- Emoji Skoru
- 38.494
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Seyyarbiri
-
Böyle diyen heriflere ve annelerine yaranmak için niye çabalıyorsunuz ki.Cevap veriyorum vermesine eşim anneme saygısızlık yapma hasta olursa senden biliriyim diyor. ama annesi bana akrabalarının yanında laf sokarkende gülüyor.
Zamanında onuda söylemişliği varHayret konuda "anne bir tanedir, eş her zaman bulunur" cümlesi geçmemiş halbuki tam kaynananizin tiynetine uygundu.
Bir daha eltinize kaynanalik yapmayin sizde kv'niz kiloluysa eltiniz alisverise mustakbel esiyle çıksın, bu konu hic sizin ustlenmeniz gereken birsey degildi.
Bu arada asil sorun kv'nizde degil, annesinin hastalikli cumlelerine ses etmeyen esinizde.
Ne diye açayım konuyu beni kullanıyorlar diye mi hı bu arada Kocamın masum olduğunu söylemedim yazdıkları mı bir kere daha okuyun isterseniz anlamamış olabilirsinizSiz de konuyu kaynana sorunu diye açıyorsunuz. Kocanız masum annesi şeytan yani. Allah akıl fikir versin. Daha ne kadar ezdirebilirsiniz kendinizi merak ettim.
DoğruBöyle diyen heriflere ve annelerine yaranmak için niye çabalıyorsunuz ki.
Kayınvalidesi rahatsız ve maalesef ki bu kafada çok kayınvalide var'' sen benimsin ben sadece nikahını verdim '' ne demek ya ?
Amacım kaynanalık yapmak değil amacım yardımcı olmak zor günlerinde ama değmezmiş bunu anladıkVekilen kaynanalık yaparsan seni tabiki rakibi olarak görmeye devam eder, sen niye gelinin işlerini hallediyorsun?
Zaten niyetinizden şüphem yok ama bu devir yardımcı olma devri değil bırakın sadece kendiniz için yaşayın. Çünkü hiçbir şekilde yaranılmıyorAmacım kaynanalık yapmak değil amacım yardımcı olmak zor günlerinde ama değmezmiş bunu anladık
annemin taziyesindede siz Kürt’sünüz biz türküz davası çıkartmıştı herşey birikti artık
Size saygisi ve büyük ihtimal sevgisi de olmayan bir adamla evlisiniz.. yeni elti pırlanta olur sizde yaptıklarınız ile kalırsınızCevap veriyorum vermesine eşim anneme saygısızlık yapma hasta olursa senden biliriyim diyor. ama annesi bana akrabalarının yanında laf sokarkende gülüyor.
Önemli olan şey eşin annesine ne diyordu bunlara karşılık. Şu karısına laf sayıldığı halde susan pısırık erkeklerden nefret ediyorum. Ne diyorsun anne o benim eşim diyemiyorlar mı? Bunlar bu kadar rahat konuşuyorsa kocalarınızı sorgulayın lütfen hanımlar.Geçenlerde eşimle konuşurken, kaynanamın beni şikayet ettiğini duydum Diyor ki sen benimsin ben sadece nikahını verdim.
Senin ailen de laf soksun ona gül sendeCevap veriyorum vermesine eşim anneme saygısızlık yapma hasta olursa senden biliriyim diyor. ama annesi bana akrabalarının yanında laf sokarkende gülüyor.
Buna mı takıldınızBaştan söyleyeyim benim için farketmiyor da sizin içinde farkediyor gibi görünüyor yazım dilinizden. Kayınvalidenizden farkınız olmayabilir pek emin olamadım bu konuda. Malum K büyük T küçük.
Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama davranışlarınızda bunu göstersin. Rahatsız olduğunuz şeyler olmasına rağmen iyilik adı altında kendinizi kullandırırsanız sonu gelmez.
Ağzının payını kibarca vermezsen daha çok çekersin. Bazı kadınlar cevap vermemeyi saygı sanıyor sinir oluyorum. Saygı çerçevesinde gayet güzel konuşabilirsinizEşimle iki haftalık tatil için memlekete gittiğimizde, kaynanamla olan ilişkilerim yeniden bir dönemeçten geçti. Eşim öğretmen olduğu için tatil fırsatını değerlendirmiştik, fakat kaynanamın tutumu tatilimizi olumsuz etkiledi. kaynım tatil sırasında yeni biriyle tanıştı ve kaynanam biz orda olduğumuz için hemen nişan yapalım dedi. Ben kaynanamın yerine geçerek gelini çarşıya götürdüm, sabahtan akşama kadar nişan alışverişi yaptım; yüzük, bilezik derken, tüm hazırlıkları tamamladım. Aileye katıldığım günden beri sürekli iyilik yapmaya çalıştım, ama kaynanam sürekli bana misafirlerin yanında laf atıyor ve kendisini bir şekilde benim üstümde konumlandırma çabasında. Onun istediği gibi giyinmem gerekiyormuş. Dışarıda yemek yiyemezmişiz nişanlanacak kaynımada her gün dışardan yemek söylersiniz diyor. Geçenlerde eşimle konuşurken, kaynanamın beni şikayet ettiğini duydum Diyor ki sen benimsin ben sadece nikahını verdim. Karın misafirimin yanına gelip oturmadı halbuki oturdum çay içtik ki oturmak zorunda değilim onun misafiri sonuçta sende onlara gitme yardım etme diyor nişan akşamıda çeyizlik eşyaları aşağıya indireyim 5 dk ya araba gelir dedim yok indirme ayak altında kalmasın dedi bende içeri gittim 10 dk sonra yanıma geldi misafir gibi oturuyorsun eşyaları indirsene diyor oğluma söyleyimde oda sizde misafir gibi otursun babana yardım etmesin diyor. dedim 10 dk önce söyledim ya anne eşyaları indireyim mi diye sonra unutmuş numarası yapıp hı kusura bakma diyor. Resmen tatili mi zehir etti. yaptığım iyiliğe mi üzüleyim 5 yıldır bana yaşattıklarına mı kayınpederimle ayrılmışlar 15 sene önce kaynımda evlenirse tek yaşıyacak ama ben artık kaynanama gitmek istemiyorum eşimede söyledim benim arkamdan kuyumu kazıyor resmen annemin taziyesindede siz Kürt’sünüz biz Türküz davası çıkartmıştı herşey birikti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?