- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 29
- Konu Sahibi Mavipatikk
Merhaba arkadaşlar tok duran kaymayan şal arıyorum çalışırken saatlerce rahat edebileceğim bi şekilde. Bendekiler günübirlik pamuklu önü hiç tok durmuyor kayıyor. Önerilere ihtiyacım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir markaya göre değişiyodur kalitesi bunu duymamisyim araştırayım siz kullandınız miKroren diye bir marka vardı bazı pamuklular da tok duruyor aslında.
Kroren diye bir marka vardı bazı pamuklular da tok duruyor aslında.
Bunun ilk çıkardığı bir seri var ipek gibi görünüyo şimdi baktım bendekine %67 akrilik %33 polyester diyor. Ben kışın şal kullanıyorum yazın eşarp. Eşarpta iki uç ince geçiyo boynundan ama şalda en incesi de olsa bir ton kumaş doluyosun.Kroren Silver Serisi Simli Şal Gri - eşarp AVM
Kroren Silver Serisi Simli Şal Gri fiyat bilgisini öğrenmek ve uygun fiyatlar,kredi kartına taksit ve kapıda ödeme seçeneğiyle güvenle satın alabilirsiniz.www.esarpavm.com
Şimdi baktım bitane buldum görünüşü tok güzel duruyor ama ürün kumaş bilgisinde %100 polyester diyor terletmez mi tüm gün çalışırken
Hiç eşarbım yok yeni kapandım 5 ay falan oluyo. Ama söylediğiniz mantıklı daha rahat olabilir peki eşarp şala kıyasla kayıyor mu kaymayan tür nasıl bakmalıyımBunun ilk çıkardığı bir seri var ipek gibi görünüyo şimdi baktım bendekine %67 akrilik %33 polyester diyor. Ben kışın şal kullanıyorum yazın eşarp. Eşarpta iki uç ince geçiyo boynundan ama şalda en incesi de olsa bir ton kumaş doluyosun.
Ben çok hareketliyim sağdan soldan ustten igneliyom. Ipekler biraz zor oluyor polo ist. Five gibi markalar var onlardan kullanıyorum. Bir de twil ipek dedikleri bir sey var o da rahat.Hiç eşarbım yok yeni kapandım 5 ay falan oluyo. Ama söylediğiniz mantıklı daha rahat olabilir peki eşarp şala kıyasla kayıyor mu kaymayan tür nasıl bakmalıyım
Teşekkürler bakacağım ikisine de :) freshscarf eşarp denediniz mi?qef ve freshscarf şalları kullanıyorum tok duranları özellikle gün boyu bozulmuyor
Rahat derken hafif ve kaymıyo dimi :)Ben çok hareketliyim sağdan soldan ustten igneliyom. Ipekler biraz zor oluyor polo ist. Five gibi markalar var onlardan kullanıyorum. Bir de twil ipek dedikleri bir sey var o da rahat.
Evet parlak değil de mat olanlari tercih edersen daha kolay.Rahat derken hafif ve kaymıyo dimi :)
Yok denemedimTeşekkürler bakacağım ikisine de :) freshscarf eşarp denediniz mi?
Dediğiniz markalara da bakayım teşekkürler :)Evet parlak değil de mat olanlari tercih edersen daha kolay.
Freshscarf şal 200cm uzunluğundaymış çalışırken baya uzun gelir arkadan bağlasam da çok uçuşur gibi geldi işim tüm gün ayakta koşuşturma halinde o yüzden diğer arkadaş eşarp önerdi yazın da hafif olur diye o yüzden freshscarf esarplarini sormuştum o marka güzel dediniz esarplari da güzeldir heralde teşekkürler :)Yok denemedim
Çalışırken şal kullanacak olursam tercih ederim teşekkürler sefamervede tok duran organik şekillerini de buldum dik duruyo önüMavipatikk merhaba
Şal düşünüyorsanız; organik deneyebilirsiniz
Kaymaz pek ama tok da durmaz, benim şahsi düşüncem
Sanırım yazın eşarba yönelecegim çalışırken daha hafif rahat olur. Bi önceki sayfada başka bi arkadaş da öyle önerdi twill şeklinde araştırayım teşekkürler size de :)Ben Medine ipegini seviyorum . Pamuklu da kullandım polyester de ipek de ama en şık ağır durani Medine ipeği . Önceden önünü sivri üçgen yapıyordum ama artık onu yaomadan direkt bağlıyorum çok da şık duruyor . Yazın da eşarp çok rahat oluyor tivil ipek tavsiye ederim
Sanırım yazın eşarba yönelecegim çalışırken daha hafif rahat olur. Bi önceki sayfada başka bi arkadaş da öyle önerdi twill şeklinde araştırayım teşekkürler size de :)