Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kaynakla yuzulur mu ????

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Kizlar saclarimi kaynak yaptiricam ama korkuyorum biraz. mikro yontemiyle yuzmede sorun yasamazsiniz yaziyo intarnette diger yontemlerle sorun olurmu ki ??? Boncuk yaptirmayi dusunuyorum ben...

canım ben 3 yıl kullandım yüzdümde fethiyede oturuyorum haftanın üç günü yüzüyordum ... hayırlı olsun bu arada nerde yaptırdın?

Canim cevabin icin tesekkur ederim oncelikle..
Henuz yaptirmadim uygun guvenilir bi yer ariyorum sislide .. boncuk muydu seninki

evet canım boncuktu mikro olanlarıda çıkmış kafaya batma yapmıyo ve dışardan farkedilmiyo ... saç rengin kahveyse bnmki öyleydi çok doğal durur sarıda kynk belli oluyor malesf tabi kuaföre göre değişir kesime görede ... ben ankarada hdc saç tas merkzinde yaptım. klinik gbi yerlerde yaptırt çünki saçı karışrıyorlar eski yeni falan naylon saçta katabiliyorlar bunların siteye gir bak istdada var fiyatlarda iyi sanırım canım... ben 7 ay önce çıkarttım ama saklıyorum tekrar takcam biraz ara vermek iyi oluyor saç kendine gelmesi için

Canim benim sacimda koyu renk gozukmez o zaman ooh :)) mikroyu bende duydumda fiyati biraz tuzlu sanirim simdilik boncukla takiliyim diyorum =) soyledigin yerleri arastiricam cook tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…