Aranızda kayısı çayını deneyen var mı?ben deniyorum günde 1 bardak içiyorum.ama daha fazlasını içmiyorum sancı yapmasın diye.1 bardak içerek her sabah ve akşam bağırsaklarımı çalıştırıyor.normalde 2 günde 1 giderdim artık hergün sabah gidiyorum.eğer böyle bir sorunu olan varsa denesin kesin çözüm olacağını düşünüyorum.aynı zamanda deneyenlerde yazarsa sevinirim...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayısı çayı
- Konu Sahibi ririgaga
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende 2 günde bir wc ye çıkıyordum. doğuş kayısılı form çayı içmeye başladım bağırsaklarım süper çalışıyor.
sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.
lipton 20 li paket olanını kullanıyorum 2 günde 1 çıkardım artık günde 2 kere çıkıyorum
Kızlar bende bitki çayı içmeyi sevenlerdenim papatya içiyorum. Fakat bugüne kadar dışarıda kafeteryalarda içtiğim marketten alıp içtiğim markaların hepsini sollayacak bi marka keşfettim. GÜNVİT BİTKİ VE MEYVE ÇAYLARI. Poşetinden sallama ipine kadar organik. Zaten poşeti biraz sarssanız dağılıyor Tadıda çok farklı. Arkadaşımada denettim oda ınanamadı bi deneyin derim fiyatlar aynı papatya çayını 2.40'a alıyorum ben ama 10 lira olsada veririm yinede günvit alırım.
- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
her marka denedim doğadan markasını tavsiye denerim bağırsaklar tıkırında :)
Bende doğadan markasını kullanıyorum hiç sıkıntım olmuyor..
normal siyah çay dışında çay içemiyorum kuru kayısı kuru incir armut elma yerim akşam yatmadan bir süre önce bazende aç karnına sabah çörek otu 1 çay kaşığı iyice çiyneyip üstüne su hepsi çok yararlı ve bağırsaklara faydası var birde zeytinyağ iyi geliyor boş yiyemem bir domatese bir yemek kaşığı zeytinyağ sabahları hem tok tutuyor hem müthiş metabolizma çalışıyor tabi hepsini bir arada değil ama düzenli sırayla hepsinden tüketiyorum ben pek hazır onun çayı bunun suyu doğal yazan şeylere güvenemiyorum illa bişeyler katıyorlar içine zaten sebzene meyvene yiyeceklerine dikkat edip bolda suyunu içersen birazda hareket tabi bağırsakların çalışmaması için bir sebep yok tabi başka bir hastalık yoksa hepimize kolay gelsin
ben de ofçayınkini kullanıyorum. benimkinin de etkisi büyük 2-3 günde bir wc ye giden ben günde 2-3 kere gider oldum.Aranızda kayısı çayını deneyen var mı?ben deniyorum günde 1 bardak içiyorum.ama daha fazlasını içmiyorum sancı yapmasın diye.1 bardak içerek her sabah ve akşam bağırsaklarımı çalıştırıyor.normalde 2 günde 1 giderdim artık hergün sabah gidiyorum.eğer böyle bir sorunu olan varsa denesin kesin çözüm olacağını düşünüyorum.aynı zamanda deneyenlerde yazarsa sevinirim...
- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103