Kaynana sorunsalı

Cevap veriyorum vermesine eşim anneme saygısızlık yapma hasta olursa senden biliriyim diyor. ama annesi bana akrabalarının yanında laf sokarkende gülüyor.
Böyle diyen heriflere ve annelerine yaranmak için niye çabalıyorsunuz ki.

Zamanında onuda söylemişliği var

Siz de konuyu kaynana sorunu diye açıyorsunuz. Kocanız masum annesi şeytan yani. Allah akıl fikir versin. Daha ne kadar ezdirebilirsiniz kendinizi merak ettim.
Ne diye açayım konuyu beni kullanıyorlar diye mi hı bu arada Kocamın masum olduğunu söylemedim yazdıkları mı bir kere daha okuyun isterseniz anlamamış olabilirsiniz

Vekilen kaynanalık yaparsan seni tabiki rakibi olarak görmeye devam eder, sen niye gelinin işlerini hallediyorsun?
Amacım kaynanalık yapmak değil amacım yardımcı olmak zor günlerinde ama değmezmiş bunu anladık

Amacım kaynanalık yapmak değil amacım yardımcı olmak zor günlerinde ama değmezmiş bunu anladık
Zaten niyetinizden şüphem yok ama bu devir yardımcı olma devri değil bırakın sadece kendiniz için yaşayın. Çünkü hiçbir şekilde yaranılmıyor

Ne kadar avam ve cahilce bir kelime siz Kürt biz Türk biz mesela 4 göbek Türkiye 2 göbek Azerbaycanlıyız doğma büyümede Bursalı yım eee bunun önceside var kim bilir nerdeniz...bir daha bu kelimeyi kullanırsa diyin ki..Türkiye'de kaç milyon tane kendisini Türk sanan fakat Kürt kökenli Türk varmış bi araştırsın.. Ayrıca 7 göbek aristokrat özbe öz Türk soyundan mı geliyormuş .... Kv sizi sevmiyor ve hoşlanmıyor anladığım kadariyla sizde ona bayılmıyorsunuz.. onun için burnunuzu hiç bir işlerine sokmayın zaten değerde vermiyorlar ki... Yaptıklarınızın değerli olabilmesi için sizden rica minnet birşeyler isteyip dilemeleri lazim ?? Değil mi ??bazen insan SANA-NE ve BANA-NE demesini bilmeli ve de öğrenmeli.. Mutlu günler

annemin taziyesindede siz Kürt’sünüz biz türküz davası çıkartmıştı herşey birikti artık

Baştan söyleyeyim benim için farketmiyor da sizin içinde farkediyor gibi görünüyor yazım dilinizden. Kayınvalidenizden farkınız olmayabilir pek emin olamadım bu konuda. Malum K büyük T küçük.

Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama davranışlarınızda bunu göstersin. Rahatsız olduğunuz şeyler olmasına rağmen iyilik adı altında kendinizi kullandırırsanız sonu gelmez.

Cevap veriyorum vermesine eşim anneme saygısızlık yapma hasta olursa senden biliriyim diyor. ama annesi bana akrabalarının yanında laf sokarkende gülüyor.
Size saygisi ve büyük ihtimal sevgisi de olmayan bir adamla evlisiniz.. yeni elti pırlanta olur sizde yaptıklarınız ile kalırsınız

Hatanın %97si sizin, %2 eşiniz, %1 kv. Zaten cenazeniz varken bile nasıl bir tip olduğunu belli edene saygı, anasının memesinden kopamamış eşinize saygı, ona buna konu komşuya saygı... Vere vere kendinize saygınız kalmamış. Bu adamı da çok aradınız mı?

Geçenlerde eşimle konuşurken, kaynanamın beni şikayet ettiğini duydum Diyor ki sen benimsin ben sadece nikahını verdim.
Önemli olan şey eşin annesine ne diyordu bunlara karşılık. Şu karısına laf sayıldığı halde susan pısırık erkeklerden nefret ediyorum. Ne diyorsun anne o benim eşim diyemiyorlar mı? Bunlar bu kadar rahat konuşuyorsa kocalarınızı sorgulayın lütfen hanımlar.

Türk kürt kavgası yapan insandan hayır beklemem.O ağzını da bir güzel yırtarım kürtsen kürtsün çok biliyorsa TÜrk kızla evlendirseymiş oğlunu kıçı kırık.Kendisi sabancı mı ne bu havalar hepimiz türkiyenin insanıyız ne bu ayrım ?

Ayrıca senin görevin mi Allah aşkına sanane kaynının 2 haftalık bulduğu kızın nişan hazırlığını yapmak .Sen de sınırını bilmiyorsun atlı gibi koşturmuşsun her şeye.Valla şu konunu okudum ellerim kaşındı öyle diyim sen hala nasıl yaranırım derdindesin yazık.

Buna mı takıldınız

Ağzının payını kibarca vermezsen daha çok çekersin. Bazı kadınlar cevap vermemeyi saygı sanıyor sinir oluyorum. Saygı çerçevesinde gayet güzel konuşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…