Silinmistirkızlar öncelikle merhaba. ben 2014te Çomü Ziraat fakültesine kayıt oldum. 2014-2015 dönemini okudum. 2015-2016yı yarım dönem gittim. o dönem en yakın arkadaşımı kaybettim. yanında ailevi sorunlarım da vardı ve çalışmak zorunda kaldığım için daha sonraki dönemlerde kayıt yenileme yapmadım. bu seneye kadar pek önemsemedim bu durumu okumayacağım dedim ve zaten günlük hayat, çalışma hayatı vs derken okula hiç gitmedim. öğrenci kimliğimi de evimi taşırken kaybettim bulamıyorum.şimdi ben hala öğrenci miyim onu bilmiyorum. bi kaç sene evvel öğrenci belgesi düzenlemek için e devlete baktım ve öğrenci olarak gözüküyordum. şuan bakıyorum ve kayıt bulunamadı diyor. öğrenci işlerine de ulaşamıyorum her zamanki gibi. belli bir dönem kayıt yenileme yapmayınca otomatik mi kayıt siliniyor acaba? bilgisi olanlar yazabilir mi çok sevinirim
Evet siliniyor.
Çok teşekkür ederimmmSilinmistir
ayy benim yapamadığımı onlar yapmış valla iyi olduBana silinmiş gibi geldi
baya uzun dönem gitmemişsin silinmiştir bu zamana malesef ama açığa kaydolabilirsinkızlar öncelikle merhaba. ben 2014te Çomü Ziraat fakültesine kayıt oldum. 2014-2015 dönemini okudum. 2015-2016yı yarım dönem gittim. o dönem en yakın arkadaşımı kaybettim. yanında ailevi sorunlarım da vardı ve çalışmak zorunda kaldığım için daha sonraki dönemlerde kayıt yenileme yapmadım. bu seneye kadar pek önemsemedim bu durumu okumayacağım dedim ve zaten günlük hayat, çalışma hayatı vs derken okula hiç gitmedim. öğrenci kimliğimi de evimi taşırken kaybettim bulamıyorum.şimdi ben hala öğrenci miyim onu bilmiyorum. bi kaç sene evvel öğrenci belgesi düzenlemek için e devlete baktım ve öğrenci olarak gözüküyordum. şuan bakıyorum ve kayıt bulunamadı diyor. öğrenci işlerine de ulaşamıyorum her zamanki gibi. belli bir dönem kayıt yenileme yapmayınca otomatik mi kayıt siliniyor acaba? bilgisi olanlar yazabilir mi çok sevinirim
evet zaten silinmesini istiyordum iyi oldu benim için. bi ara diplomamı almaya gideceğim sadece. bu sene sınava gireceğim kayıt yaptırdım. açıktan daha iyi olacak benim için :)baya uzun dönem gitmemişsin silinmiştir bu zamana malesef ama açığa kaydolabilirsin
mezun olmamışsınız ki ama ne diploması alacaksınızayy benim yapamadığımı onlar yapmış valla iyi oldugerçi diplomamı almak için uğramam gerekiyor yine de :)
Bir üniversite öğrencisinin böyle bir soru için burayı kullanmasını yadırgadım doğrusu.İnternet dünyası çok zengin onu kullanmayı deneyeceksiniz önce.Sonra okulun öğrenci işlerini arayacaksınız.Bunlar sizin işiniz.Burası hazıra konmak oluyor.kızlar öncelikle merhaba. ben 2014te Çomü Ziraat fakültesine kayıt oldum. 2014-2015 dönemini okudum. 2015-2016yı yarım dönem gittim. o dönem en yakın arkadaşımı kaybettim. yanında ailevi sorunlarım da vardı ve çalışmak zorunda kaldığım için daha sonraki dönemlerde kayıt yenileme yapmadım. bu seneye kadar pek önemsemedim bu durumu okumayacağım dedim ve zaten günlük hayat, çalışma hayatı vs derken okula hiç gitmedim. öğrenci kimliğimi de evimi taşırken kaybettim bulamıyorum.şimdi ben hala öğrenci miyim onu bilmiyorum. bi kaç sene evvel öğrenci belgesi düzenlemek için e devlete baktım ve öğrenci olarak gözüküyordum. şuan bakıyorum ve kayıt bulunamadı diyor. öğrenci işlerine de ulaşamıyorum her zamanki gibi. belli bir dönem kayıt yenileme yapmayınca otomatik mi kayıt siliniyor acaba? bilgisi olanlar yazabilir mi çok sevinirim
İnternet dünyasında kaydımı sildirmek için 3 sene öğrenci işlerine ulaşamadığımı bilirim. İlgilenmedikleride ayrı vaka. Şu zamanlarda öğrenci işlerine ulaşmak lüks gibi bir şey oldu bence. Kaldı ki ulaşamamış. Bu konularda bilgisi zayıf belli ki buraya sormak istemiş. Burası büyük bir platform. Bilgi almak veya nereye ulaşması gerektiğini yönlendiren hatunlarımız çıkabilir.Bir üniversite öğrencisinin böyle bir soru için burayı kullanmasını yadırgadım doğrusu.İnternet dünyası çok zengin onu kullanmayı deneyeceksiniz önce.Sonra okulun öğrenci işlerini arayacaksınız.Bunlar sizin işiniz.Burası hazıra konmak oluyor.
gerçekten çok uğraştım öğrenci işlerine ulaşmayı fakat ulaşamıyorum. internet üzerinden de araştırdım ama ben tecrübeye daha çok güveniyorum. neden hazıra konmak olsun anlayamadım ama saygı duyuyorum. teşekkürler.Bir üniversite öğrencisinin böyle bir soru için burayı kullanmasını yadırgadım doğrusu.İnternet dünyası çok zengin onu kullanmayı deneyeceksiniz önce.Sonra okulun öğrenci işlerini arayacaksınız.Bunlar sizin işiniz.Burası hazıra konmak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?