Nişan Kaynana Kaynataya gidip gelme

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

GALYANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
317
1
96
39
Ankara
kızlar ben nişanlıyım nişanlımda uzakta görev yapıyor. Pek bilgim yok bu konularda kaynanaya fln ne sıklıkta gıdıp gelmelı yaa nişanlım git otur annemle fln dıyor bende ne bıleyım pek sevmıyorum oyle zırt pırt sız ne yaptınız nasıl olmalı

çok mühim mesele bence bu bahsettiğiniz ki ben ne kadar uzak kalınırsa o kadar hayırlı olacağı kanaatindeyim . . .

özel-önemli günlerde ve 10-15 te bir gidilmeli bence ayrıca mümkünse oğullarıyla birlikte olmalı her ziyaret . . .

ben şuan sözlüyüm.fakat sağolsun sözlümün annesiyle çok iyi anlaşıyorum ve neredeyse her hafta oradayım.hatta hastanede yatıyor şuan ve yakında kalmaya da gidicem hastaneye.bence samimiyete bağlı birşey.zaten devamlı gidip gelsem dahi biz mesafeyi dengeleyebildik şükür ki ve saygımız var.benim gibi çok sık gitmesen bile arasıra görünmen lazımki onun ailesini de tanıyasın.huyları nelerdir öğrenesin.kalan hayatını eşinle geçiricen ama ailesiyle de irtibatta olucan devamlı o açıdan aradaki gidiş süresini de pek fazla uzatma.bu benim şahsi düşüncem.herkesin tarzı farklıdır canım.

o senin niişanlının annesi sonuçta ve senden bekler bişeyler..çok sık olmamak kaydıyla gidip gel.sonra laf eder arkandan.ben uzaktayım öyle gidip gelme durumum olmuyo ama telefonla görüşyoruz ve aramasam bi sürü laf sölüyo.bi de sen yakınmışsın mutlaka git.
hoşlanmıyo olabilrsn seni anlıyorum bi de nişanlın olmayınca tek başına napcanı bilmiyosun :) bu durum gecici biraz sabır hihoyyyt

gitme bacım onlar önce seni yoklasınlar arayı sıcaklık gelsin samimi ol sonra git gel sonra lafların ucu bucağı gözükmüyor ben böyleleriniçok gördüm gelin ağlaya ağlaya veya kırılganlıkla evlendi ama değerli kaynanalara sözüm yok git her zaman git onuda anne bil git

ben gitmen kanatindeyim..
neticede gelinsin çok cıvık cıvık olmasanda mutlaka haftada bir de olsa görüş derim..
mesafeyi samimiyetinize göre koyarsın..

fazla muhabbet tez ayrılık getirir. kaldıki sen iyi niyetinle gidiyim geliyim diyorsun ama onlar evlenince başka laf sokuyo en güzeli bayramlarda özel günlerde nişanlınla yada ailenle gitmek en güzeli ve doğrusu tek başına gitme zaten çok saçma:umursamaz:

canım kayınvaldenle senin arandaki samimiyete baglı sen saygını koruyup içten olursan birşey olmaz..Gitmenden yanayım çünkü senden sıcaklık samımıyet bekler nişanlınında hosuna gıder annesiyle samimiyetin ve ne kadar hos görülü olursan o kadar cabuk kendını benımsetırsın

Sıkı fıkı olmayı sevmiyorsanız gitmeyin,ama onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum ,derseniz gidin bol bol.Hem daha nişanlıymışsınız çok gerekli değil bence.Telefon edin arada sırada ,hatırını sorun...:sinifsinif:

bence de gerek yok sık gitmeye,evlendikten sonra gideceksin nasılsa.aile yapınla da alakalı tabi bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…