Kaynana koca cilesi, bitmeyen çilem evi terk ettim nolur akil verin

Bana nisana kadar Evi tutucam kredi cekicem xalisicam dedi. Ama 3 4 aydır çalışmıyor evde oturuyor ise gidiyor çıkıyor geliyor. Mayısta ise gittswde birsey değişmezdi gene bir bahane bulur gelirdi... gidecek adam 4 ayda çalışmamı herseyi gectim geçici bile olsa bir işe girmezmi

İlk cümlede bitti bendeki üzülme kotanız.
Sizinkisi bile bile ladesin de ötesinde koca bir cahillik. Onca yaşanan şeyden sonra, boşanma evresini bile geçip, tekrar birleşip kayınvalideyle birlikte oturmayı kabul ettirecek kadar ne yaşamış olabilirsiniz? Nasıl bir buhran bu?

Duyayım da inancımı kaybetmeyimhaha=)
O kadar ciddi olamaz durum ya. Çok mu ütopik evinin rızkını kumarda yemeyen, ailesinin ihtiyaçlarıni kendi iki kuruşluk keyfinden önde tutan, dövmeyen , psikopat anasını dibinde dikmeyen bir de üstüne seven bir adam?

Mayısa 1 hafta var
1 haftada neyi düzeltecekmiş? Hiç birşeyi düzeltemezdide siz 1 haftada daha sabredip seyretseydiniz keşke.
Yıllarınıız geçmiş zaten 1 hafta daha dayansaydınız son olarak.
Çoluk çocuklu insanların aileye el açmasına bunu kendine yakıştırmalarını anlamiyorum
Sizde aynı durumdasınız şuan, çalışmiyorsunuz. Ailenize muhtaçsınız. Neden?
İşssiz, güçsüz, evsiz adama 2 çocuk verene kadar neden bir işiniz yok? Babanız 2 çocukla size nereye kadar bakar. Baksa bile rahatsız olmuyormusunuz? Ha eşinizin ailesi size bakmış ha kendi aileniz, bence hiç fark yok. Birilerine muhtaç olmak, çocuklarınızı muhtaç etmek zorunuza gitmiyormu anlamiyorum.

Ne biliyorsunuzda bu şekilde yorum yapıyorsunuz ben eşimle boşandıktan sonra çalışmaya başladım. Baristiktan sonra başka şehire gidince doğal olarak ciktim. Daha dün geldim ailemin yanına ve yarın iş görüşmem var.

Siz yazdınız ondan biliyorum, yoksa nerden bilicem
Ailemin yanında rahatım babam maddi yardımda bulunuyor demedinizmi?
Eşinizin yaşadığı yerde çalışma imkanı yokmuydu?

Siz yazdınız ondan biliyorum, yoksa nerden bilicem
Ailemin yanında rahatım babam maddi yardımda bulunuyor demedinizmi?
Eşinizin yaşadığı yerde çalışma imkanı yokmuydu?
Neden o otururken çalışayım? Annesine yaptığı o kadar borç varken annesine cocuklara bak çalışayım demek paramı annesine vermek zorunda kalmak ven enayi miyim ? Çalışacağım ve çocuklarım için harcayacagm bu kadar basit. Ben kimsenin keyif yaparak harcadığı parayı ödemek zorunda degilim

Çalışmayan adama neden döndünüz? Neden 2 çocuk yaptınız?
Anası, danası için değil insan kendisi ve çocukları için çalışır. Onları kimseye muhtaç etmemek, boyunlarını bükmemek için. Tabii çalışmak sizin için enayilikse orasını bilemem.

Bazı insanlar gerçekten de okuduklarını anlamıyor arkadaşım diyorumki orda çalışmam demek paramı alıp kayinvalideme vermem demek ? Enayi miyim diyorum çocuklarımın muhtacligiylq ne alaka? Burda zaten çalışacağım. Laf anlamayana anlatmak gerçekten zor Allah askina siz yorum yapmayın. Gayet anlaşılır da yazıyorum ama anlayasiniz yok lütfen bende sizin gibi birini çekecek beyin yok iyi günler

Ne iş yapacaksın? Sen işteyken cocuklara kim bakcak?

Sakın ama sakın tekrar dönmeyin nolur. Bir kaç ay çalışıp birikim yapınca kendinize küçük bir ev tutarsınız. Evet geçmişte büyük hatalar yapmışsınız bunları tekrar yazmaya gerek yok. Önünüze bakın ve çocuklarınızla yeni bir hayat kurun.
Çocuklarınıza yazık, normal bir ev yaşantısında bir düzen içinde büyüsünler.

Çok yanlış bir eş seçiminiz olmuş, anası neyse danası o olmuş. Ana oğul kumarbazlar. O 130 bin borç asla bitmez, bitmeye yakın bu sefer 150 bin olur. Kararlı olun ve ömrünüzü çürütmeyin bu adamla. Bakın herkesin ailesi boşandıktan sonra yanında olmuyor, yuvanı yıkma çocuklarını babasız bırakma deyip çekiliyorlar köşelerine. Sırf kızları boşanınca başlarına kalmasın diye kocandır çocuklarının babasıdır diyorlar.

Hayir asla.. Babam ayrıl ben sanada cocuklarina da bakarım o adamdan ne koca ne baba olmaz ömrünü çürütme kızım diyor. Daha önce ki ayrıldığımız da çalışıyordum zaten ona rağmen Babam benden tek kuruş istemez ve eve falan asla bisey aldırmaz sen kendine çocuklarına harca der

Vay be ne babalar var

Cogu aile baktılar kocadan hayır yok kız geri birleşmicek hemen basına kakmaya baslar herseyi
Anan cocuguna bakmak istemez yoruldum diye soylenir
Baban senin getirdigin paraya goz diker evin tum masrafını sana yıkar calısıyon diye
Nasıl olsa geri birleşirler diye dusunup sana her turlu iyi davranıyolarsa birlesmicenizi anladıklarında tam zıttı sekilde davranırlarsa napcaksın ?

Akıllı bir kadın olduğunuz çok belli, keşke tekrar denemeye de gerek duymasaydınız da tekrar üzülmeseydiniz. Bundan sonra yolunuz açık olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…