H harika_harika Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2010 1 0 20 Eylül 2010 Konu Sahibi harika_harika #1 kayısı çekirdeği yağı,yüzde tüylenme yapar diyenler var,kafam karıştı,bilgisi olan var mı bu konuda,nemlendirici niyetine her gün kullanılsa zararlı mıdır,cildim yağlı,tşk
kayısı çekirdeği yağı,yüzde tüylenme yapar diyenler var,kafam karıştı,bilgisi olan var mı bu konuda,nemlendirici niyetine her gün kullanılsa zararlı mıdır,cildim yağlı,tşk
Thetis Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2009 1.839 0 28 Eylül 2010 Konu Sahibi harika_harika #2 Cildin yağlıysa onu kullanma bence sivilce yapar.. Yağlı ciltler için güzel nemlendiriciler var onları kullan.
Cildin yağlıysa onu kullanma bence sivilce yapar.. Yağlı ciltler için güzel nemlendiriciler var onları kullan.
quarkparticle Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2009 91 0 23 Ekim 2010 Konu Sahibi harika_harika #3 cildin yağlıysa sakın bulaşma bile! benm cildim çok kuru olmasına rağmen benim bile yağlandım yani böle vıcık vıcık:)
cildin yağlıysa sakın bulaşma bile! benm cildim çok kuru olmasına rağmen benim bile yağlandım yani böle vıcık vıcık:)