Kayıt parasını yatırdığım uzaktan eğitim üniversitesini okumadım.

Defnemdurum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
15
16
Merhaba bayanlar :) Ben şuan evliyim ve bekarken yani bundan 2 sene önce İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyoloji bölümünü kazandım ve üniversiteye kayıt için sadece bankaya kayıt parası yatırdım. Sonradan pek takip etmedim şuan okuyup okumadığımı bilmiyorum ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun bana :) Teşekkürler :)

Merhaba bayanlar :) Ben şuan evliyim ve bekarken yani bundan 2 sene önce İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyoloji bölümünü kazandım ve üniversiteye kayıt için sadece bankaya kayıt parası yatırdım. Sonradan pek takip etmedim şuan okuyup okumadığımı bilmiyorum ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun bana :) Teşekkürler :)
Okulu arasiniz bilgi verirler

Evrak yollamismiydiniz

Ders kaydı falan yaptırmadıysan, para gitti, ama yıllar içinde borç birikti mi bilemiyorum :) Türkiyedeki ünivleri bilmiyorum ama bizde dondurmak için de belirli bi miktar ödemelisin yoksa borç yürüyor

kaydın olmayabılır bence aramak yerine gidip arastırman en ıyısı özel degılse merak ettım sosyolojı cok ıyı bır bolumdur uzaktan egıtımın örgun egıtımden tek farkı derslerı bılgısayar ortamında takıp ediyo olman kotu olmus umarım yapabılıcegın bır seyler vardır

X