• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıt yenileme

hulyashsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
23
6
38
merhaba,
2 yıllık önlisans mezunuyum 4 yıllık işletme ye tammalamak istiyorum fakat kayıt tarihleri geçmiş 2. dönemde kayıt yaptırıp başlayabiliyor muyum? bu arada 2008 de mezun oldum 2009 yılında kaydım var aöf ye fakat bir dersten kalınca devam etmedim bana birisi yardımcı olsun lütfennnnnnnnn :(

Kaldıgın ders ikinci dönemin dersiyse yaptırabilirsin kaydını ikinci döneme,

merhaba,
2 yıllık önlisans mezunuyum 4 yıllık işletme ye tammalamak istiyorum fakat kayıt tarihleri geçmiş 2. dönemde kayıt yaptırıp başlayabiliyor muyum? bu arada 2008 de mezun oldum 2009 yılında kaydım var aöf ye fakat bir dersten kalınca devam etmedim bana birisi yardımcı olsun lütfennnnnnnnn :KK43:
siz kayıt yenilemi yapmak istiyorsunuz yoksa 3. Sınıftan 4 yıllığa mı başlamak istiyorsunuz.

arkadaslar aynı soruyu bende sorucaktım
onlısans mezunu olarak 2008 yılında 3. sınıf kaydımı yaptırdım fakat derslerden kalınca kaydımı hıc bırsekılde yenılemedım....
sımdı ıse acık ogretım kaydımı yaptırıp 4 yıllık lısans mezunu olmak ıstıyorum.... benım ne yapmnam gerekıyor ?

arkadaslar aynı soruyu bende sorucaktım
onlısans mezunu olarak 2008 yılında 3. sınıf kaydımı yaptırdım fakat derslerden kalınca kaydımı hıc bırsekılde yenılemedım....
sımdı ıse acık ogretım kaydımı yaptırıp 4 yıllık lısans mezunu olmak ıstıyorum.... benım ne yapmnam gerekıyor ?
Kayıt yenileme yapacaksınız,eğer bahar döneminde oluyorsa yapabilirsiniz.

Kayıt yenileme yapacaksınız,eğer bahar döneminde oluyorsa yapabilirsiniz.
Ben de ayni soruyu sorabilir miyim :KK48:
2012 de lisans tamamlamak icin kaydimi yaptirdim ama iki donemden de birkac dersten kaldim , sisteme giris yapinca uyari , sinif tekrari yaziyor.
Iki senedir buroya ugramadim , kaydimi yenilemedim ne yapmam gerekiyor devam etmek icin

Ben de ayni soruyu sorabilir miyim :KK48:
2012 de lisans tamamlamak icin kaydimi yaptirdim ama iki donemden de birkac dersten kaldim , sisteme giris yapinca uyari , sinif tekrari yaziyor.
Iki senedir buroya ugramadim , kaydimi yenilemedim ne yapmam gerekiyor devam etmek icin
Bahar döneminde harcınızı yatırarak kayıtınızı aktif edeceksiniz.:KK48:

Bahar döneminde harcınızı yatırarak kayıtınızı aktif edeceksiniz.:KK48:
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :KK51:
Ama sitede soyle bir uyari var , gecmis borclarini odemeyen ogrencilerin kaydi yenilenmeyecektir.
Benim de kafam karisti , iki senefir harc yatirmadim , bir sorun olur mu acaba , para yanar mi , 3. Sinif bahar donemi derslerini tekrar almam gerekiyor dogru mu anladim

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :KK51:
Ama sitede soyle bir uyari var , gecmis borclarini odemeyen ogrencilerin kaydi yenilenmeyecektir.
Benim de kafam karisti , iki senefir harc yatirmadim , bir sorun olur mu acaba , para yanar mi , 3. Sinif bahar donemi derslerini tekrar almam gerekiyor dogru mu anladim
Geçmiş dönemden borçlar çıkabilir mi bilmiyorum çıkmayabilirde çıkabilirde,çünkü kaldığınız dersler var ama çıkabilir diye tahmin ediyorum normalde harç ücreti 205 lira.Kayıt yenileme 23 Şubat'ta başlıyacak diye biliyorum.

Geçmiş dönemden borçlar çıkabilir mi bilmiyorum çıkmayabilirde çıkabilirde,çünkü kaldığınız dersler var ama çıkabilir diye tahmin ediyorum normalde harç ücreti 205 lira.Kayıt yenileme 23 Şubat'ta başlıyacak diye biliyorum.
Hay Allah ya , iki saattir okumadigim yer kalmadi ama hicbir aciklama yok gecmis botclarla ilgili , nerden ogrenicem bilemedim ki :cry:

açıköğretimin çağrı merkezi var oarayı aradınzmı aklınıza takılan tüm herşeyi sorabiliyorsunuz.Tc kimlik numaranızı veriyosunuz neler yapmanız gerektiğini belirtiyolar size.Bende 2010 da kayıt yaptırdım sıvana girdim kaldım ve devam etmedim şimdi 3. sınıf 6. dönemden harç yatırıp devam edebilceğimi söylediler.Şuan sınavlar için çalışıyorum.
Arayın bence 444 10 26 :)

açıköğretimin çağrı merkezi var oarayı aradınzmı aklınıza takılan tüm herşeyi sorabiliyorsunuz.Tc kimlik numaranızı veriyosunuz neler yapmanız gerektiğini belirtiyolar size.Bende 2010 da kayıt yaptırdım sıvana girdim kaldım ve devam etmedim şimdi 3. sınıf 6. dönemden harç yatırıp devam edebilceğimi söylediler.Şuan sınavlar için çalışıyorum.
Arayın bence 444 10 26 :)
Ayy cok tesekkur ederim , siz o zaman odemediniz gecmis donemin harclarini dimi , ben de yine 3. Sinifin bahar donemini tekrar mi alicam

Hay Allah ya , iki saattir okumadigim yer kalmadi ama hicbir aciklama yok gecmis botclarla ilgili , nerden ogrenicem bilemedim ki :cry:
Açıköğretim'de dönemlik kredili sisteme geçildiğinden beri geçmiş borç diye bir şey kalmadı. Siz en son kayıt olduğunuzda dönemlik kredili sistemdeyseniz borcunuz olmaz. O çıkan yazı genel olarak herkeste çıkıyordur. Eski yıllık sistemde ödeme yapmayınca borçlar faizle birikiyordu. Eski sistemden kaydı olanlar yeni sistemde kayıt yenilerken ya da başka bölüme kayıt olurken eski borçlarını ödemek zorundalar.

Açıköğretim'de dönemlik kredili sisteme geçildiğinden beri geçmiş borç diye bir şey kalmadı. Siz en son kayıt olduğunuzda dönemlik kredili sistemdeyseniz borcunuz olmaz. O çıkan yazı genel olarak herkeste çıkıyordur. Eski yıllık sistemde ödeme yapmayınca borçlar faizle birikiyordu. Eski sistemden kaydı olanlar yeni sistemde kayıt yenilerken ya da başka bölüme kayıt olurken eski borçlarını ödemek zorundalar.
Tesekkur ederim , cagri merkezini aradim borcunuz yok harci yatirip kayit yenileyebilirsiniz dedi

Back