Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak kullananlar bakabilirmi lütfen (saç boyama)

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
kızlar kaynak yaptırıcam kısmet olursa 2 ay içinde ltfen cevaplarmısın boya nasıl yapıyorsunuz. keratin yada mikro kaynak düşnüorm boya acaba çözmezmi bunları ne biliyim fikir verirseniz çok sevinirim.

kuzenım kaynak kullanıyor .boya yapmakda da hıc sıkıntı cekmıyor .
sacın da kaynaklar ıle bırlıkte boyayaya gıdıyor .
ama kendı boyayabılır mı bılmıyorum ,o hep kuaofore boyatır .
ama tatlım keratını hıc tavsıye etmem .keratın ınanılmaz zararlı .
sacları resmen yoluyor .bence boncuk kullan .
kuzenım de keratınden boncuga gectı .keratın mahvedıyor .
kaynaklarını kesınlıkle profosyonel bır yer de taktır .
bazı yerler yarı naylon yarı gercek sacla karıstırıp kazıklıyorlar.
son olarak ; saclarına kaynak takıldıkdan sonra oyle dumduz bırakma kaynakları .
o zaman cok yapay duruyor .ustten kat bır sekıl de kendı sacın ,alttan bırden dumduz
boyda bır kaynak ınanılmaz yapay duruyor .sacına kaynaklar takıldıktan sonra kesım uygulat.
arkadan v seklı verdır yada,uclara dogru cok hafıf makas attırkı kendı saclarınla kaynaklar butunlessın.
zaten profosyonel kuaforler makas atar

Son düzenleme:
canım saçlarım kısa kulak hızamda boncuk olmuyor o yuzden. ben buyuk olasılıkla mıkro kayn. yaptırıcam . sonucta boyada kımyasal cok aklıma takıldı. acaba boya çözektirmi saclarım kızıl nerdeyse 2 haftada 1 boyuyorum. acaba keratın yada mıkro kullanan olupta boya yapabilen rahat var mı ??

bnm de saclarım kulk hızasnda ck dusundum ve br anda karar verp gttım bncuk kaynk yptılr kramel rengınede byadılar hem kndı sacımı hem kaynak sacı ve katlı br sekılde kestıler omuzlarmn hızasnda cnk dogal drmasını ıstıyrdum ınanılmz gzel oldu ve her sklı topluyrm ck raht

canım bende kuaförle konustum boyanın kaynağa hiçbir zarar olmadığını sölediler tabi kullandığın boyada frkedıomuş acıcı özellikli sarılarda falan bazen sorun yasanıyormuş.

Son düzenleme:
bende bır kaynak kullanıcısı olarak keratın ıle yapılan kaynagı tavsıye etmem,ben boncukla yaptırdım ılk 2 3 gece yatmakta zorlanıyon ama sonra kendı sacın gıbı kullanıyosun.ben 3 ay kullandım sımdı saclarım uzun cıkardım.400 tl ye yaptırmıstım ozaman boya da cok rahat oluyor gercı ben boyatmamıstım ama kuzenım sarıya boyatıyordu hıcte anlasılmıyor ben sadece perma yaptırmıstım saclarım dalgalı dıe...
şimdide birisine satmayı dusuyorum..ole duruyo ewde:)
ama memnun kaldım yanı abarttıkları kadar rahatsız etmıyor.ıstegın gıbı boyatıp sekle sokabılıyorsun kendı sacın gıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…