Kaynana sorunu

hiç koşmayın . özür dilemeyin . şimdilik biraz ortalığın yatışmasını bekleyin.

Keşke her kaynana sizin gibi aklı başında olsa :) İnsanlar çok garip gerçekten şu ölümlü dünyada neden kırarlar üzerler.. dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum düşünceleriniz için teşekkür ederim yanlış bir şey söylediysem size özür dilerim.

o zmn kizi olmaya calismayin lutfen arada bi cizgi kalsin kaynanizin nerde durmasi gerektigini bilecek tepkileriniz lazim biraz sonasi zamanla gelir

Evet haklısınız ben olur diye düşündüm ama olmuyormuş ben herşeye çok iyimser baktığım için bu sayede polyanna olmamayı öğrendim bir kez daha :) çok teşekkür ederim düşünceleriniz için

valla gereksız yerlerde cok fedakarlık yapmıssın guler yuzunu eksık etmemıssın
en gereklı zamanda, evınde agırladıgın bı zamanda sacma hareketlerde bulunmussun
yuzunu asmıssın konusmamıssın
mutfagına kendın sokmamıssın ama yardımcı olmadıkları ıcın yorgunlugunu anlasınlar dıye mutfaktan cıkmamıssın
kv ne kadar gereksız davranıyorsa bence sızde aynen oyle davranmıssınız

Afedersin ama klasikleri okurken dahi bu kadar sikilmam. Dakikasi dakikasina yazmissin, yarida biraktim. Sanirim kaynananin apar topar kalktigi (yanlis anlamadiysam) yerde kaldim, daha kisa cumlelerle ve ani anina yazmadaydin daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Neyse okudugum kadarina yorum yapayim, 3 gun ust uste niye kendini yoruyorsun ki? Ne gerek var? Sahsen benim de icim rahat etmez sofra oylece kalirsa, hicbir sey yapmasam bile mutfaga yigarim, sonra yaparim der gecerim. O biraz ayip olmus gibi geldi bana. Bir de milletin absurt yorumlarina karsilik veremedin mi? Eliniz armut mu topluyor yardim etseydiniz o zaman diyemedin mi? Ben ilk defa gittigim evde bile iki tabak da olsa tasirim, aynisini aileniz olan insanlardan da beklerdim, beklemenizi isterdim -herhalde.

kayınvalideyim ama tarafsız yorum yapabilirim.hatta birçok kayınvalide-gelin konusunda,gelinlere hak vermişimdir.

gelinimiz bu yılbaşında,kendi ailesi ve arkadaşlarıyla toplanamayacakları için bizi davet etti.ama anladım ki,sadece yalnız kalmamak için yaptı bunu.ona cevabım.son ana kadar beklemeleri,gerektiği,eğer ki kimseyi bulamazlarsa,onların bize gelebileceğini söyledim.çünkü,gençler aniden,sıkılırlar,evlerine gitmek,başbaşa kutlamak isterler ya da son anda bir arkadaşları arar,aniden gitmek isterlerse zor durumda kalmasınlar.diye.

biz onlara gitseydik,bir arkadaşları arayıp,çağırsaydı.gidemeyeceklerdi.velhasıl öyle de oldu.sabah beni arayıp,başka bir yere gideceklerini söylediler.hiç kırılmadım hatta,bizimleyken eğleneceklerinden,daha fazla eğlenecekleri için memnun bile oldum.
sıfır beklenti,sonsuz huzur,size de tavsiye ederim.

bole kayinvalidelerde varmis gelininiz ne kdr sansliymis

Sizi kayınvalidemle tanıştırmalıyım :)
Benim kaynanam bencildir biraz bi bakmışssın çok düşüncelidir ama hareketleriyle yaptıklarıyla bencil olduğunuda gösterir rahat bırakmaz hiç yinede severdim kendisini kalbi temiz biriydi bana göre ya da öyle görmek istedim Sizde arıyormusunuz her gün oğlunuzu :))) kayınvalidem açmayınca geç açıncaa bide hesap sorar nerdesiniz diye bi ton azarlareşimi bide sabah akşam arar 1 saate yakın konuşur :)

arıyorum.hem de günde 2-3 kez.e annesi de gelinimi arıyor.hatta,gelinimin çok kardeiş ablası var,onlarda devamlı arıyor.bize geliyorlar,bir annesi arıyor,bir ablası.ne var bunda.rahatsızlık mı duymalıyım?
öyle olur olmaz zamanlarda aramam ama işteyken,bir sesini duymak isterim.mesela dümn üç kez oğlumu,üç kez gelinimi aradım.nasıl işe gidebildiniz mi,eve gidebildiniz mi diye,(malum istanbul da ki hava şartları)normal zamanlarda da ararım.
kayınvalideniz bana yakın bir karakter değil.ben sadece bu konunuza göre yorum yaptım.eve davet ettiğiniz misafirlerinize,surat asmanızın yanlış olduğu konusunda.aynı şeyi,eşiniz,sizin ailenize yapsaydı,ne hissederdiniz?bir de böyle düşünün.

suratı asık olan tek ben olsam dediğiniz doğru herkes aynı haldeydi. Birde aramanızda problem yok bizim ki biraz farklı genelde tam yemek yerken ve akşam yattığımz zaman arıyor. ve geç açtığımzda laf etmesi rahatsız edici çünkü birşey yapıyor olabiliriz ne o cocuk azarlar gibi illaki gördüğümzdede dönüş yapıyoruz her zaman ama ona fırsat vermiyor pek mesela balayında hergün sabah 9 da aradı ve öğlende aradı ve akşamda aradı :) bilmem anlatabildim mi :) yoksa oğlunuz veya kızınız tabiki arıcaksınız evlendi diye irtibatı kesin demedim:)

benim mutfağıma herkes girebilir hatta onlar yapsın yıkasın ben oturayım o derece

sen mutfağım da mutfağım dersen yeni yıla da orada girmek zorunda kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…