- 7 Temmuz 2011
- 8
- 0
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.061
okurken sanki ben yazmışım gibi oldu sanki benim kayıvalidem yani bu kadar olur
Ben hemen cevaplamak istiyorum..Ben kayınvalidemi çok seviyordum..Ve çok fazla değer veriyordum kaynana diyenlere kızıyordum hayır annem o benim diyordum..Altlı üstlü oturuyoruz..İlk evlendiğimde birlikte yiyip içecektik 8 ay 1 sene kadar borçları toparlarız die eşim ile konuştuk ok dedim ama sadece ilk 15 gün evde ben sana yemek yapmak istiyorum dedim ok dedi biz 1.5 ay boyunca yukarda yedik evde yiyemiyorduk kayınvalidem sağolsun bırakmıyordu bir gün biz evde yiyeceğiz annecim bu akşam dedim duymadı işine gelmediği için odada sadece ikimiz varız bir daha söyledim o da bana akşam musakka da yapayım oğluşum çok sever dedi bende biz bu akşam evde yiyeceğiz dedim tmm dedi işte o günden beri benden nefret eder çünkü oğlunu ondan ayırdım..Dışardan bakınca herkes bize imrenir..Ne kadar mükkemmel bir k.v. derler ama daha 3 aylık evli iken yalanlar söyleyip iftiralar atıp eşimi üzerime gönderdi..Boşandırmak için o kadar efor sarf etti ki başarmak üzere idi eğer eşim gitmeme müsade etse idi..Ve tabi ki abim..
Bana söylediği yalanları iftiraları yaptıklarını anlatsam herhalde artık kimse evlenmek istemez..Tek suçum eşim ile başbaşa kalmak İStemem evde ona kendi ellerimle yemek yapmak istememdi..Hepsi bu hepsi..
ve balayını da anlatayım 3 günlüğüne gittik kadın aradı oğlum ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum dedi..Böyle birine söyleyecek o kdar çok şey var ama ama..