- 24 Nisan 2022
- 73
- 124
- 32
- Konu Sahibi Benneyapicam
7 yıllık evliydim bosanipntekrar barıştık. Kw lerleyasiyoruz eşim ev tutacağına söz verdi bende barıştım. Bana çok düşkündür bensiz bir yere gitmez sadece haftada 1 gün maça gider genelde büyük kızımıza götürür. 2 kızımız var. Şimdi olay şu senelerdir kv beni istemedi bana cektirmedikleri şey kalmadı eşimle sonra eşim düzeldi barıştık tekrar. Kv me geldim eşim üstüne 130 bin borç yapmış kadının dedi onu odeyim sonra da ev parası biriktiricem Evi wyiralim.sehir dışında calisiyor gidiyor 3 gün kalıyor ya anlaşamıyor ya iş kötü geri geliyor ne borç bitiyor ne ev tutuluyor. Bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor. İddia ya giriyor evet anlıyor 3 4 bin kesin kazanıyor öyle annesinin banka taksitlerini yatırmaya çalışıyor. Ihtiyclri ailesi karşılıyor annesi büyük kızıma xok düşkün küçüğü yanında doğmadı alışamadım vs ona ilk zamanlar kötü davranıyordu bundn huzursuzum. Ben sabah kalkarim yatana kadar çocuk iş anası babası bi tarafin yer görmez. Oda gece annesiyle iddia bakar ben uyurum.1 kere kavga ettik kadinligima laf etti bende sen hangi erkeklik görevini yapiosundedim. En son dayanamadım ayrılalım dedim bugün. Yalvardı falan mayısa kdr sabret işler açılacak dedi Gmail gösterdi 10 15 yere başvurmuş daha önce haber bekliyomus bende ben bu evde yaşamak istemiyorum mutlu değilim 7 senedir bi evim yok sen tutsanda o evi gecindirmeezsjn çalışıp dedim. Nerden biliyosun hata ediyosun az sabret bende istiyorum evimiz olsun falan dedi hayır dedim ben istemiyorum artık sorumsuzsun. Bu borç içinde kendine 10 bin liraya bilgisayar slip oyun oynuyorsun sen mi borç bitireceksin dedim ayrıldım. Kavga yok dövüş yok ortada bideye yok cocuklara yazık ediyosun dedi heryerden engelledi şu saatten sonra ne ölüme ne önüne dedi. Bencil miyim bilmiyorum ama düzeleceğine inanmıyorum kendi önüme bakmak istiyorum seviyorumda ama aklım çok karışık nolur bana akıl verin kötü cümleler kurup qsagilamayin