Kayıt işlemi 11 şubata bitmiş pazartesi gitsem kayıt yaparlar mı?

Seninicinn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
9
17
27
Mrb arkadaşlar bu sene sınavların online yapılacağını öğrendim açıktan okumak istiyorum ama eşim daha önce sınavlara gitmem gerektiği için izin vermiyordu ama şimdi öğrendim ki sınavlar online yapılacakmış araştırdım ama kayıt işlemi 11 şubata sona ermiş yinede kayıtın yapıldığı yere gidip konuşsam kaydımı yaparlar mı acaba yoksa bi sene daha beklemem mi lazım int araştırdım ama çokta bilgi edinemedim bu konuda bilgisi olan cvb verebilir mi

Hayır bitmedi, 18inde bitiyor son tarih..ama sınava girmene izin vermeyen(!) Bir kocan varsa sonraki seneler nasıl gireceksin ki?
Bir de hiç kayıt yapmadiysan direkt bahar döneminden başlayabilir misin emin değilim..
http://aof.anadolu.edu.tr sitesinde edevletinle giriş yap,bak bakalım kabul ediyor mu kaydını?

Hayır bitmedi, 18inde bitiyor son tarih..ama sınava girmene izin vermeyen(!) Bir kocan varsa sonraki seneler nasıl gireceksin ki?
Bir de hiç kayıt yapmadiysan direkt bahar döneminden başlayabilir misin emin değilim..
http://aof.anadolu.edu.tr sitesinde edevletinle giriş yap,bak bakalım kabul ediyor mu kaydını?
Bu sene online girebilsem önümüzdeki sene sınavlarda iyi olduğumu görünce belki ikna olur diye düşünüyorum oturup hiç cabalamamak daha kotu bi sansjmi denemek istiyorum link için teşekkür ederim bide neden bahar döneminden baslayabilir misiniz dediniz zor olur diye mi yoksa kabul etmezler diye mi

Bu sene online girebilsem önümüzdeki sene sınavlarda iyi olduğumu görünce belki ikna olur diye düşünüyorum oturup hiç cabalamamak daha kotu bi sansjmi denemek istiyorum link için teşekkür ederim bide neden bahar döneminden baslayabilir misiniz dediniz zor olur diye mi yoksa kabul etmezler diye mi
Yani kayıt dediğin güz döneminde başlar normalde okullara
devamında kayıt yenileme olur. Ama açıköğretim için istisna olabilir. Sen bir dene bakalim

Böyle adamları çok arıyor musunuz? Hadi denk geldi, okumak için neden izin istiyorsunuz? Konu hakkında fikrim yok, Allah sabır versin demeye geldim.

Bir de daha önce üniversite okumadiysan açıköğretim için bile sınava girip kazanman lazım. Daha önceden önlisans okuduydan 2 yilliga, lisans okuduydan 4 yıllık ya da 2 yilliga ikinci üniversite olarak kaydolabilirsin.

Hiç üniversite kaydınız yoksa ben gidip bir okuyayım diyerek başlayamazsınız. Şuanki kayıt dönemi üniversite kaydı değil, ders kaydı.
Ben ortaokuldan başlıyacam üniversite değil ynls anlasıldım galiba açıktan ortaokul lise okunuyor diye biliyodum ama kayıt dönemi tam bitti mi bu bilgim yok onun için konu açtım

Ben ortaokuldan başlıyacam üniversite değil ynls anlasıldım galiba açıktan ortaokul lise okunuyor diye biliyodum ama kayıt dönemi tam bitti mi bu bilgim yok onun için konu açtım
Ortaokul dediğin ilköğretim zaten sekiz seneydi, liseye mi kaydolacaksiniz yoksa ilkokulu mu tamamlayacaksiniz?
Çünkü eğer diplomaniz yoksa, verilmemiş dersleriniz varsa önce onları tamamlamaniz lazım, sonra liseye kaydoluyorsunuz
Size en iyi bürodaki arkadaş yardımcı olur. En iyisi gidin konuşun bakalım,ne diyecekler

Google de ortaokul olarak geçince öyle dedim evet ilkogretim 5. Sınıftan sonra okuyamamistim onu tamamlayip açıktan okumaya devam etmek istiyorum dediğiniz gibi ordaki kisilerle konuşacam saolun

X