Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
EvetAynı evdemi yaşıyorsunuz?
Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyorGeçmiş olsun ozaman değişmeyecektir.
Baştan aynı evde yaşayarak hata etmişsiniz.
Neden kabul ettin? Yaş kaç? Çalışıyor musun?
Alisa konu açmışsın ya tek tek kv her davranışı için konu mu açacaksınEsimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Aynı evde yaşamayı kabul ediyorsan bunları da kabul etmissindir.Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Alisa konu açmışsın ya tek tek kv her davranışı için konu mu açacaksın
Bir tasinacagini söyleyen erkek bir de bosanacagim zaten karı koca iliskimiz yok diyen erkekten hayır gelmez!Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
Desenize o zaman bir şey mi gördün neden bakıyorsun diye düzgün bir üslupta? Bu arada yaşadığınız evlilik değil. Her gün sizinle salonda, mutfakta oturan biri oldukça evlilik evlilik değildir. Eşinizle tartışamazsınız bile gerektiği gibi.Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume
Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
Hoşgeldin boşanma konusundan önce acılan Kaynana konusuEsimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Kendinize ev açtıktan sonra evlenmeyi neden beklemediniz? Kayınvalideniz bunları yapınca tepki vermiyor musunuz?Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
Çok zor bi durumya. Kibarca uyarabilirsin odama girmeden kapıyı çalın diye
Canım benim ayrı eve çıkmadığınız sürece ne olacak sana madde madde sayayimmi sonu hiç iyi bitmiyor ama bir an önce ayrılmaya bakın.Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?