Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Saç Kullanan varmı???

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
Arkadaşlar uzun zamandır saçlarımı kestirmiyorum. Şuan gögüs boşluguma denk geliyor. Saçlarımda kat var. Uzun saç seviyorum. 1 defa yoğun açıcılarla çok çok zarar gördü. Ve tabiki şuan uçlarda kırıklarım çok. Uzaması çok yavaş.

Kaporasını ödedim yarın boncuk kaynak saç taktırıyorum. 150 gr 70 cm Ve yoğun ombre yaptırıyorum Kaynak saç kullananlar varmı? Kolaylıkları neler? Zorlukları neler? Benim gibi ilk defa taktırcak olanlarda merakını gidermiş olur..

Selam ben İzmir'de yaşıyorum ve 3 senedir boncuk kaynak kullanıyorum Karşıyaka girişinde Sedat abi yaptı çok memnunum ve kendi saçlarımda çok yıpranmadı ve uzun süre kestiremediğim içinde uzamış eğer orjinal saç taktırırırsan ki Raktırdığın doğal saçı boyatırsın fön çekersin kestirirsin bir Sorun çekmezsin...

Negatif yanlarıysa ilk taktırdığında alışana kadar bir kaç gece hafif o boncukları hissetmen başka ben bi sorun yaşamadım soruların olursa buralardayım

Eklentiler

• image.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 330

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…