- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 33
- Konu Sahibi makbulecin
Herkese merhaba kızlar. Ben bu aralar bir konuyu çok dert etmeye başladım. Artık eşim ve ben etkileniyoruz gerçekten. Bağırmak istiyorum yeni evlileri bi salııınnnnn artık diyeee. Ama olmuyor maalesef.şimdi konum şöyle. Bu bahsettiğim dörtlü en başından beri beni bi kabullenemediler. Aynı ortama geldiğimizde hepsinin iki yüzlü olduğunu gördükten sonra ben artık iletişimi kestim. İletişimi kesincede kibirli, yobaz gelin oldum. Ama iletişimi kesene kadar çok çaba verdim iyi olmaya çalıştım iyi geçineyim eşimin ailesi sonuçta diyerek. Ama kulaklarım çok şey gördü duydu daha yeni evliyim. Hepsi birden bize cephe aldılar. Neden çünkü ben görüşmüyorum hiçbiriyle. Kimse hatasını anlayıp düzeltme derdinde de değil. O kaynanam olacak sinsi en başından beri eltimle aramı bozmak için neler neler yaptı. Eltim yokken yokken bana kaç kere eltimin dedikodusunu yapmak için ağzımı aradı. Ama benden yüz bulamadı zerre taviz vermedim. Eltimden hiç hoşlanmadığım halde. Politik davranmaya çalıştım. Ama ben yokkende eltimle Gül gibi geçiniyor. Ya da hep bir araya geldiğimizde eltime daha saygılı davranır. Daha yakın davranır. Eltimde komplekslisin tekidir. Beni bir türlü hazmedemedi. Size sorum şimdi herkes beni hor görüyor. Görmezden geliyor. Yok sayıyor. Geçen kayın validem bizi gördü eşimle eşim durdu selam verdi bizi görmezden gelip karşıya geçti direk. Tepkisi banaydı yani. Gidip gelmediğim için. Ama ben artık bana yapılan suratları iki yüzlülğkleri görmek istemediğim için kendimi ortamdan izole ediyorum. Çünkü zarar görüyorum artık. Gebelik planlıyorum sorun olmadığı halde bebeğim olmuyor. Belkide hepsi stresten. Bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Sizi kimse kaale almıyor, yeni gelinsiniz, daha cicim ayındasınız, benim onlara ne bir ağız dalaşım oldu ne bir saygısızlığım. Bu güne dek. Ama artık bende çizgiden çıktım ve restimi çektim. Bazen diyorum bu bi hata mı ? Onlarla savaşmalı mıyım ? Ama işte girdim ortama zorladım. İğrenç laflar döndü durdu bakışlar olsun. Kendimi iyi hissetmiyorum onlarla bir araya gelince gerçekten. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim benim tarafımda. Eşim bile diyor görüyorum herşeyi diye. Ama içim çok huzursuz ( o negatif insanların enerjileri üstümde hep. Arkamdan konuştuklarına eminim. İnsan hissediyor. Kızlar gerçekten manipüle edildim ve bu duruma getirildim. Şimdi benle küsler. Tabi bende onlarla. Ama sorsanız ben hatalıyım. Onlar suçsuz. Herkes melek, bir ben şeytanım sanki. Ama herşeyin başı o kayınvalidem. Birde eşime ayrı oynuyor. Doldurmaya çalışıyor. Damardan giriyor eşimin duygusallığı ile oynuyor. Ordan vuruyor. Örneğin ağlıyor. Ama timsah gözyaşı bunlar hep. İyi geçinmemizi isteyen kadın daha nişanımda surat asıp yüzüme bile bakmadı. Ne benim ne oğlunun. Eltimle bi köşede oturup fısır fısır konuşup durdular suratsız bir şekilde sanki uzaylı izler gibi izlediler beni.. Neden bunu yaptılar ki daha beni o zaman tanımıyorlardı. Sebepleri yokken bile böylelerdi. Ve o kaynanam eltimi sevmiyor bunuda biliyorum kaç kere söylemeye çalıştı bana müsade etmedim. Dedikodudan hiç hoşlanmam. Özellikle böyle yeni evlenmişim hani laf söz olmasın adım geçmesin diye. Hep tedbirli oldum. Ama gel görki şuan ben kötüyüm korkuyorum. Ya eşimin kafasına girerlerse diye. Ya boşanırsak diye. Eşimle mutluyuz çok şükür. Ama herkes bana küs bu iğrenç enerji hep üstümde. Ne önerirsiniz bana kızlar ne yapmam lazım. Gerçekten güzel taktiklere cevaplara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için