor. Zor iş vesselam.3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
Nasıl ceza versin eşiniz mesela?Tek ayak üstünde mi dursunlar,cetvelle ellerine mi vursun,ne olsun istiyorsunuz?3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
3,5 yıl neden uğraşmış acaba..3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
genel yorumum,3,5 yıldır evliyiz eşimin annesi beni istemıyor ayrılmamızı istiyor cünkü esimi baskasıyla evlendirmek istiyormus esim istememıs ama annesi hala vazgecmedi biz gittiğimizde bana cok kötü davrandı hakaret etti simdi görüsmüyorum esim gitmemi istiyor kabul etmiyorum yaptıklarını unutamıyorum biz 3yıldır beraber aglıyoruz onların keyfi yerinde esim gidip geliyor ozamanda kendimi ihanete ugramıs hissediyorum esimin onlara ceza vermesini istiyorum yapmıyor bende bedelini ödeyecekler yoksa önür boyu gitmem dedim sürekli kavga ediyoruz esim de boşanmak istiyor kişisel problemımız yok birbirimizi sevıyoruz ama gecmişi yapılan köyülükleri unutamıyorum bugünede devam edemiyorum başına gelen varmı
GEçmişi unutmadığım sürekli esim ailesine giderken sıkıntı yaptıgım içinEşiniz ailesinin kabahatini bile bile niye sizden boşanmak istiyor ailesini atsın kenara ?
3,5 yıldır neler cektiğimizi Allah biliyor biz bu kadar sıkıntı cekmişken ayrılacak duruma gelmişken onları takdirmi edelim annesi bana cok hakaret etti beni arayıp boşan oğlumu bırak sen hala o evdemisin diye ne laflar saydı bunlar size yapılsa karsılıgını istemezmiydiniz sevgi dolu bir ailede büyüdüm kötü sözlerine cevap verecek kadar kötü bilgim bile yoktuSiz görüşmeyin hakkınız ama eşinize karışamazsınız,birde ceza versin diyorsunuz,daha neler kendinize gelin bir an önce yoksa yuvanızın yıkılmasında sizin de payınız olur.
Aynısını kadinin ailesi yapsa erkekler gurur yapıp gitmez israr edilsin de istemezler unutmazlar da ama kadinlar herseyi sineye ceksin istiyor bazi erkeklerGEçmişi unutmadığım sürekli esim ailesine giderken sıkıntı yaptıgım için
Aİkesini ziyaret edebikir ama bize yaptıklarını unutmasına kızıyorum hala bizi ayırmak istiyorlar bile bile oraya gidiyor esim amca kızı ile evlendirmek istiyorlar tüm bunları bile bile siz esinizi gönderir miydinizKendinize çeki düzen verin. Ailesini ziyaret etmesini istememek ceza vermesini istemek çok fazla. Her gün yüzüne bunları vurmayın. Eminim ailesini savunsa da o da utanıyordur onlar adına ama size belli etmiyordur. Eşinizi utandırmayın zor duruma sokmayın artık.