Kayıt tarihi?

gxuxlixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
272
12
98
36
İstanbul
arkadaşlar öncelikle selam

ben bu yıl açıköğrt. türk dili ve edebiyatı kazandım kayıtlar ne zaman başlıyor 31 ağustos ile 7 eylül arası diye okudum doğru mu?bide kayıt yaptırırken neler gerekiyor?
cevaplarsanız çok sevinirim.
mutlu günler

kimliğimi , lise diplomamı , (5-6 taneydi sanırım)fotoğraf , götürdüm başka ne vardı hatırlamıyorum , bulunduğun ildeki aöf birosunu arayarak bilgi alabalirsin canım , google den bulabilirsin telefonları .. kolay gelsin ..

açıköğretim kayıtları eylülün 15inden sonra olur.evinize evrak yollayacaklar zaten.31 ağustos 7 eylül normal programların (örgün) kayıt tarihleri.aöf'ün kayıt tarihleri farklı.neler gerekeceğini de gelecek olan evrakta görebilirsin

Dün açıköğretim bürosunu arayıp sordum, internetten kayıtlar da, bürodan kayıtlar da 20 eylülde başlıyormuş. Anadolu Üniversitesinin sitesinde, AÖF bölümündeki akademik takvimde 31 ağustos yazıyordu, o örgün öğretimlerin kayıt tarihiymiş. Ne diye bizim takvime yazmışlar, bilemedim. Sanırım bazı önlisans AÖF bölümlerinin kayıtları da 31 ağustosta başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…