Kaynana elti görümce koca tarafı akrabalar

Arya112233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
1
1
1
32
İyi günler herkese.
Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Canım o kadar sıkkın o kadar moralim bozuk ki hiç gülemiyorum. Lütfen bana yardım edin akıl verin.
Kocamın ailesiyle evlendiğimden beri anlaşamam mesafeli dururum ama buna izin vermezler hemen yapışırlar. Hatalarını yaptıklarını yüzlerine söylerim ben öyle bir şey yapmadım derler. Hep gelgitli küs barış ilişkimiz var. Daha bir sürü anlatmak istediğim şeyler detaylar var fakat çok uzun sürücek. Asıl konu açma nedenim.
Kaynanam kayınbabam görümcem ve eltim bana karşı cephe oldular beni dışlıyorlar. Ama öyle bir dışlıyorlar ki göstere göstere.Başlarda aman boşver dedim böyle iyi naparsa yapsınlar. Ama işler çığırından çıktı. Akrabalarına hepsi birlikte beni kötülüyorlar ailemi kötülüyorlar. Şuan yolda Kocamın akrabalarıyla karşılaştığımda değişik hareketler laf sokmalar sosyal medyada da aynı şekilde. Kaynanamgil e gittiğimde zaten dışlanmanın dibini yaşıyorum evi zor atıyorum kendimi. Fakat çocuklarada sıçradı bu sanki kendi torunları değilmiş gibi davranıyorlar ortalarına alıp dedikodu yapıyorlar çocuklarım hakkında. Kocama söylüyorum boşver diyor kıskanıyorlar seni diyor, bak böyle yapıyorlar diyorum ben konuşucam onlarla diyor. Şöyle olaylar oluyor diyorum hiç bir şey anlamıyor. Ailesinden korkuyor. Geçen günde eltim ile görümcem eşime sosyal medyadan gelecek kader boşanmak ile ilgili sözler paylaşmışlar. Bu bayramda da eskiden iyi anlaştığım eşimin akrabaları eltimgil ve kaynanamgil le dedikodumu yapıyorlar sırt çevirdi herkes bana. Bir göstere göstere dışlıyorlar beni evlerine çağırarak bize gelerek telefonla her şekilde. Benim ne yapmam lazım yardım edin bana rahatlamaya ihtiyacım var.

Eğer durum böyleyse hiç gorusmeyeceksin. Ne yüz yüze ne telefon. Sosyal medyandan da çıkar hicbiri ne paylaşıyor görme. Madem çocuklara da yapılıyor onları da gönderme. Duymayıp görmediğinde sinirin de bozulmaz. Onlar da kendi aralarında ne halt ediyorlarsa etsinler. Seni huzursuz edemedikce kendi aralarından başkasına sararlar emin ol.
Eşin de isterse görüşsün. Ama görüşürse ona da soyle tek laf söz duymak istemiyorum diye. Arkamdan laf soyletirsen de o senin adamlığın artık de geç.
Bu kadar iğrenç şeyler olurken hala görüşmeye devam edersen. Arsızlaşıp dururlar sen nasılsa habire barışıyorsun diye.

Yahu böyle insanlar ve sülalesi sizi dışladı diye gidin şükür namazı kılın.

Niye hala içlerindesiniz çoluk çombak ? Bırak kocan naparsa yapsın. Sen çek kendini bitti gitti. Sen bozuldukça keyif alıyorlar emin ol.

Sen malzeme verme, bir süre sonra birbirlerini yemeye başlarlar, gelir bize anlatırsın. Hep beraber keyifleniriz.

İyi günler herkese.
Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Canım o kadar sıkkın o kadar moralim bozuk ki hiç gülemiyorum. Lütfen bana yardım edin akıl verin.
Kocamın ailesiyle evlendiğimden beri anlaşamam mesafeli dururum ama buna izin vermezler hemen yapışırlar. Hatalarını yaptıklarını yüzlerine söylerim ben öyle bir şey yapmadım derler. Hep gelgitli küs barış ilişkimiz var. Daha bir sürü anlatmak istediğim şeyler detaylar var fakat çok uzun sürücek. Asıl konu açma nedenim.
Kaynanam kayınbabam görümcem ve eltim bana karşı cephe oldular beni dışlıyorlar. Ama öyle bir dışlıyorlar ki göstere göstere.Başlarda aman boşver dedim böyle iyi naparsa yapsınlar. Ama işler çığırından çıktı. Akrabalarına hepsi birlikte beni kötülüyorlar ailemi kötülüyorlar. Şuan yolda Kocamın akrabalarıyla karşılaştığımda değişik hareketler laf sokmalar sosyal medyada da aynı şekilde. Kaynanamgil e gittiğimde zaten dışlanmanın dibini yaşıyorum evi zor atıyorum kendimi. Fakat çocuklarada sıçradı bu sanki kendi torunları değilmiş gibi davranıyorlar ortalarına alıp dedikodu yapıyorlar çocuklarım hakkında. Kocama söylüyorum boşver diyor kıskanıyorlar seni diyor, bak böyle yapıyorlar diyorum ben konuşucam onlarla diyor. Şöyle olaylar oluyor diyorum hiç bir şey anlamıyor. Ailesinden korkuyor. Geçen günde eltim ile görümcem eşime sosyal medyadan gelecek kader boşanmak ile ilgili sözler paylaşmışlar. Bu bayramda da eskiden iyi anlaştığım eşimin akrabaları eltimgil ve kaynanamgil le dedikodumu yapıyorlar sırt çevirdi herkes bana. Bir göstere göstere dışlıyorlar beni evlerine çağırarak bize gelerek telefonla her şekilde. Benim ne yapmam lazım yardım edin bana rahatlamaya ihtiyacım var.
Kaynana elti görümce elli kötü olsun eşin baskin olsa gık diyemez hiçbiri sizi ezen esiniz ailesi değil kusura bakmayın

Sosyal medya üzerinden paylaşılan sözleri görmemek için takipten çıkın.diger mesajlaşma uygulamasından engelleyin.
Aynı ortamda bulunduğunuz zaman laflarına karşılık cevap verin susmayın ama kavga dozunda degil kahkahası bol konuşmalar yapın baktınız alınan var ayolll şaka yaptım sen neden alındın diyin.
Kocaman kadınlar çekişmeyi çocuklara kadar getirdiyse kız halaya erkek dayıya benzer sözü ile karşılık vermenin zamanı gelmiştir.
Bunların hiç birini yapamam derseniz görüşmeyi azaltın kimsenin hayatı milletin yılan diline kurban edilemez

Ne diyorlar en çok? Yani arkadaşlara varan konuşmalarda sizi neyle kötülüyorlar?

En iyisi uzak kalmak. İzin vermiyorlar demişsiniz. 3se görüşme, 1e indirin. Yukardaki üyeye katılıyorum. Eşiniz ezdirmese ezemiyorlar. Ama ona da öyle davranılmış, çok sayılmamışsa bu oluyor ayrıca.

Görüşmeyi azaltın. Ne derlerse cevap verin. Çocuklarınıza zarar vermelerine izin vermeyin. Onları saymıyorlarsa zaten asla ortama sokmayın. Siz kaldırabilirsiniz ama çocuklar kendilerini suçluyorlar böyle durumlarda. Ben kötüyüm, o yüzden sevilmiyorum gibi.

Uzak durun. Eşiniz ısrar ederse o gitsin. Dışlanmak her zaman kötü bir şey değil. Kötü insanlardan uzak olmanızı da sağlar.

İyi günler herkese.
Sana bisey diyeyim mi hepsinin canı cehenneme , rest çek gitme gelme , görüşme, hele çocuklarının tırnağını gösterme, koca olacak sünepeye de deki sen bu insanları susturmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim, kimseyi alttan alma , korkma , her yerden engelle ve hayatına bak , onları komple hayatından çıkar ve eşine de gereken tepkiyi ver eğer eşin seni görüşmeye zorlarsa boşanma davanı aç kurtul ...

Yüzsüzlük yapma mesela. Ben olsam asla gitmem evlerine de görüşmem de çocuklarımı da göndermem. Kocan da seni seviyorsa kalır yoksa gider.

İyi günler herkese.
Eğer eşiniz bu konuda sert bi tavır koymuyorsa bundan sonra kesinlikle hicbiriyle görüşmeyin sosyal medya hesaplarından cıkarın numarasını dahi silin hepsinin. esinizin hesaplarından da silemiyorsanız sessize alın esinizin önüne de cıkmasın. Köpek havlar havlar susar nasıl olsa ulaşamayınca nispet yapamayınca keserler seslerini. Hatta bi bakmıssın birbirlerne düsmüsler😂 bence kesinlikle bu dediğimi yapın.

Bu bayram görümcemin yaptığı hata yüzünden ( geçmişte de yapmaması gereken bir şey yapmıştı affettim ) onunla görüşmeyi kestim . Hiç bir izinde artık onun evine gitmem onun kayınvalideme de gelmesine izin vermeyeceğim çocuğumla da görüştürmeyeceğim sildim onu . Olay oldu anında telefondan engelledim sosyal medyadan çıkarttım . Siz neden hala gidip geliyor bir yerlerden iletişim sağlıyorsunuz?

Bu bayram görümcemin yaptığı hata yüzünden ( geçmişte de yapmaması gereken bir şey yapmıştı affettim ) onunla görüşmeyi kestim . Hiç bir izinde artık onun evine gitmem onun kayınvalideme de gelmesine izin vermeyeceğim çocuğumla da görüştürmeyeceğim sildim onu . Olay oldu anında telefondan engelledim sosyal medyadan çıkarttım . Siz neden hala gidip geliyor bir yerlerden iletişim sağlıyorsunuz?
Aynı şeyleri yaşamışızzz. Bende görümcemin yaptığı büyük bi hatayı affetmiştm ama o suistimal etti. 2 sene önce net sekilde kopardım baglarımı. 2 senedir defalarca barısmak için adım attı ama şans vermedim. Bundan sonra da hayatımda yeri yok. İnsanlar değismiyor. Kimseye ikinci şansı vermeye gerek yok. Her yerden silip engellemek görüsmemek huzur resmen😂

Böyle bı durum varsa suçsuzum diyorsan niye zorla burunlarinin dibindesin, ne çocuklarını gönder ne kendin git, mis gibi rahat et. Çok mu lazım eşi dostu akrabaları cephe almış diye takiliyorsun, alsınlar gitme, arama, sorma. İki dk bile düşünmem huzurumu kaçıran insan üzerine siler geçerim.

Eltim de benim ve kızımın dedikodusunu yapmış k.valideye ...gerekeni yaptık eşimle birlikte
Ben( bidaha kızımı ağzına alırsan canına okurum haddini bil dedim)
Eşimde abisine Karin bidaha kızımla karımı ağzına alırsa, sen bile elimden alamazsın demiş)
Herkes haddini bilecek...bunu daha önceleri de yapıyordu görmezden geliyorduk ciddiye almıyorduk baktım ki artarak devam ediyor gerekeni yaptık
Ama sizin eşiniz henüz o seviyede değil belliki zamanla olur merak etmeyin ..
Bakin belliki sizi kıskanıyorlar mesafenizi hazmedememisler ama hayatinizdan da cikartamiyorsunuz
Şu sosyal medyaya bir ara verin paylaşım yapmayın,hikayelerinizi gizleyin hepsinden bir süre merak uyandırın onların paylaşımlarına da bakmayın sessize al modu iş görecektir
Evlerine sık gitmeyin gidincede oturun kalkmayın esinizde çocuklarınızla sohpet muhabbet edin telefonla takılın onları yok sayın sorarlarsa cevaplayın o kadar..gerginliginizi belli etmeyin ziyareti kısa tutun...asla sinirli ve agresif davranmayın eş yada çocuklarınıza...ayrıca,
Eşiniz çok isterse kendi gitsin siz zaruri durumlarda gidin(bayram kandil gibi)
Ne biçim insanlar yahu ne isterler elin kızından anladım gitti insanlari

Back
X