kayıt yenileme yapmadım kaydım silinmiş midir?

ya çok teşekkür ederim. tecrübeye güvendiğim için bu platformu kullanıyorum zaten. duygularıma tercüman olmuşsunuz tekrar çok teşekkür ederiimmm

ya çok teşekkür ederim. tecrübeye güvendiğim için bu platformu kullanıyorum zaten. duygularıma tercüman olmuşsunuz tekrar çok teşekkür ederiimmm
Ne demek, hepimizin koştuğu sığındığı mekanlar var. Bizimkide burası.
kayıt olurken lise diplomamın aslını vermiştim dosyaya koymaları için. onu alacağım :)
Şimdi anladım evet o diploma gerekli onu kesinlikle alın. Öğrenci işlerine ulaşamazsanız bile bulunduğunuz okula gidip evraklardan size vereceklerdir. Öğrenci kartınızı isterler mi bilmiyorum ama kimliğiniz yeterlidir.

Kaydınız silinmiş evet. Af çıkarsa tekrar dönersiniz

haftaya gideceğim inşallah kimlik kartını istemezler gazeteye ilan verip de mi gitsem diye düşünüyorum garantiye alayım bari :)

lise diplomamın aslı öğrenci işlerinde, onu alacağım :)
hmm evet öyleymiş yorumlarında okudum :)

okuluna gidip al istersen, evet ne yazık ki öğrenci işleri ulaşılamaz bir birim, biz bile aynı binada ulaşamıyoruz

okul kartım kayıp deyip kimlik kartını bırak girişe, işini hallet sonra çıkarken alırsın kartını

E devletten görülüyor.

ev adresi de ailemin eski evleriydi sattılar orasını.. gittiyse bile bilmiyorum ama çıkmıyor e devletten. büyük ihtimalle silinmiş :)
Hangi okulsa e devletten o okula girip görebiliyorsunuz ,geçen gün bakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…