- 12 Şubat 2022
- 9
- 17
- 27
-
- Konu Sahibi Seninicinn
Bu sene online girebilsem önümüzdeki sene sınavlarda iyi olduğumu görünce belki ikna olur diye düşünüyorum oturup hiç cabalamamak daha kotu bi sansjmi denemek istiyorum link için teşekkür ederim bide neden bahar döneminden baslayabilir misiniz dediniz zor olur diye mi yoksa kabul etmezler diye miHayır bitmedi, 18inde bitiyor son tarih..ama sınava girmene izin vermeyen(!) Bir kocan varsa sonraki seneler nasıl gireceksin ki?
Bir de hiç kayıt yapmadiysan direkt bahar döneminden başlayabilir misin emin değilim..
http://aof.anadolu.edu.tr sitesinde edevletinle giriş yap,bak bakalım kabul ediyor mu kaydını?
Yani kayıt dediğin güz döneminde başlar normalde okullaraBu sene online girebilsem önümüzdeki sene sınavlarda iyi olduğumu görünce belki ikna olur diye düşünüyorum oturup hiç cabalamamak daha kotu bi sansjmi denemek istiyorum link için teşekkür ederim bide neden bahar döneminden baslayabilir misiniz dediniz zor olur diye mi yoksa kabul etmezler diye mi
Tmm teşekkür ederim cvbladiginiz için:)Yani kayıt dediğin güz döneminde başlar normalde okullara
devamında kayıt yenileme olur. Ama açıköğretim için istisna olabilir. Sen bir dene bakalim
Hiç üniversite kaydınız yoksa ben gidip bir okuyayım diyerek başlayamazsınız. Şuanki kayıt dönemi üniversite kaydı değil, ders kaydı.Tmm teşekkür ederim cvbladiginiz için:)
Ben ortaokuldan başlıyacam üniversite değil ynls anlasıldım galiba açıktan ortaokul lise okunuyor diye biliyodum ama kayıt dönemi tam bitti mi bu bilgim yok onun için konu açtımHiç üniversite kaydınız yoksa ben gidip bir okuyayım diyerek başlayamazsınız. Şuanki kayıt dönemi üniversite kaydı değil, ders kaydı.
Aaa üniversite sandım. Lise ile ilgili bilgim yok maalesefBen ortaokuldan başlıyacam üniversite değil ynls anlasıldım galiba açıktan ortaokul lise okunuyor diye biliyodum ama kayıt dönemi tam bitti mi bu bilgim yok onun için konu açtım
Ortaokul dediğin ilköğretim zaten sekiz seneydi, liseye mi kaydolacaksiniz yoksa ilkokulu mu tamamlayacaksiniz?Ben ortaokuldan başlıyacam üniversite değil ynls anlasıldım galiba açıktan ortaokul lise okunuyor diye biliyodum ama kayıt dönemi tam bitti mi bu bilgim yok onun için konu açtım