• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana Sorunsalı

Bambuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
14
6
1
Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimseye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin. :63:

Son düzenleme:
Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimsye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin. :63:
evli misiniz anlamadım.
kaynanam demişsiniz .
tatile çıkma gibi plan da yapmışsın.

Evli değilim tatil değil günü birlik bir gezme. Ben aylarca hastanede kaldım biraz toparlayınca gidip döneceğimiz kar gezmesi.

ben de tatile gitmezdim kesinlikle.
5 yıldır berabersiniz sevgilisiniz de neden bi nisan düğün bi şey yapma planı yapmıyor bu insan.
hastalık geçirdin. ameliyat geçirdin. neden o zaman kimse yoktu yanında. herkes iyi gün dostu maşallah

Evli değilim tatil değil günü birlik bir gezme. Ben aylarca hastanede kaldım biraz toparlayınca gidip döneceğimiz kar gezmesi.
günü birlik ise sizi ayrı götürsün. annesini ayrı bi gün götürsün.
eğer günü birlik gezi sırasında kaynana adayı ile huzurlu olacağını düşünüyorsan git. ama hayır hiç rahat olamam . gitmesem daha iyi dersen o başka.

Konuyu 2 kere mi açtın? Diğer konuya yorum yapmıştım.
Kadın kaynanan değil Bi kere.
Ne işi var yanınızda ayrıca.
Sevgilinde iş yok, anasına diyememiş ne işin var senin bizle diye.

Bu sene çok zor geçiyor benim için önce kanser taramasından geçtim sonra enfeksiyon kaptım 1 haftada 2 ameliyat geçirdim öyle zor günlerdi ki dışarıdaki havanın kokusunu özledim. O zor zamanlarımda annem babam yanımdaydı bana yeterde artar bile! Ancak çoğu kişinin notunu bu dönemde verdim erkek arkadaşımın ablaları aramayı geçelim geçmiş olsun mesajı bile atmadılar anneside aramadı. Bir insanın kalbi nasıl bu kadar kararabiliyor üstelik benim kimseye zararım yokken. Her neyse Allah büyük dedim adaleti şaşmaz dedim kalbim kırık ona havale ettim. Erkek arkadaşım geçen gün zor zamanlar geçirdin seni kar yağınca gezmeye getircem sanada iyi gelir günü birlik gider döneriz dedi havalara uçtum sonrasında mesaj geldi yalnız bir misafirimiz olabilir dedi kim dedim annem dedi. Beni zor zamanlar geçirdi biraz toparlansın kar yağınca kar gezmesine getircem deyince annesi bende merak ediyorum bursayı bende geleyim demiş. İlk başta bişey demedim 5 senelik bir ilişkim var. Ve biz ilk defa böyle gezmeye gidecez. Sonra düşündüm hastanedeyken bi kere aramadın şimdi hangi hakla geliyosun! Sizce amacı ne zaten gezmeyi seven biri değil sizce kaynanam gelmeli mi gelmemeli mi tepkim ne olmalı lütfen fikir verin. :63:

Kaynanam gelmelimi?
Ortada resmi birşey yokken bu sıfat fazla geldi..

Belki resmiyet yok diye aramamıştır kadın ama geziye gelmesi saçma ona ne merak ediyosa sonra gitsin ayrıca

bence fazla beklentiye girmişsiniz
evet nezaket icabı arayabilirlerdi ancak onlar sizin henüz kaynananız, görümceniz vs değil
belki aday adayları
o yüzden şimdiden kaynanam demeniz de garip geldi açıkcası
ayrıca açıkca söyleyin sevgilinize, başbaşa gitmek istediğinizi annesi olursa rahat edemeyeceğinizi
eğer ısrarla gelecek derse de gitmeyiverin

Gelmiyorum de olsun bitsin, evlenmeden kaynanam demeye başlamışsın.
Bu kadar yüz vermeye, samimi olmaya gerek yok.

o henüz kaynanan değil bence gitme kv nin varlığı seni rahatsız edecekse gitmenin bi anlamı yok

Valla evliyim, kayınvalidem ve eşimle hiç gezmeye gitmedim.
Çiftlerin yanında ne işi var?
Ayrıca bana masumane gelmedi hiç.
Ya ilişkinizi gözden geçirin ya da 'müstakbel' kayınvalidenizi önce bir tanıyın.

Şöyle bir durumda annesine, "senin şimdi ne işin var" diyemeyen bir adam sana itici gelmiyor mu , ben buz gibi soğurum sanırım.
Bir de sana "misafirimiz var" diyor . Cidden memnun yani halinden öyle mi. . İlginç. . .
Bu adamı gözden geçirmeni tavsiye ederim .

Hastalık sürecinde aranmamana ne tepki verdi erkek arkadaşın?
Tanışıyorsanız aramalıydı. Tanışmıyorsanız gezide mi tanışacaksınız. Dengesiz ve düşüncesizce davranışlar. Kaynana hanımın belli ne ayak olduğu da ben erkek arkadaşına takıldım.

Ve bir kez de ben söyleyeyim , o senin kaynanan değil. Sevgilinin annesi.
Hemen benimseme.

Back