Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimseye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin.
Son düzenleme: