- Konu Sahibi MaviiDelisi
Bu da güzel bir tavır değil ki ama. Altı senedir hiç aramamak veya bir yanlış telefonda yerin dibine sokulmak. Bilemiyorum biz Türk kadınlarının bir ortası yok. Ya anacım anacım deyip mahremiyet sınırını çizemediğimiz için Kv ler nerede duracaklarını kestiremeyip burunlarını herşeye sokuyorlar. Ya da en iti lafı kim söyleyecek en ters kim davranacak griplerine girip bu matah birşeymiş gibi gırgır malzemesi yapıyoruz yaşadıklarımızı. Kv ler duracakları yeri bilmiyor fakat biz gelinlerin de ortası yok.
Vallahi kayınvalide annemi arayıp benim dedikodumu yapmaya kalksa annem güzelce cevabını verir, laf söyletmez, sorunun varsa kızımla konuş bana neden şikayet ediyorsun? der yani..
30 küsür yaşında kadınım ne münasebet?
Böyle bir ilişkilenme biçimi kabul edilebilir mi?
Ayrıca evet 6 senedir sadece bayramlarda arıyorum eşimin annesini, fazlasına gerek görmüyorum, eşim haftada bir arar selamlarımı iletir bitti gitti. Eşim de benim ailemi sadece bayramlarda arıyor. Biz böyle çok iyiyiz, ben fazlasını gereksiz buluyorum. Bir araya gelindiğinde karşılıklı sevgi saygı varsa tadından yenmiyor.