Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Rengarenk...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
366
10
36
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:

aman ya etrafta bakıyor ve duyuyorumda millet görümce olunca yılanlık yapıyo

diğer tarafa dönüyo kardeş oluyo iyi yanı ortaya çıkıyo adamına göre davranılmazki nedir bu kadınlardan çektiğimiz :)

-tatlicadiarzu-

size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi

aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde

benimkide dün düğüne gittik orada eşimle altın taktık, kayınvalidemin eltisi sordu e takı töreni bitiyor abla niye oturuyorsunuz siz diye (evlenende kendi yeğeni) bizim altını çocuklar taktı dedi şaştım kaldım:roflol: halbuki kendi adımıza taktık biz bende bozuntuya vermedim şimdi ikinci düğünü bekliyorum :roflol:

size bi inci daha yazayım ben o zaman fisfisfis
Evimde yaptığım ilk yemegim yani tepsi böreğimin hikayesi

aşkıma bi ben yemek yapayım dediydim tabi illa kaynanamlarda yeme zorunlulugu vardı ama o gun yemeyıp hazır yufkadan tepsi böreği yaptım turkbayragi eşim bayılınca tadına hemen kaynanamlarada indirelim dedim; indirdim ve kaynanam suratıma moron moron bakıp"bu ne dedi" bende börek yaptım malzemelerını alalı epey oluyodu bozulmasınlar diye yaptım dedım(güleryüzle) o da"söyleseydinde hep beraber yapardık dedi Çok üzgünüm çoook sonra kafasını çevirdiiiii..... bende eve döndüm ama hevesim kursagıma yapısmıs bi şekilde

ayy niye demedin iç malzeme bozulmaya yakın size layık diye :roflol:

inşallah tatlım :) ama ben cok buyuk bir hüsrana ugradım bence biraz mesafeli davran,benım koltugumdan perdemden mutfagımdan yatak odama kadar karıstılar,taviz verme basına böle seyler gelırse

şöyle herşeye burnunu sokana bir sinir oluyorumki sormayın kötükedihüsoAllahtan benimkiler öyle değiller... ıyyyyyyyyyyy:eek:klava:

kayınvalidemde yenı evlıyken şu sözü çok şöylerdi ŞıMDıLıK GELıNLER KAYNANA KAYNANaLRDA GELıN..
HALA TAM OLARK ÇÖZEBıLMıŞ DEĞıLıM MANASINI.
cidden öylemiydim yoksa sadece laf mı carpıtmaya calışıyordu

rengarenk sagol tatlım gzuel ıncıler aldım senden:)..
sayet evlenmeye karar verırsem uygulıycam :)..

kayınvalidemde yenı evlıyken şu sözü çok şöylerdi ŞİMDİLİK GELİNLER KAYNANA KAYNANaLRDA GELİN..
HALA TAM OLARK ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM MANASINI.
cidden öylemiydim yoksa sadece laf mı carpıtmaya calışıyordu
:roflol::roflol:bacımmm kıyamam laf çakmış sanırsam amannnn ne olcak yaaa dilli düdük olmazsan tepesine çıkıyorlar insanın

X