• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana, elti, kayın,kayınpeder dörtlüsü tehlikesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

makbulecin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
267
109
18
33
Herkese merhaba kızlar. Ben bu aralar bir konuyu çok dert etmeye başladım. Artık eşim ve ben etkileniyoruz gerçekten. Bağırmak istiyorum yeni evlileri bi salııınnnnn artık diyeee. Ama olmuyor maalesef.şimdi konum şöyle. Bu bahsettiğim dörtlü en başından beri beni bi kabullenemediler. Aynı ortama geldiğimizde hepsinin iki yüzlü olduğunu gördükten sonra ben artık iletişimi kestim. İletişimi kesincede kibirli, yobaz gelin oldum. Ama iletişimi kesene kadar çok çaba verdim iyi olmaya çalıştım iyi geçineyim eşimin ailesi sonuçta diyerek. Ama kulaklarım çok şey gördü duydu daha yeni evliyim. Hepsi birden bize cephe aldılar. Neden çünkü ben görüşmüyorum hiçbiriyle. Kimse hatasını anlayıp düzeltme derdinde de değil. O kaynanam olacak sinsi en başından beri eltimle aramı bozmak için neler neler yaptı. Eltim yokken yokken bana kaç kere eltimin dedikodusunu yapmak için ağzımı aradı. Ama benden yüz bulamadı zerre taviz vermedim. Eltimden hiç hoşlanmadığım halde. Politik davranmaya çalıştım. Ama ben yokkende eltimle Gül gibi geçiniyor. Ya da hep bir araya geldiğimizde eltime daha saygılı davranır. Daha yakın davranır. Eltimde komplekslisin tekidir. Beni bir türlü hazmedemedi. Size sorum şimdi herkes beni hor görüyor. Görmezden geliyor. Yok sayıyor. Geçen kayın validem bizi gördü eşimle eşim durdu selam verdi bizi görmezden gelip karşıya geçti direk. Tepkisi banaydı yani. Gidip gelmediğim için. Ama ben artık bana yapılan suratları iki yüzlülğkleri görmek istemediğim için kendimi ortamdan izole ediyorum. Çünkü zarar görüyorum artık. Gebelik planlıyorum sorun olmadığı halde bebeğim olmuyor. Belkide hepsi stresten. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Sizi kimse kaale almıyor, yeni gelinsiniz, daha cicim ayındasınız, benim onlara ne bir ağız dalaşım oldu ne bir saygısızlığım. Bu güne dek. Ama artık bende çizgiden çıktım ve restimi çektim. Bazen diyorum bu bi hata mı ? Onlarla savaşmalı mıyım ? Ama işte girdim ortama zorladım. İğrenç laflar döndü durdu bakışlar olsun. Kendimi iyi hissetmiyorum onlarla bir araya gelince gerçekten. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim benim tarafımda. Eşim bile diyor görüyorum herşeyi diye. Ama içim çok huzursuz :(( o negatif insanların enerjileri üstümde hep. Arkamdan konuştuklarına eminim. İnsan hissediyor. Kızlar gerçekten manipüle edildim ve bu duruma getirildim. Şimdi benle küsler. Tabi bende onlarla. Ama sorsanız ben hatalıyım. Onlar suçsuz. Herkes melek, bir ben şeytanım sanki. Ama herşeyin başı o kayınvalidem. Birde eşime ayrı oynuyor. Doldurmaya çalışıyor. Damardan giriyor eşimin duygusallığı ile oynuyor. Ordan vuruyor. Örneğin ağlıyor. Ama timsah gözyaşı bunlar hep. İyi geçinmemizi isteyen kadın daha nişanımda surat asıp yüzüme bile bakmadı. Ne benim ne oğlunun. Eltimle bi köşede oturup fısır fısır konuşup durdular suratsız bir şekilde sanki uzaylı izler gibi izlediler beni.. Neden bunu yaptılar ki daha beni o zaman tanımıyorlardı. Sebepleri yokken bile böylelerdi. Ve o kaynanam eltimi sevmiyor bunuda biliyorum kaç kere söylemeye çalıştı bana müsade etmedim. Dedikodudan hiç hoşlanmam. Özellikle böyle yeni evlenmişim hani laf söz olmasın adım geçmesin diye. Hep tedbirli oldum. Ama gel görki şuan ben kötüyüm😂 korkuyorum. Ya eşimin kafasına girerlerse diye. Ya boşanırsak diye. Eşimle mutluyuz çok şükür. Ama herkes bana küs bu iğrenç enerji hep üstümde. Ne önerirsiniz bana kızlar ne yapmam lazım. Gerçekten güzel taktiklere cevaplara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için 🙏🏻

Ya da hep bir araya geldiğimizde eltime daha saygılı davranır. Daha yakın davranır.
neden acaba? çünkü eltinin kendini sevdirmek gibi bir derdi çabası olmadığı için olabilir mi? alttan alıp milleti tepesine çıkarmadığı için olabilir mi? :)
Size sorum şimdi herkes beni hor görüyor. Görmezden geliyor. Yok sayıyor.
çok mu önemli? görüşmezseniz görmedikleri birini hor da göremezler, ezikleyemezler de. bana böyle kötü muamelede bulunan insanlara ben günahımı bile vermem. rest çeker anlayacakları dilden konuşurum. siz böyle naif ve çıtkırıldım durursanız sizi daha çok ezerler. eeeh yeter be demeniz lazım. umursamadığınızı gördüklerinde sizinle uğraşmayı da bırakacaklar.
Eşim benim tarafımda. Eşim bile diyor görüyorum herşeyi diye.
kusura bakmayın ama eşiniz sizin tarafınızda falan değil. kv,kp,kayın ve hatta eşi, size cephe almış, kocanız sizin yanınızda olmasına rağmen böyle davranabiliyorlar öyle mi?

eşiniz milletin yüzüne susup başbaşa kalınca size hak verdiğinde sizin arkanızda olmuş olmuyor. eğer eşiniz sizi gerçekten korusaydı,onlara da bunu hissettirseydi ailesi gıkını çıkaramazdı.

eşinize söyleyin, ben artık bu tavırları çekemem, yapılanı görüyorsun,asla görüşmeyeceğim, benim haklı olduğumu düşünüyorsan gerçekten,bunu onlara da belli etmelisin,yoksa asla durmayacaklar. bitti.

net olun.

Herkese merhaba kızlar. Ben bu aralar bir konuyu çok dert etmeye başladım. Artık eşim ve ben etkileniyoruz gerçekten. Bağırmak istiyorum yeni evlileri bi salııınnnnn artık diyeee. Ama olmuyor maalesef.şimdi konum şöyle. Bu bahsettiğim dörtlü en başından beri beni bi kabullenemediler. Aynı ortama geldiğimizde hepsinin iki yüzlü olduğunu gördükten sonra ben artık iletişimi kestim. İletişimi kesincede kibirli, yobaz gelin oldum. Ama iletişimi kesene kadar çok çaba verdim iyi olmaya çalıştım iyi geçineyim eşimin ailesi sonuçta diyerek. Ama kulaklarım çok şey gördü duydu daha yeni evliyim. Hepsi birden bize cephe aldılar. Neden çünkü ben görüşmüyorum hiçbiriyle. Kimse hatasını anlayıp düzeltme derdinde de değil. O kaynanam olacak sinsi en başından beri eltimle aramı bozmak için neler neler yaptı. Eltim yokken yokken bana kaç kere eltimin dedikodusunu yapmak için ağzımı aradı. Ama benden yüz bulamadı zerre taviz vermedim. Eltimden hiç hoşlanmadığım halde. Politik davranmaya çalıştım. Ama ben yokkende eltimle Gül gibi geçiniyor. Ya da hep bir araya geldiğimizde eltime daha saygılı davranır. Daha yakın davranır. Eltimde komplekslisin tekidir. Beni bir türlü hazmedemedi. Size sorum şimdi herkes beni hor görüyor. Görmezden geliyor. Yok sayıyor. Geçen kayın validem bizi gördü eşimle eşim durdu selam verdi bizi görmezden gelip karşıya geçti direk. Tepkisi banaydı yani. Gidip gelmediğim için. Ama ben artık bana yapılan suratları iki yüzlülğkleri görmek istemediğim için kendimi ortamdan izole ediyorum. Çünkü zarar görüyorum artık. Gebelik planlıyorum sorun olmadığı halde bebeğim olmuyor. Belkide hepsi stresten. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Sizi kimse kaale almıyor, yeni gelinsiniz, daha cicim ayındasınız, benim onlara ne bir ağız dalaşım oldu ne bir saygısızlığım. Bu güne dek. Ama artık bende çizgiden çıktım ve restimi çektim. Bazen diyorum bu bi hata mı ? Onlarla savaşmalı mıyım ? Ama işte girdim ortama zorladım. İğrenç laflar döndü durdu bakışlar olsun. Kendimi iyi hissetmiyorum onlarla bir araya gelince gerçekten. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim benim tarafımda. Eşim bile diyor görüyorum herşeyi diye. Ama içim çok huzursuz :KK43:( o negatif insanların enerjileri üstümde hep. Arkamdan konuştuklarına eminim. İnsan hissediyor. Kızlar gerçekten manipüle edildim ve bu duruma getirildim. Şimdi benle küsler. Tabi bende onlarla. Ama sorsanız ben hatalıyım. Onlar suçsuz. Herkes melek, bir ben şeytanım sanki. Ama herşeyin başı o kayınvalidem. Birde eşime ayrı oynuyor. Doldurmaya çalışıyor. Damardan giriyor eşimin duygusallığı ile oynuyor. Ordan vuruyor. Örneğin ağlıyor. Ama timsah gözyaşı bunlar hep. İyi geçinmemizi isteyen kadın daha nişanımda surat asıp yüzüme bile bakmadı. Ne benim ne oğlunun. Eltimle bi köşede oturup fısır fısır konuşup durdular suratsız bir şekilde sanki uzaylı izler gibi izlediler beni.. Neden bunu yaptılar ki daha beni o zaman tanımıyorlardı. Sebepleri yokken bile böylelerdi. Ve o kaynanam eltimi sevmiyor bunuda biliyorum kaç kere söylemeye çalıştı bana müsade etmedim. Dedikodudan hiç hoşlanmam. Özellikle böyle yeni evlenmişim hani laf söz olmasın adım geçmesin diye. Hep tedbirli oldum. Ama gel görki şuan ben kötüyüm😂 korkuyorum. Ya eşimin kafasına girerlerse diye. Ya boşanırsak diye. Eşimle mutluyuz çok şükür. Ama herkes bana küs bu iğrenç enerji hep üstümde. Ne önerirsiniz bana kızlar ne yapmam lazım. Gerçekten güzel taktiklere cevaplara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için 🙏🏻
Kızlar kaynanam daha önce eşim uyarmasına rağmen sürekli. Eltimin adını anıyor bana. Mesela ebruda da aynısı var. Ebru böyle yapmıştı. Ebru burayı şöyle dekore etmişti. Ebru çok bilgili Ebru çok iyi anne. Ebru çok resmidir. Ağır başlıdır. Sürekli bana eltimle alakalı gözdağı mı desem artık ne desem siz bulun kelimeyi . Böyle hergün ama kaynanamla ne zaman bir araya gelsek eltim yokken bana hep onu övdü. Ki ben eltimlede görüşmüyorum. Buna rağmen yapıyordu. Eşim uyardı bizene ebrudan diye. Ona rağmen devam etti. Ben sürekli alttan aldım. Ne güzel ne güzel diyerek. Ama insan merak ediyor. Hem sevmiyor ebruyu hemde bana gelince dilinden Ebru ismi düşmüyor. Hatta bana seslenirken bile ismimi söylemeye dili varmıyor Ebru diyor hep 😃😃güya…. Eltimle neden aram bozuldu onuda söyliyim kadın en başından beri bana böyle kötü kötü bakıyor süzüyor. Bende tam tersi çok neşeli sıcakkanlıyımdır bir ortamda sevilmeme ihtimalim çok az. Ama gel görki beni bi kabul etmediler. Edemediler. Eltim sürekli o bakışlarıyla bana ağır ol gülme espri yapma dedi bakışlarıyla 😊😊 beni kontrol etmeye çalıştı. Örneğin bi espri yapıyorum ya uzaylıymışım gibi bakıyor 😄 bana kendimi tuhaf hissettirmeye çalıştı hep bugüne kadar. Benimle sidik yarıştırıyor sürekli. Bu arada kendiside güzeldir. Çirkin bir kadın değil. Ama bu beni rahatsız etmiyor tabi. Ama o benden hep rahatsız oldu. Ne yapayım kızlar sizce?

neden acaba? çünkü eltinin kendini sevdirmek gibi bir derdi çabası olmadığı için olabilir mi? alttan alıp milleti tepesine çıkarmadığı için olabilir mi? :)

çok mu önemli? görüşmezseniz görmedikleri birini hor da göremezler, ezikleyemezler de. bana böyle kötü muamelede bulunan insanlara ben günahımı bile vermem. rest çeker anlayacakları dilden konuşurum. siz böyle naif ve çıtkırıldım durursanız sizi daha çok ezerler. eeeh yeter be demeniz lazım. umursamadığınızı gördüklerinde sizinle uğraşmayı da bırakacaklar.

kusura bakmayın ama eşiniz sizin tarafınızda falan değil. kv,kp,kayın ve hatta eşi, size cephe almış, kocanız sizin yanınızda olmasına rağmen böyle davranabiliyorlar öyle mi?

eşiniz milletin yüzüne susup başbaşa kalınca size hak verdiğinde sizin arkanızda olmuş olmuyor. eğer eşiniz sizi gerçekten korusaydı,onlara da bunu hissettirseydi ailesi gıkını çıkaramazdı.

eşinize söyleyin, ben artık bu tavırları çekemem, yapılanı görüyorsun,asla görüşmeyeceğim, benim haklı olduğumu düşünüyorsan gerçekten,bunu onlara da belli etmelisin,yoksa asla durmayacaklar. bitti.

net olun.
Haklısın canım eşim sanki bana gelince bana hak veriyor ben yanımda sanıyorum. Ama örneğin ailesi ilede yine görüşüyor bi şey olmamış gibi. Çok haklısın. Beni ürküten de bu zaten. Ben zaten o resti çektim. Yani en son bayramda bayramlaşmaya gitmeyerek artık dananın kuyruğunu koparttım.

net olun.
Bir de altlı üstlü oturuyoruz :(

Kaynana,kayınpeder, kayın ,elti ..
Bermuda seytan ucgenine ok de arada kayın da gitmis..
Olaylari büyütmediginizde hayatin daha cekilebilir oldugunun farkına varırsınız diyecegim de yapabilir misiniz bilemedim acıkcası🤷🏻‍♀️
Zira esinizin tarafını komple gömdünüz tabirlerinizle..Bebeginizin olmayisinin nedenini bile onlarin sizi etkilemesine baglayabiliyorsunuz.
Olsa kaynanam dua etti de oldu demezsiniz ama dimi mesela?
Büyütmeyin guzum..

Kaynana,kayınpeder, kayın ,elti ..
Bermuda seytan ucgenine ok de arada kayın da gitmis..
Olaylari büyütmediginizde hayatin daha cekilebilir oldugunun farkına varırsınız diyecegim de yapabilir misiniz bilemedim acıkcası🤷🏻‍♀️
Zira esinizin tarafını komple gömdünüz tabirlerinizle..Bebeginizin olmayisinin nedenini bile onlarin sizi etkilemesine baglayabiliyorsunuz.
Olsa kaynanam dua etti de oldu demezsiniz ama dimi mesela?
Büyütmeyin guzum..
Canım kayın diye yazdım ama sen onu görümce olarak oku 😂 yapamadığım için yazdım zaten buraya zorlandığım için hani burası dertleşme platformu ya 😇 bebeğimin olmamasını yüzde yüz ona bağlamadım. Ama bebek hiçbir sorun yokken olmuyorsa stresten diyor doktorlarımız bende 7 ay içinde en çok bu konulara stres yapıp kafaya takıyorum haliyle. Kaynanam dua etti oldu demem. Çünkü çocuğumun olmasını kaldıramaz kalpten gider iyice. Tam anlamıyla bir aile olacağımız için. Hani sevmiyor beni, istemiyor ya canım✌🏻
büyütmedik.
Üzüldük 🥲hayal kırıklığına uğradık.

Öneri istiyorsanız önce "savaşmalı mıyım" sorusunu sormaktan vazgeçmelisiniz. Size eziyet etmiyorlarsa barışın savaşmayın. Yeni evlisiniz eşiniz bugün yanınızda olur, yarın sizi suçlar.
10 yıllık evliyim kv' dem daha dün bi ton laf soktu bana. Kv' lerin fıtratında var laf sokmak :) ama böyle bir sebepten küsmem, trip atmam, şaka yollu lafını iade ederim ona. Bir şekilde orta yolu bulduk yani.
Sizin bu tavrınıza karşı elbetteki sizi bağırlarına basacak halleri yok. Siz nasıl ki onlara sinsi diyorsunuz, onlar da size sinsi diyorlardır. Elti melti çok da önemli değil ama kv ile arayı bulmanızı öneririm.

Öneri istiyorsanız önce "savaşmalı mıyım" sorusunu sormaktan vazgeçmelisiniz. Size eziyet etmiyorlarsa barışın savaşmayın. Yeni evlisiniz eşiniz bugün yanınızda olur, yarın sizi suçlar.
10 yıllık evliyim kv' dem daha dün bi ton laf soktu bana. Kv' lerin fıtratında var laf sokmak :) ama böyle bir sebepten küsmem, trip atmam, şaka yollu lafını iade ederim ona. Bir şekilde orta yolu bulduk yani.
Sizin bu tavrınıza karşı elbetteki sizi bağırlarına basacak halleri yok. Siz nasıl ki onlara sinsi diyorsunuz, onlar da size sinsi diyorlardır. Elti melti çok da önemli değil ama kv ile arayı bulmanızı öneririm.
Bağırlarına basmasınlar ama oğullarının eşiyim en azından bi kabullenmeyi denesinler istiyorum. Hep buldum orta yolu ama bitmiyor hataları ben sürekli onlarla orta yolu bulup stres yaşamak için evlenmedimki ? Yani ben bi anda kestirip atmadım. Artık yeter dedim. Neyle uğraşıyorum. O savaşmak kısmı aslında inadına ortamda bulunmak. İnadına aralarına girmek. Duymazdan görmezden gelmek anlamında kullandım. Kalkıp boğazlarına bıçak dayayacak değilim tabi. Ama işte hep alttan alan taraf ben mi olucam. Neden Gül gibi geçinmiyorlar neden hep sinsilik peşindeler. Sorun bende değil onlarda. Sinsi diyorlar dediğin gibi hatta daha bir sürü şey diyorlardır. Sinsi az kalır 😁

O kaynanam olacak sinsi en başından beri eltimle aramı bozmak için neler neler yaptı. Eltim yokken yokken bana kaç kere eltimin dedikodusunu yapmak için ağzımı aradı.

Sürekli bana eltimle alakalı gözdağı mı desem artık ne desem siz bulun kelimeyi . Böyle hergün ama kaynanamla ne zaman bir araya gelsek eltim yokken bana hep onu övdü.
Hangisi bir karar verin.

Görmezden gelin eşin ailesidir yine evlerine gidin sadece mesafenizi koruyun.Bu şekilde sizden tepki göremeyince iyice dellenirler kendi hallerine bırakın.Akrabalik ilişkilerinde bu tarz durumlar çok sinir bozucu anlıyorum çünkü benimde başıma geldi.Kendi üzüldüğunuzle kalırsınız.Esinizle kötü olursunu vs vs

Kızlar kaynanam daha önce eşim uyarmasına rağmen sürekli. Eltimin adını anıyor bana. Mesela ebruda da aynısı var. Ebru böyle yapmıştı. Ebru burayı şöyle dekore etmişti. Ebru çok bilgili Ebru çok iyi anne. Ebru çok resmidir. Ağır başlıdır. Sürekli bana eltimle alakalı gözdağı mı desem artık ne desem siz bulun kelimeyi . Böyle hergün ama kaynanamla ne zaman bir araya gelsek eltim yokken bana hep onu övdü. Ki ben eltimlede görüşmüyorum. Buna rağmen yapıyordu. Eşim uyardı bizene ebrudan diye. Ona rağmen devam etti. Ben sürekli alttan aldım. Ne güzel ne güzel diyerek. Ama insan merak ediyor. Hem sevmiyor ebruyu hemde bana gelince dilinden Ebru ismi düşmüyor. Hatta bana seslenirken bile ismimi söylemeye dili varmıyor Ebru diyor hep 😃😃güya…. Eltimle neden aram bozuldu onuda söyliyim kadın en başından beri bana böyle kötü kötü bakıyor süzüyor. Bende tam tersi çok neşeli sıcakkanlıyımdır bir ortamda sevilmeme ihtimalim çok az. Ama gel görki beni bi kabul etmediler. Edemediler. Eltim sürekli o bakışlarıyla bana ağır ol gülme espri yapma dedi bakışlarıyla 😊😊 beni kontrol etmeye çalıştı. Örneğin bi espri yapıyorum ya uzaylıymışım gibi bakıyor 😄 bana kendimi tuhaf hissettirmeye çalıştı hep bugüne kadar. Benimle sidik yarıştırıyor sürekli. Bu arada kendiside güzeldir. Çirkin bir kadın değil. Ama bu beni rahatsız etmiyor tabi. Ama o benden hep rahatsız oldu. Ne yapayım kızlar sizce?
Kusura bakmayın ama eltinizi kıskanan sizsiniz bence. Anlaşılan kadın sizi kaale bile almıyor, bişeyleri yarıştırma derdine düşmüşsünüz ..

Yani evliyim dediğiniz ne kadarlık evlisiniz? Bu forumda çocuğun olan bir üyenin bile kendine yeni gelin sayılırım yazdığını görmüşlüğüm var o yüzden soruyorum.

Ben bir şeylerin karışılıklı olduğunu düşünüyorum. Herkes kötü bir siz iyi olamazsınız. Orta yolu bulmak lazım insan ilişkilerinde. Bazı şeyleri görmemek, belli düzeyde bir şeyleri tolere edebilmek gerek. Görüşmek istemiyorsanız elbette görüşmeyin ama o zaman taşının. Hem altlı üstlü oturup hem aranızda gerginlik olması çok ciddi sıkıntı. Bebek istiyoruz yazmışsınız aynı binada bir de bebekle bir dünya sorun yaşarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back